Viva la Diva Domed Eyeshadow: Pink Glitter

by - 5.9.14

Kuka kaipaa vähän pinkkiä elämäänsä? Tässä olisi semmoinen pinkki pläjäys, ettei kyllä pahemmasta väliä. Jos joku on ikinä unelmoinut shokkipinkistä glitterluomiväristä lookissaan, niin nyt se täydellinen on sitten kyllä löytynyt :D Ostin tämän viime reissullani Kicksistä ihan vaan sen takia, että se näytti niin fabulousilta siellä hyllyssä ja hitsi vie, kyllä se vaan on sitä myös käytössä! Pinkkihän on tänä syksynä myös hyvin trendikäs sekä huulilla että silmissä.


Aloitetaan siitä, että pigmentti tässä on ihan tajuton. Siis oikeasti, tämä jättää hillittömät tahrat silmiin vielä silmämeikin poiston jälkeen. Nimimerkillä pinkit luomet pari päivää... Vaikka käytin pohjustajaa! Sävy tässä on kylmä vadelmapinkki hopeisella ja pinkillä glitterillä. Koostumuksesta tämä kuitenkin saa miinusta, sillä väri on aika kuivaa ja jauhoista ja murenee helposti. Jos napissa pyöräyttää sormea esimerkiksi vaikka swatchaamistarkoituksessa, aika paljon murua saa aikaiseksi.

Luonnonvalossa

Meikissä olen käyttänyt tätä ihan yksinään ja rajannut hopeisella silmämeikkikynällä (Essencen Ice Ice Baby -kokoelmaa). Huulissa näyttää olevan viime kuukauden huulilempparia, H&M:n Vanilla Joy -kiiltoa.Voin kyllä uskoa, ettei kovin moni tälläistä arkeensa halua tai kehtaa laittaa, mutta mikäs sen prinsessampaa kuin päräyttää juhliin pinkit glitterit silmissä :D Tämä sävy nimittäin kyllä huomataan! Tokihan tätä voi oikein hyvin käyttää myös hillitymmin jonkun toisen värin pariksi, mutta voisin kuvitella että esimerkiksi mustan kanssa tästä saisi tooooodella upean silmämeikin! Hinta tällä bileidenpiristäjällä on muistaakseni Kicksissä noin kympin luokkaa (?). Omistan tällä hetkellä vain yhden tälläisen Viva la Divan Domed-monon, mutta lisää kyllä tämän perusteella tulee. Ine tykkää!

Hupaisaa illanjatkoa :D

You May Also Like

10 kommenttia

 1. Oho, johan on! o_O harmi, kun kicksiä ei ole joensuussa. Tulee kalliiksi tilata esim. Nellyltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä ): Mä vähän elättelen ehkä turhia toiveita että Kicks tulis takas vielä Joensuuhun joskus. Ehkä sitten kun tää lama on ohi tai jotain :D Mut onneksi käyn kuitenkin sen verran usein tuolla etelässä ja siellä on Kicks joka nurkalla. Kateeks käy.

   Poista
 2. siis miksi sulla on aina näissä meikkikuvissa koko alaluomikin täynnä luomiväriä? :F

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan mun tyyli (: Jotkuthan jättää alaluomen kokonaan paljaaksi tai tekee vain rajaukset, mutta mä tykkään että on kunnolla väriä!

   Poista
 3. No niin, mistäs mä nyt löydän Kicksin josta käyn hakemassa tän ihanuuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Järkkäät kuule jonkun ihanan kaupunkiviikonlopun Kicks-kaupunkiin ja se on siinä ;)

   Poista
  2. Taitaa olla pakko, mä näin viime yönä tästä luomiväristä untakin...

   Poista
  3. Voi eiiii :DD No sitten kyllä tietää että jotakin on ihan pakko saada jos se tulee uniinkin! Harmi etten ole ihan lähiaikoina menossa mihinkään Kicks-kaupunkiin, olisinhan mä voinut tuollaisen sulle diilata (:

   Poista
 4. Harmi tosiaan! No, pitää katsella jos tässä itse pääsisi jossain Kicksissä käymään :)

  VastaaPoista