Meikkipussini uusi vakiokaarti

by - 6.9.14

Vakiomeikkipussiini on viime aikoina ilmestynyt monta uutta rutiinimeikin palasta ja näistä aion tänään kertoa teille esimerkkikuvien kera (: Loppuneiden ripsarin, mustan peruseyelinerin sekä peitepuikon tilalle olen hankkinut uudet tuotteet, Livboxista tuli uusi aurinkopuuteri joka pääsi suoraan tehokäyttöön ja meikkipohjaa täydentämään mukaan on lähtenyt myös uusi irtopuuteri. Eli 5/13 perusmeikkini osasta on vaihtunut kesän aikana. Postauksessa on havaittavissa ehkä sellaista get ready with me -vibaa :D Ensimmäisenä esittelyyn Maybellinen Cover Stick, jolla korvasin vanhan Yves Rocherin silmänaluspeitepuikon. Käytän tätä samaan tapaan, sillä minulla on omat tuotteet epäpuhtauksien ja punaisuuden peittoon, mutta niiden loppuessa aion ottaa tämän ihan kokonaisvaltaiseen käyttöön. Oma sävyni on Vanilla ja tässä on aavistuksen verran punaista pohjasävyä, joten siinä mielessä tämä on täysin kelpo silmänalusille (sinertävää silmänalusihoa peitetään vastavärillä, eli meikissä usein punertavalla tai korallisella tuotteella). Koostumukseltaan tämä on ehkä vähän turhan kuivaa omaan makuuni, mutta levittyy oikein hyvin ihan puikosta suoraan annostelemalla ja sormin häivyttämällä. Kuten kuvasta näkyy, sinisyys on hivenen taittunut ja iho näyttää pehmeämmältä ja tasavärisemmältä. Ihan täysin tämä ei kuitenkaan tummia silmänalusia saa peittoon, joten en tätä miksikään huipputuotteeksi siihen hommaan laske. Peitin tällä kuitenkin dekolteeltani eräänä päivänä punaista ihottumaa, josta ei jäänyt Cover Stickin jälkeen näkyviin jälkeäkään! Veikkaankin, että tämä toimii paremmin esim. finnien peittoon.

Ostin keväällä Natural Coden kivipuuterin, mutta koska käyttämäni sävyttävä päivävoide on vähän turhan oranssi ja se puuterikin oli aika keltainen, lopputulos oli ihan kauhea! Kuljeksin umppa lumppana menemään. Päädyinkin sitten ostamaan ainoan löytämäni marketti-irtopuuterin, Rimmelin Match Perfectionin ihan vaan siitä syystä, että tällä saa ihan kevyttä peittoa ja mattaisuutta naamalle eikä väritön puuteri tee minua oranssiksi.


Tätä puuteria on siis vain yhdessä sävyssä ja isossa purkissa on 10g tuotetta. Purkki on kuitenkin vain puolillaan puuteria jostain kumman syystä. Tätä on todella helppo ottaa hitusen isoon puuterisutiin ja pyöritellä naamalle, myös kabukilla saisi varmasti kivaa jälkeä. Esimerkkikuvassa olen käyttänyt puuteria vain vasemmalle puolelle naamaa ja kyllä minusta ainakin ero kiillossa on aika selkeä. 

Puuterin jälkeen tulee sitten aurinkopuuteri! Tämä Lumenen Arctic Sun -bronzer tuli siis Livboxista ja sävy on 1 Päivän hehku. Mainitsinkin jo, että tämä on ehkä vähän turhan vaalea minulle tällä hetkellä (kun se meikkipohja on tosiaan hitusen liian tumma ja oranssi, mutta ei sitä raaski heittää poiskaan), mutta olen nyt silti testaillut tätä tämän kuukauden verran. Tykkään kyllä pehmeästä koostumuksesta ja helposta levityksestä kovasti, mutta valitettavasti aika vähän naamassa tulosta näkyy, ehkä hitusen sellaista lämpötilaeroa jos oikein hakemalla hakee. Tässäkin siis vasemmalle puolelle lisätty aurinkopuuteria ohimolle, nenän sivulle, posken "onttoon" kohtaan ja leukaluun alle.Laveran Liquid Eyeliner Blackista näkyikin swatch jo Elokuun lempparit -postauksessa ja siinä nyt ei sinänsä mitään ihmeellistä ole, ihan tavallinen mataksi kuivuva musta eyeliner. Tätä käytin eilisessä meikissä eikä minulla ole tästä mitään valittamista, kuivuu suht nopeasti ja pysyy oikein hyvin. Kuivumisnopeus ei ihan omistamieni eyelinerien huippuluokkaa ole, mutta ihan siedettävissä. Lähtee kuitenkin pesussa helposti pois eikä tee pandaefektiä. Tykkään kyllä ja voisin ostaa uudestaankin! Miinusta siitä, että sutiin tulee vähän liikaa väriä per dippaus ja sitä joutuu vähän niistämään reunalle.

Eyeliner tositoimissa feat. uudet lasit!


Lopuksi sitten vielä ripsari, otin käyttöön joskus aiemmin alelaarista löytämäni Elite Paris -merkin Slim mascaran, joka on siis pidentävä tapaus. Tämä on kuivahtanut tässä kuukauden mittaan aika hurjasti eikä tällä saa oikein enää niin kivoja ripsiä, kuin heti alussa. Pituudessa en ihan hirveitä ihmeitä kyllä nää, mutta hyvin tämä ripset erottelee! Muoviharjasta plussaa, olen enemmän niiden kuin perinteisten mallien ystävä. Ripset näyttävät jotenkin toooodella ohuilta yhden kerroksen jälkeen (siitäkö se Slim tulee?), mutta kahdella kerroksella karvoihin tulee jo vähän paksuuttakin. Ei mikään wow-efektiä aiheuttava maskara enkä taida ostaa uudelleen, sen verran arkinen look. Eikä tämän kuivumistahdilla mokoma taida edes kestää sitä kolmea kuukautta mitä yleensä ripsareita käytän, taitaa olla kohta roskiskamaa.Semmoisia uutuuksia täälläpäin! Hauskaa kyllä, että puolet meikkipussista on uudistunut ihan tässä kesän mittaan. Lemppareitani ovat puuteri ja eyeliner, peitepuikko ja aurinkopuuteri jäävät vähän mitäänsanomattomaan keskiluokkaan ja ripsari menee sitten sinne plääh-kategoriaan. Näilläpä sitten mennään taas vähän aikaa, tuppaavat nimittäin nämä perustuotteet olemaan aika pitkäikäisiä :D Ja ihan hyvä niin! Ei kai sitä jatkuvasti ole kiva olla uusia ostamassa.

Hintaa Cover Stickillä on noin kymppi, Rimmelin puuterilla paikasta riippuen 13-15 euroa ja Lumenen aurinkopuuterilla ja Laveran eyelinerillä noin 16 euroa. Elite Parisin ripsarin olen ostanut neljällä eurolla Anttilan alelaarista eikä sen hintaa löydy netistä, joten se jäi valitettavasti arvoitukseksi ):

Oikein ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia