Viva la Diva Eyeliner Turquise

by - 19.9.14

Kertoilenpa tänään teille uudesta eyelineristäni, jonka poimin mukaan ihan alle parilla eurolla Kicksistä joskus kesällä. Merkki on Viva la Divaa ja nimi kuvaavasti Turquoise. Viva la Divahan ei mikään kauhean hinnalla pilattu brändi ole, joten tämän rajauskynänkin laatu on vähän sitä mitä tällä hinnalla saa, mutta ihan hyvin tämä meikissä toimii!


Sävy tässä on melkoisen sinertävä ja vähän jopa metallinenkin ehkä, mitään shimmeriä tai glitteriä kynästä ei löydy. Koostumus on kynän suurin ongelma, se kun on aika pehmeää, joten jälki menee helposti suttuiseksi ja aika paljon saa hinkata, että sävystä saa intensiivisen. Toisaaltahan tuo pehmeys ja sotkuisuus voi olla hyväkin asia, jos smoky-rajauksia haluaa tehdä (: Väri lähtee kuitenkin esimerkiksi kädeltä hyvin helposti pienellä hieromisella.


Ignooratkaa rumat luomivärit (käytin Essencen Dark Romance -kokoelman palettia, jonka toimimattomuudesta olen maininnut ennenkin) mutta ainakin rajaukset näyttää ihan hyvältä! Tässä myös huomaan tuon kynän pehmeyden, sillä piirretyllä viivalla ei oikeastaan ole terävää rajaa. Silmät aukihan tämä meikki oli kuitenkin ookoo :DSemmoinen pehmokynä siis tämä Turquise. Omistan toisenkin tälläisen eyelinerin vaaleanlilassa sävyssä, mutta siitä joskus myöhemmin kunhan saan sillä meikkailtua (: Ei tämä nyt mitenkään paha löytö hintaansa nähden ole ja parhaimmillaan varmasti smoky-rajauksena ihan yksinään tai täydessä sumusilmä-lookissa. Täydellä hinnalla tuskin silti tulen näitä ostamaan, mutta alennuksesta voin kyllä lisäsävyjä haalia. Toivottavasti saan kynälle vielä paljon käyttöä tämän syksyn aikana!

Hauskaa iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia