DuWop Moon Venom

by - 23.9.14

Huultenpullistuskiillot ovat semmoinen juttu, mihin en ole itse ihan kauheasti lähtenyt mukaan. Olisihan näissä pusuttimissa pullistettavaa, varsinkin ylähuulessa, mutta jotenkin ei vain ole napannut. Taisin omistaa ehkä yhden pullistavan kiillon ennen tätä DuWopin Moon Venomia, jonka löysin vitosella Kicksin alelaarista. Olin kuullut tästä paljon hyvää jenkkiskenessä, joten pakkohan tätä oli noin halvalla kokeilla, ihan noin niinkuin tutkimusmielessä.


DuWopin alkuperäinen Lip Venom on ensimmäinen markkinoille tullut pullistuskiilto ja sillä onkin vähän klassikon tai kulttituotteen maine. Tämä Moon Venom -versio eroaa originaalista ainoastaan siinä, että tässä on mukana kylmän moniväristä glitteriä. Ei todellakaan kovinkaan näkyvää, mutta vähän säihkettä kuitenkin. Kiilto on pakattu hauskaan pahviputkiloon, jonka sisällä on sitten varsinainen kiilto. Täytyy mainita, että tässä on paljon vähemmän tuotetta kuin luulin! Kiiltoputkilo on oikeasti tosi pieni.

Vaikea kuvata kirkasta kiiltoa, mutta noh... :D

Mutta noh, siihen se kivuus sitten jääkin. Eräänä kauniina päivänä sitten sutaisin tätä huulille ja odottelin 15-20 minuuttia ennen tulosten tarkastamista. Polte oli suht voimakas, jos ei semmoisesta tykkää niin kannattaa jättää väliin, ja kesti ehkä kymmenestä viiteentoista minuuttia. Aika kauan siis! Lopputulos? Ei mitään. Zero. Nada. Huulille ei tapahtunut yhtään mitään, ylähuuli näytti jopa ehkä pienentyneen? :D Mikä pettymys! Ihan tylsää. Mitä minä nyt teen kiillolla, joka polttelee vimmatusti vartin verran mutta tuloksia ei synny? Onkohan minussa jotain vikaa vai mikähän tässä nyt meni pieleen. Vai voiko klassikkotuotteen maineessa oleva kiilto olla todella näin surkea?


Että joo, onneksi maksoin tästä vain sen vitosen enkä täyttä hintaa, kyllä muuten ketuttaisi. Tulen varmaankin kyllä testaamaan tätä vielä myöhemmin uudelleen, mutta kovin suuret odotukset ei enää ole. Ehkä tätä voi sitten käyttää jonkun punan päällä ihan vaan kiiltona, mutta joo. Plääh. En toki sano etteikö tämä voisi jollekulle kunnon pusuhuulet tekaista, mutta näköjään toimimattomuuden vaara on olemassa ja itse jäin sitten siihen ansaan. Surkeus.

Kivaa illanjatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. ... Aika lame vaikutus täytyy myöntää :D Sävy tossa kiillossa on tosin aika kiva silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lame on mun mielestä aika kiltti nimitys tälläiselle roskalle, jonka piti olla ihan HC-kamaa :D Mut joo, kyllähän tuo näyttää vähän huulten sävyä muuttavan tuollaiseksi kivan vaaleaksi! Liekkö sitten sen polttelun tulos? Ja onhan tossa tietty sitä kimallustakin! :D

      Poista