Hansaplast Anti Callus 2in1 Peeling

by - 27.9.14

Kun Hansaplastin jalkakuorinta kesällä Livboxista tuli, aika monen ensireaktio oli että mitäh, ai laastarimerkki tekee tämmöisiä :D En kyllä itsekkään tiennyt asiasta tuon taivaallista ja ihan avoimin mielin lähdin tätä kokeilemaan. Tapaan kuoria jalat kerran viikossa saunan yhteydessä ja mottoni on että mitä karkeampaa tavaraa, sen parempi. Yleensä tassuni ovat pysyneet ihan hyvässä kunnossa ja hoidossa mutta viime aikoina kantapäissä on ollut havaittavissa vähän kuivuutta, mihin toivoin kuorinnan auttavan. Ja onhan se toki auttanut!


2in1 kuorinnan nimessä tarkoittaa sitä, että tässä on kuorinnan lisäksi myös hoitavia ainesosia, eli jalat saavat kosteutusta samalla. Kuorinta-aineena tässä toimivat hohkakivipartikkelit sekä luonnon vuorisuola ja hoidosta pitävät huolta karbamidi eli urea sekä manteliöljy. Tuote lupaa antaa pehmeät jalat sekä poistaa kovettumia ja täytyy myöntää, että pakkauksen perusteella tämä vaikuttaa ja näyttää aika tehokkaalta! Tulee enemmänkin mieleen juuri joku oikea jalkalääke kuin kosmetiikka :D


Ja hitto vie, kyllä tämä on pahuksen karkeaa tavaraa! Varmasti karkein jalkakuorinta jota olen ikinä kokeillut, mutta teho on sitten myös sen mukainen. Kuivat kantapääni olivat historiaa jo ihan parin käyttökerran jälkeen ja jalat tuntuvat somilta ja pehmeiltä. Massassa on paljon kuorintapartikkeleita ja se on melko muhkeaa (ei paksua, vaan muhkeaa, en osaa selittää paremmin! Ilmavaa?) ja tuubia nuuhkaisemalla haistaa myös jonkinlaisen perusvoidemaisen tuoksun, mutta ei sitä kuoriessa ilmene ollenkaan.

Yksi vakava ongelma tässä muuten täydellisessä tuotteessa kuitenkin on, nimittäin liukkaus. Liukastumisvaarasta varoitetaan kyllä jo pakkauksessa, mutta "liukastumisriski käytön aikana tai sen jälkeen VOI kasvaa" on minusta kyllä törkeää vähättelyä siihen nähden, mitä käytön aikana oikeasti tapahtuu. Jalat tuntuvat aivan kuin öljytyiltä, eikä öljyisyys lähde jalkapohjista pois veden kanssa, toki ymmärrettävästi. Lopputuloksena on vaarallista liukastelua ja myös suihkun lattiaan jää liukkaita kohtia, joita ei vaan saa huuhdeltua pois. Öljytyt jalat + märkä lattia = katastrofi, joka vain odottaa tapahtumistaan. Tämän liukkaus on oikeasti tasoa vaarallinen ja vaatii keskittymistä päästä pois suihkusta kaatumatta. Kunhan jalat kuivuvat öljyisyyskin häviää, mutta ei hyvä. Ei todellakaan hyvä.

Noh, turvallisuusriskistä huolimatta tämä on kyllä aivan mahtava tuote tosi kuiville ja korpuille jaloille! Jos ei tällä lähde, niin ei sitten millään. Hyväähän nuo Hansaplastilla ovat tarkoittaneet kun ovat tuotteeseen hoitavaa öljyä lisänneet, mutta käytännössä homma ei toimi. Muuten voisin ottaa tämän ihan vakkarikäyttöön, mutta ainainen suihkuliukastelu ei kiinnosta, joten taidan ostaa tätä jatkossa vain, jos tassuni kaipaavat erityishoitoa. Hoitakoon rutiinikuorinnat joku vähän turvallisempi tuote.

Kuorintaa myydään apteekeissa ja hintaa tuubilla on noin kymmenen euroa.

Ihanaa lauantain jatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Olen myös kokeillu pari kertaa ja tykkäsin.Tosin lattia jää erittäin vaarallisen liukkaaksi =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin on ): Kyllä seuraava suihkuuntulija saa olla varovainen ettei käy huonosti.

      Poista