Santen luomu shisandra päivävoide

by - 22.9.14

Jos eilen oli postattavana uusi yövoiteeni, niin tässä on sitten uusi päivävoiteeni! Taino uusi ja uusi, tämän olen löytänyt ajat sitten Anttilan alelaarista vitosella. Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle, voi kyllä kiitos! Eihän sellaista nyt voi jättää testaamatta. Sante on minulle merkkinä ennen tuntematon, mutta googlettamalla selvisi että saksalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa tässä on käytössä.


Pakkaus tällä on hitusen sekava ja se lupaa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Voide sisältää shisandrauutetta, kameliaöljyä, aloe veraa sekä luumu-uutetta ja lupaa piristää ja kosteuttaa sekä rauhoittaa stressi-ihoa ja vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä. Minulla ei muuten ole mitään tietoa mitä on shisandra, mutta google kertoi tämänkin: palsamiköynnös, joka on jonkinlaista aasialaista superfoodia ja laajalti kiinalaisessa lääketieteessä käytetty. Ookoo, ihan hyvä homma! Voide on pakattu purkkeja hygieenisemmin kierrekorkkituubiin, mikä ainakin minusta on loistava juttu.


Tämä on päivävoiteeksi paksuhkoa, mutta sitä ei kannata pelästyä, mitään jankkia tämä ei ole :D Tarkoitan tuolla paksuudella sitä, että tämä on ihan kunnolla kermaista ja tiivistä. Ehdoton miinus voiteelle tulee hajusta, mikä on ihan KARMEA! Haistan tässä mm. lakritsin ja hiivan ja hyi yök, joskus pitää ihan pidättää hengitystä. Onneksi haju ei todellakaan kestä kuin sen levityshetken, eihän tätä muuten kestäisi kyllä se kuuluisa erkkikään. En suosittele kenenkään darra-aamuun, voi tulla äkkiä valkoista posliinia ikävä.


Tämä voide on Santen herkän ihon sarjaa ja mitään muuta sopivuuskriteeriä voiteen käytölle ei ole, pelkkä herkkä iho riittää. Lasken oman ihoni allergioiden takia "herkäksi" ja varsinkin nyt kun naamassa vielä on vähän allergiareaktion jälkimaininkeja, olen ihan ilolla käyttänyt tätä enkä ole huomannut mitään kirvelyitä tai punoituksia, tuntuu hyvin tukevan eilisen L300:n voiteen kanssa ihon parantumista. Siinä mielessä voisin siis sanoa tätä ihan käyttökelpoiseksi herkälle tai vähän ärtyneelle iholle! Pieni miinus tulee voiteen kalvomaisuudesta, joka tulee esiin hetken päästä levittämisestä. Naamassa tuntuu vähän kiristystä tai yleinen tunne siitä, että iholla "on jotain", mutta tunne häviää pian. Saattaa liittyä myös levittämäni kerroksen paksuuteen, sillä tunne ei ole koko naamassa vaan joissain kohti. Ei mitenkään epämiellyttävä tuntemus, mutta tuntemus kuitenkin.

En ole tosiaan ikinä ennen luonnonkosmetiikkaa käyttänyt, joten siinäkin mielessä ihan mukava oli tälläistä päästä kokeilemaan! (: Eikä tämä mikään hassumpi voide ollutkaan. Jos tosiaan luomujutut on sydäntäsi lähellä ja herkkä iho kalvaa, niin kyllähän tämä ihan ookoo tuote on, mikäli tosiaan karmea haju ja kalvomainen tunne naamalla eivät haittaa. Toisaalta taas joku saattaa katsoa nuo dealbreakereiksi, mutta itseäni nuo eivät sillä tavalla vaivaa, kun voide muuten pelittää kivasti. Voisin ostaa uudelleen!

Santea myydään ainakin Sokoksella sekä Hyvinvoinnin tavaratalossa ja hintaa näyttää olevan 17-18 euroa, mutta Sokoksen verkkokaupassa tällä hetkellä tarjoushinta noin 14 euroa.

Ihanaa iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia