Essence Hello Autumn - swatchit ja the Look

by - 13.9.14

Hello Autumn on toinen tiistaina saapuneista kokoelmista ja tämä on sitten se virallinen, syys- ja lokakuun ajan myynnissä oleva syksyteemainen kokoelma (: Tavaraa tässä on melko runsaasti, ihan lähes kaikki värimeikkien lajit ovat edustettuina. Jätin itse ostamatta Keep Calm and Go for a Walk -luomiväripaletin, samannimisen poskarin, luomivärisiveltimen, sekä ponnarit. Luomiväripaletin mustia ja harmaita sävyjä minulta löytyy omasta kokoelmastani jo enemmän kuin tarpeeksi, poskari ja luomivärisivellin eivät tulleet myyntiin Kosmetik4lessille ja ponnareitakin on kyllä ihan liikaa. Mutta näillä lopuilla mennään!


Tilaamani luomiväripaletti on nimeltään Walk in the Park ja se sisältää kauniita, lämpimiä syyssävyjä, mm. kultaa, ruusukultaa ja kullanhohtoista ruskeaa. Mukana tulee myös kaksipäinen vaahtomuoviaplikaattori, jolla kyllä pärjää tämän paletin kanssa ihan hyvin. Pakkauksessa sanotaan meikkausohjeeksi laittaa jotain kolmesta vasemmanpuolimmaisesta väristä koko liikkuvalle luomelle ja jotain kolmesta oikeanpuolimmaisesta silmän ulkonurkkaan ja alaripsirajaan. Vasemmanpuolimmaiset ovatkin siis vähän haaleampia, mutta värit ovat selkeästi erotettavissa ja kaikissa on todella hohtava koostumus. Oikeanpuolimmaiset taas ovat tummempia ja pigmentiltään ihan kelvollisia, eivätkä hohda läheskään niin paljon. Minä tykkään kyllä tästä ja voin kuvitella, että monet syysmeikit tulee vielä tehtyä (:


Ylhäällä liikkuvan luomen värit, alhaalla ulkonurkan värit (luonnonvalossa)

Silmämeikkikynät ovat kyllä tämän kokoelman ehdottomasti parasta antia. Saatavilla on kaunis kuparinruskea Leaves Are the New Beef sekä UPEA metsänvihreä Charlie Seen in Green, johon rakastuin heti kun ensimmäistä kertaa swatchasin tämän kädelle. Olen ihan oikeasti aivan intona tästä vihreästä sävystä, jos saisin valita loppuelämäkseni vain yhden kynän, se olisi varmasti tämä :D En tiedä yhtään mikä tässä viehättää, mutta on se vaan ihana <3 Molemmat ovat ihan hyperpigmenttisiä eikä paljon tarvitse painaa, että väriä saa iholle. Kynän toisesta päästä löytyy pieni töpöttelysieni, jolla rajauksen voi sotata pehmeiksi sumusilmiksi. Voin ehdottomasti suositella näitä kyllä kaikille.


Vasemmalla suoraan kynästä, oikealla kevyesti töpöttelemällä sutattuna (luonnonvalossa)

Kulmakarvasetti on Essenceltä ainakin itselleni uusi juttu, sillä en ole tälläisiä vielä heiltä nähnytkään. Näitä on kaksi versiota, blondeille ja bruneteille, mutta missään ei lue, että kumpi on kumpi, vaan se on jätetty ostajan pääteltäväksi. Otin tietysti brunettiversion, mutta olin vähän huolissani saisinko tällä kunnon kulmia ollenkaan, sillä väri näyttää niin vaalealta epäsuomalaisiin mustiin kulmiini verrattua. Ja joo, että tuliko kulmia? Tuli vähän liikaakin! Tein tuolla tummemmalla sävyllä vahingossa niin tummat karhukulmat, että oli pakko pyyhkiä vähän paperilla enimpiä pois :D Setissä tuleva pieni sivellin on vähän ärsyttävä varren lyhyyden takia ja suosittelenkin tämän hankkivalle ihan pitkävartista kulmasivellintä käytettäväksi. Tämäkin on minusta ihan hyvä tuote ja tulee varmasti käytettyä, kunhan saan edellisiä kulmatuotteita pois alta. Vaaleammalle sävylle minulla ei tosin ole mitään käyttöä, saa nähdä mitä sen kanssa keksin.


Tummempi, vaaleampi ja korostusväri (luonnonvalossa)

Pyyhkimisen jälkeen

Kokoelmassa on huulille tarjolla jälleen huulikermaa, eli paksua, voidemaista väriä. Sävyjä on kaksi, murrettu vaaleanpunainen Keep Calm and Go for a Walk sekä perinteisen kirkkaanpunainen Beauti-FALL Red. Lopputulos näissä on semimatta, eli mitään huulikiiltoja nämä eivät ole, vaan enemmänkin nestemäisiä huulipunia. Olen testannut huulille vasta tuota vaaleanpunaista versiota, mikä ei kyllä kauheasti vakuuttanut. Todella pigmenttisiähän nämä ovat, mutta ainakin tuo vaaleampi levittyi aika epätasaisesti. Rajauskynä on myös erittäin suositeltava. Jonkin aikaa huulilla oltuaan väri alkoi tuntua vähän kuivattavalta, vaikka kestikin oikein hyvin. Ei todellakaan kokoelman parhaimmistoa, vaikka potentiaalia kyllä oli.


Luonnonvalossa

Kokoelman kasvotuotteet, valkoisenvärinen, ihon ph-arvon mukaan värjäytyvä poskipuna Beauti-FALL Red sekä kaunis, erivärisiä osioita sisältävä ja vaahteranlehtikuvioitu korostuspuuteri Autumn & the City olivat eniten odottamani tuotteet ihan erikoisuutensa vuoksi. En ole vielä nähnyt ikinä missään tuollaista ihon mukaan sävyttyvää poskaria, joten riemusta kiljuen heitin sen ostoskoriin. Ja nyt ottakaa tästä kokemuksella saatu vinkki: sutikaa tätä erittäin varovasti poskille ja ODOTTAKAA! Itse laitoin tätä nimittäin vaikka kuinka paljon naamaan kun tuntui ettei näkynyt yhtään mitään ja sitten yhtäkkiä humps, minulla olikin räikeänpunaiset pelleposket. Tämä siis toimii vähän viiveellä :D Korostuspuuteri on myös ihana, todella tiivis eikä yhtään murustava ja kaikkia sävyjä yhdistämällä saa kasvoille sellaisen hennon kultaisen otteen, ei mitään glitteristä. Yksittäisiä sävyjä voi olla tosin vähän hankala saada esille, jos sillä tavalla tätä haluaisi käyttää. En ole tippaakaan pettynyt kumpaankaan tuotteeseen, päinvastoin, poskarin pigmentti jopa ylitti kaikki odotukseni.


Vasemmalla korostuspuuteri, oikealla poskari (luonnonvalossa)

Esimerkkimeikissä olen käyttänyt kulmakarvasetin tummempaa väriä kulmiin kauttaaltaan sekä setin vaaleaa korostusväriä kulmakarvojen alle, silmämeikissä on tuota ruusukultaa koko luomella, tumminta ruskeaa ulkonurkassa V-muodossa ja annoin meikille lisäväriä tuolla vihreällä kynällä ja vähän suttasin rajauksia. Poskilla on kokoelman poskaria vähän turhankin runsaasti *köh köh* ja korostuspuuteria olen käyttänyt poskiluiden päällä, leuassa, nenänvarressa sekä otsalla. Huulissa on tuo vaaleampi sävy.


Salama taisi syödä vähän värejä meikistä >:(

Huomatkaa kauniisti näkyvät aplikaattorinvetojen jäljet

Kaiken kaikkiaan tämä on minusta ollut aivan loistava kokoelma (: Tykkään lähes kaikista tuotteista ihan hulluna, ainoastaan nuo huulimeikit eivät päässeet lempparilistalleni, mutteivät nekään nyt niin huonoja ole, etteikö tulisi käytettyä. Ehdoton lempparini on siis tuo vihreä silmämeikkikynä ja hyvänä kakkosena tulee varmaan tuo korostuspuuteri, joka on niiiiin kaunis! Kokoelma oli minusta myös hyvin kasattu enkä jäänyt kaipailemaan oikeastaan mitään, tällä saa ihan kokonaisvaltaisen meikin tehtyä. Vähän harmittaa, ettei Kosmetik4lessillä ollut tarjolla sitä kakkosposkaria tai sivellintä sillä olisin molemmat mielelläni ottanut, mutta aina ei voi voittaa. Ine suosittelee!

Oikein ihanaa loppulauantaita teille (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Kynät olivat tässä kokoelmassa iloinen yllätys. En odottanut niin hyvää. Tummemman huulikerman, minkälie, sävy on aivan ihana. Kiitos myös tuosta poskipunavinkistä! Olin meinaan jo valmis tuomitsemaan koko tuotteen turhaksi, mutta täytynee odotella vähän kauemmin sävyn muuttumista seuraavalla kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, nuo kynät yllätti kyllä minutkin ihan täysin (: Ja hyvä jos musta oli hyötyä tuon poskipunan kanssa, olin itsekkin vähän aikaa vähän hölmistynyt että mikähän on kun ei poskille ilmaannu minkäänlaista väriä ja lisäsin vaan enemmän :D Ilmeisesti tuon täytyy jotenkin lämmetä tai ehtiä reagoida ihon kanssa ennenkuin se väri tulee esiin. Toivottavasti saat sen toimimaan!

      Poista
  2. Olenkin kuolaillut tämän kokoelman perään, mutta odottelen palkkapäivää...Kiva kuulla, että nuo kynät ovat hyvät. En nimittäin ajatellut hankkia kumpaakaan, mutta pitääkin laittaa ne nyt harkintaan. Haluisin myös tuon luomiväripaletin. Enpäs muuten minäkään tiennyt tuosta, että tuo poskipuna värjää posket jokaisen ph-arvon mukaan! Aika jännä. Olen kuullut vain vastaavasta huulipunasta aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi kynät on oikeasti ihan huippuihanat, varsinkin tuo vihreä, jos väreistä tykkää (: En itsekkään odottanut niiltä oikeastaan yhtään mitään mutta pääsivät yllättämään. Luomiväripalettia suosittelen myös oikein lämmöllä, tosi kauniit sävyt ja mm. tuollaista ruusukultaa mulla ei edes ole ennen ollut <3 Ja ph-poskari on itsellenikin ihan uusi juttu, mutta sen takia mä siitä kiinnostuinkin! :D Rakastan kaikkea tuommoista erikoista. Sille täytyy vaan tosiaan antaa hetki aikaa asettua ja reagoida ihon kanssa niin hyvä tulee (: Toivottavasti kokoelma on sinullekkin mieleen!

      Poista