Max Factor Wild Shadow Pots: Untamed Green

by - 25.9.14

Tänä syksynä muodissa on joissain määrin kirkkaat luomivärisävyt vielä kesän jälkeenkin. Yksi tälläinen lähiaikoina käyttämäni luomiväri on ollut Max Factorin Wild Shadow Poteihin kuuluva Untamed Green, jonka löysin sittarin alelaarista neljällä eurolla. Ei ehkä tyypillisin syksyväri, mutta eipä pieni väripiristys haittaa yhtään mitään tässä synkeydessä (:Jos Max Factorin Wild Shadow Potit eivät ole ennestään tuttuja, niin kerrottakoon, että nämä ovat siis enimmäkseen kirkasvärisiä, hyvin glitterisiä monoluomivärinappeja tuollaisissa pulleissa pikku purkeissa. Sävyjä on yhteensä 16 ja toki myös neutraaleja sekä muutama mattasävy löytyy. Untamed Green on sarjan glitterinen kellanvihreä sävy.

Luonnonvalossa

Sävy levittyy luomelle oikein hyvin johtuen kevyestä, vähän höttöisestäkin koostumuksesta. Jos nappia hieroo sormella, se tuntuu todella karhealta ja vähän murustelevaltakin. Glitterit eivät kuitenkaan ainakaan minusta näy luomella kovinkaan kummoisesti, ei tästä välttämättä edes vilkaisulla huomaa että mitään säihkettä on mukana ): Harmi, mutta ehkä se tekee tästä sitten jonkun toisen mielestä paljon käytettävämmän. Kestävyys luomivärillä on valitettavasti surkea, noin kahdesta kolmeen tuntia, ennenkuin pakkautui luomivakoon. Ei todellakaan hyvä!Yritin tehdä meikkiin Untamed Greenin lisäksi sellaiset siistit, graafiset kaksoisrajaukset valkoisella ja mustalla, mutta valkoinen rajauskynäni on niin onneton, ettei se oikein näy mihinkään ja imi itseensä enemmän vihreää väriä kuin antoi sitä valkoista. Huoh. Noh, kyllä tuosta ehkä vähän huomaa mitä on yritetty. Huulissa näyttää olevan viime kuukauden suosikkihuulimeikkiä eli H&M:n Vanilla Joy -kiiltoa. Aikas freesi look!

Minusta tuo luomivärin kestoaika on aika järkyttävän huono voidakseni suositella tätä kenellekkään hauskasta väristä huolimatta. Eihän tämä kestä edes koulu- tai työpäivää! Mitäs semmoisella värillä sitten tekee? Pöh. Pohjustajaa käytin tietysti, mutta edes se ei auttanut. Koostumus on yksinkertaisesti todella höttöistä ja kevyttä ja se liikkuu sitten luomella helposti. Surku sinänsä, muutenhan tämä olisi ollut tosi kiva.

Wild Shadow Poteja löytyy lähes joka marketista ja hintaa yhdellä napilla on noin kymppi.

Ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

5 kommenttia

 1. Mulla on blogissa myynnissä tästä se musta ja vaan kerran testattu.Lähtee edullisesti jos kiinnostaa ja toki jos löytyy muutakin voidaan hinnasta aina neuvotella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä mulla ei oikein ole varaa shoppailla kun täytyy säästää rahaa reissuun :D Mutta kiitos tarjouksesta!

   Poista
 2. Kannattaa hommata kunnollinen pohjustaja niin minkä tahansa laatuinen luomiväri pysyy vaikka läpi ydinsodan! :) Esim. Urban Decayn ja Laura Mercierin pohjustajat ei oo mulla koskaan pettäneet. Kalliitahan ne on, mutta niitä ei tarvitse kuin puolikkaan nuppineulan pään verran kumpaankin silmään ja on se kuitenkin sen arvoista!

  www.sohfvi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aion kyllä ehdottomasti kokeilla ainakin UDPPtä jatkossa! Kunhan saan ensin nämä edelliset loppumaan :D Olen niin pihi etten millään raaski heittää tuotteita pois vaan käytän ne uskollisesti loppuun.

   Poista