The Body Shop Colour Crush: Be my Clementine

by - 29.9.14

The Body Shop on minulle merkkinä jonkin verran tuttu, mutta heidän meikkeihinsä en ole koskaan koskenut, luultavasti korkean hinnan takia. Taikan lahjoittamien meikkien mukana tuli kuitenkin yksi nappi heidän Colour Crush -sarjastaan ja nyt on sitä tullut testailtua. Nämä TBS:n luomivärit sisältävät ensinäkin kaikenlaisia reilun kaupan kautta hankittuja ainesosia: marulaöljyä, luomukookosöjyä sekä parapähkinäöljyä ja näiden lisäksi vielä E-vitamiinia. Pahisaineista ovat jättäneet pois hajusteet sekä parabeenit. Tuotteen nettisivuilla sanotaan tämän olevan silkinpehmeä ja paakkuuntumaton, mikä on kyllä melko totta, tosi satiinisen pehmeä fiilis tässä on enkä kyllä niitä paakkujakaan huomannut. Kummastusta kuitenkin herätti toteamus "sopii kaikille ihotyypeille". En tiennytkään että luomivärejäkin suunnitellaan ihotyyppien mukaan? :D Vai onkohan tässä tarkoitettu sitä, että tuote sopii myös herkälle iholle tms. Kuulostaisi paljon järkevämmältä.


Pakkaus on melko laimean näköinen ja muistuttaa ehkä hieman Essencen luomivärinappeja. Kamera ei oikein koskaan ilahdu noista läpinäkyvistä reunoista :D Sävynä Be my Clementine on nimestään huolimatta kaunis, haaleahkon neutraali aprikoosinsävy, joka hohtaa kultaisena. Kuten jo aiemmin mainitsin, tässä on todella pehmeä tuntu ja se levittyy nätisti. Tätähän voi käyttää myös kostealla siveltimellä, mutta itse olen kuvissa käyttänyt tätä ihan vaan kuivana.Meikissä olen pohjustanut luomen ensin Essencen Wave Goddess -sarjan voidemaisella luomivärillä Life Is Better When You Surf ja levitin tätä sitten sen päälle ihan koko luomelle häivyttäen kohti kulmaluuta. Yhden sävyn silmämeikki siis! Rajausvärinä on muistaakseni Kicksin Single Espresso -rajauskynä ja huulilla Rimmelin Lasting Finish by Kate -sarjan nro 15

Tykkään kyllä tästä ja kokeilisin mielelläni muitakin sävyjä, heidän nettikaupassaan näkyy aika paljon herkkuja (: Valitettavasti en ole valmis maksamaan yhdestä luomivärinapista kahtatoista euroa, joten taitaa minun osaltani kyllä jäädä, ellei satu silmiin jotain zomgmusthave-sävyä. Jos TBS on kuitenkin merkkinä sydäntä lähellä tai tekee mieli tukea reilun kaupan toimintaa, niin voin kyllä suositella, ihan kivoja perusluomivärejä ja sävyjäkin löytyy vaikka kuinka paljon helmiäisistä mattoihin. Hintaa on tosiaan ainakin verkkokaupassa 12,20 euroa, en sitten tiedä millaisia tarjouksia näistä on, jos on.

Oikein ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

7 kommenttia

 1. Nyt Myynjäristyksen aikana TBS:llä on matkatuotteet 3€/kpl. Oli meikinpoistoainetta, skin toneria, suihkugeelejä...
  Itsehän kävin siellä sen uuden Glazed Apple sarjan vuoksi (koska se on LE-versio, niin ei tiedä milloin loppuu :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä huomasin kun kävin Myyssä eilen ja ois tehny niin mieli käydä kattelemassa mutkun mun pitää säästää rahaa noille I Love Me -messuille :D Nyyh.

   Poista
  2. Siellä sitä rahaa meneekin :D Ihan hyvä, että ammattilaisaluetta ei tänä vuonna ole, tosin tarjouksiakaan ei sitten ole, kuten viime vuonna. niin on kaikille ns. tasa-arvoista.

   Poista
  3. No joo, viimekin vuonna meni ihan mukavasti hynää vaikka en ammattilainen ookkaan :DD Toivottavasti kaikki hyvät tarjoukset on sitten siirtyneet ihan sinne normipuolelle.

   Poista
 2. Tätä ei tarvitse julkaista (poista luettuasi), mutta en löytänyt s-postiosoitettasi - käypä kurkkaamassa blogini tämänpäiväiseen postaukseen, siellä on ylläri sinulle!

  VastaaPoista