Nivea Lip Butter Blueberry Blush ja viikon ostokset

by - 28.9.14

Vaikka Niveasta en merkkinä tykkääkkään, en empinyt sekuntiakaan, kun näin tämän mustikkahuulirasvan kaupassa. RAKASTAN mustikan tuoksua (ja makuakin), joten olin aivan innoissani. Yleensä välttelen myös purkkimuotoa kuin ruttoa, mutta tässä reunat ovat onneksi niin matalat, että hieron rasvaa huulille suoraan purkista :D Toimii yllättävän hyvin!


Lip Butterit eivät ennestään ole minulle tuttuja, mutta mustikan lisäksi näitä on myös originaali-, vanilja+macademia -combo- sekä vadelmaversiot. Voide on melkoisen paksua, kuten nimi antaa ymmärtää, ja pakattu tuollaiseen sopivan litteään purkkiin. Menee hyvin taskussa! Ainesosaluettelosta löytyy ainakin sheavoita, sekä risiini- ja manteliöljyjä. Ihan jees. Tässä musikkavoiteessa on ihan hento hempeänvioletti sävy, mutta ei tämä ainakaan minusta huulille väriä anna.


Nivean nettisivuilla sanotaan, että tämä on aromaattinen huultenhemmottelutuote ja siinä olen ihan samaa mieltä. Tuoksu on niiiiiin ihana makean karkkimainen mustikka, melkein kuin joku mustikkapiirakka tai leivos, että tätä tekee mieli nuuskutella jatkuvasti ja huulille levittäminen on yhtä juhlaa. Harmi, ettei tuoksu jää pitkäksi aikaa leijumaan. Voidetta ei kannata levittää kerrallaan kuin ihan vähäsen, sillä tällä on vähän ikävä tapa kerääntyä ylähuulen yläreunaan vaikka kuinka ohuen kerroksen yritän laittaa :D Mies aina huomauttelee huulirasvaviiksistä. Mutta on kyllä toimiva tuote! Kosteuttaa pitkään ja jos illalla tätä laittaa, aamulla ei tarvitse kuin sormella pyyhkäistä kuollut iho pois ja lopputuloksena on pehmeät ja sileät huulet.

Minusta tämä on siis aivan mahtava tuote (: Ajattelin ehkä hankkia myöhemmin ne kaksi muutakin tuoksuvaa versiota, mutta toistaiseksi minulla on kaksi purkkia tätä mustikkaa ja se nyt riittää vähäksi aikaa. Jos tästä täytyy joku pieni miinus etsiä, se on voiteen tahmaisuus! Jos tätä menee esimerkiksi sormiin tai käsille, tässä on ihan huulikiillon tahmeus, mutta huulilla tämä on kuitenkin liukas? Eipä tuo nyt itseäni haittaa kun en sormin tätä käytä. Lip Buttereita löytyy ihan lähes joka marketista ja hintaa taisi olla kolme ja puoli euroa. Suosittelen!


Tämän viikon miniostokset ovat myös huulipainotteiset. Mainitsin jo noista EOSin kulttihuulirasvoista ja itse otin testiin Sweet Mintin. Mietin myös mustikka acai -versiota, mutta ajattelin että ehkä tässä Niveassa on jo ihan tarpeeksi mustikkaa :D Ihan innolla haluaisin jo vähän kokeilla tuota, mutta jonossa on tällä hetkellä niin paljon huulirasvoja, että turha avata tuota vielä. Myöhemmin sitten. Kokispurkki on vanha kunnon Lip Smacker purkkimuodossa! Löysin tämän Sokokselta kahdella eurolla ja luulin sitä huulirasvaksi, mutta myöhemmin huomasin että paketissa lukikin huulikiilto. Eipä mitään, kiiltona käytän sitä sitten. Hyvältä tuoksuu joka tapauksessa, nom.

Semmoisiapa tänään, ihanaa sunnuntai-iltaa (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Mä olen Roaccutanin myötä "joutunut" käyttämään viime kuukausina ihan hulluja määriä huulirasvaa ja siinä ohessa on tullut kokeiltua todella monia eri huulirasvoja. Tämä Nivea on toiminut kaikkein parhaiten, uskomatonta kyllä. Tämä on voittanut mm. Dr. Hauschkan, La Roche Posayn, Bepanthenin, Oriflamen, The Body Shopin (kahden eri koostumuksen), Baby Lipsin, Australian Goldin, Laveran jne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :D Kyllähän mä nyt tiesin että tämä on hyvä, mutta että NOIN hyvä! Kyllähän tätä kelpaa sitten hehkuttaa oikein urakalla :D

      Poista
  2. Lip Smackereista on myös kirsikkacola ja vaniljacola huulirasvat :D Olikohan Sokoksella vai Anttilassa? En muista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kirsikkakola ois varmaan ihana :D Se on ihan sikahyvää juomanakin <3

      Poista