L300 Intensive Moisture Night Cream ja viikon ostokset

by - 21.9.14

Tänään kertoilen teille uudesta yövoiteestani, jonka nappasin satunnaisesti sittarin hyllystä jokin aikaa sitten. Uusi yövoide oli saatava ihanhetinyt loppuneen tilalle ja Niveaa ja anti-age-kamppeita vältellessäni löysin sitten tämän. L300:han on ruotsalainen apteekkikosmetiikkamerkki, joka rantautui tänne Suomeen tänä vuonna. Sitä minä en kyllä ymmärrä, että miksi Suomessa tuodaan apteekkikosmetiikkasarja markettiin, mutta miten vain. Ehkä markkinointi-ihmiset ymmärtävät tästä jotain enemmän.


Aloitetaan siitä, että tykkään tämän pakkauksesta hurjasti! Voidehan ei sisällä hajusteita tai väriä (eikä muuten mineraaliöljyjä tai parabeenejakaan, jos joku sellaisia pelkää), mutta minusta hauska, modernin moniulotteinen ja vaaleanpunainen purkki kompensoi vähän niiden puutetta ja tuote on siten vähemmän "tylsä". Pakkauksessa lukee, että voide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita karbamidia ja maitohappoa sekä niiden lisäksi keramideja ja antioksidantti E-vitamiinia ja nämä aineet yhdessä lupaavatkin sitten hoitaa, suojata ja vahvistaa ihon luontaista suojakerrosta sekä antaa pehmeyttä ja joustavuutta. Ihan maukkaat lupaukset!


Koska olen sekaihoinen, jonka muu kuin t-alue janoaa useinkin kosteutta, tämä kuivan ihon voide on ihan käypää tavaraa iholleni. Laitan tätä myös t-alueelle, sillä se on useinkin varsinkin nenän alueelta pintakuiva, enkä ole minkäänlaista rasvaisuusräjähdystä saanut aikaiseksi. Voide ei ole mitään ihan kaikkein paksuinta jankkia, mutta mukavan täyteläistä kuitenkin. Levitys on voiteen ainoa miinus, tämä ei nimittäin liu'u iholla kauhean hyvin vaan pikemminkin jämähtää melkeimpä siihen, mihin sen ensimmäisenä länttää. Imeytyy yövoiteeksi aika nopeasti (tai sitten ihoni vain kaipaa enemmän kosteutta kuin luulinkaan) ja aamulla nassu on kosteutettu ja mukavan pehmeä (: Toimii siis!


Meikätyttö on kyllä aika ihastunut! Onhan tämä toki apteekkikosmetiikan tasoista tavaraa, joten siinä mielessä odotukset oli korkealla ja kyllähän tämä ne odotukset on onnistunut lunastamaan. Lisäksi voiteella on ollut hyvä vaikutus allergia-ihottumani paranemisessa. Tätä voin kyllä suositella lämpimästi kaikille kuivaihoisille tai heille, jotka muuten kokevat ihonsa kaipaavan runsasta voidetta tällä hetkellä (: Hintaa purkilla on päälle kymppi, itse taisin maksaa sittarissa tästä 11 euroa.

L300:n nettisivuilla on muuten mahdollista tällä hetkellä tilata itselleen pieni näyte tästä kuivan ihon voiteesta ja/tai osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa tuotepaketin omalle iholleen ;) Kilpailuun/näytetilaukseen pääset tästä ja koko homma on voimassa lokakuun loppuun asti.


Vasemmalla Lumenen White Crystal, oikealla Elite Parisin Wonder Nude

Tässä sitten vielä viikon ostokset! Perjantaina kävin hakemassa loppuneille/loppumaisilleen oleville tuotteille korvaajia Anttilasta ja tassuun tarttui pari muutakin juttua. Garnierin uusi Oil Beauty -vartalokuorinta ja Elite Parisin Wonder Liner sävyssä Wonder Nude olivat niitä loppuvien korvaajia, Got2ben hiusöljyä en voinut vastustaa kolmella eurolla ja Anttilan kauneuskanta-asiakkaana sain kupongilla Lumenen Blueberry Intense Linerin sävyssä White Crystal kaupan päälle, kun ostin heiltä tuollaisen Blueberry Wild -uutuusripsarin (: Valitsin itse volyymiversion, mutta sarjassa oli myös Wild Curl sekä perus- että vedenkestävänä versiona. Erittäin hienon suomalaisen mustikkashampoon noukin ihan vaan marketista sivellinten pesuun, mutta tämä tuoksuu niin herkulliselta että pakko varmaan kokeilla omaankin tukkaan jossain vaiheessa!

Semmoisia tällä viikolla, hauskaa illanjatkoa!

PS. johan olette kaikki nähneet Essencen tulevan kokoelman? ;) Varsinkin poskari ja hopeinen, peittäväksi lupailtu huulikiilto ovat aika to die for...

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Hauskasti nimetty nuo lakat kategorioiden mukaan :D Tuon sarjan hajuvesi on jo myynnissä K4L, mutta kyllä tuosta jotain voisin kotiuttaa :P

    Niitä uusia lakkoja löytyy jo Kuopion Matkuksesta, pitää toivoa, että niitä on vielä silloin 4.10, kun on se miitti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mä en edes huomannut noitten lakkojen nimiä, piti ihan käydä kattomassa :D Mä tykkään kyllä tästä uudesta kokoelmasta, ihanat värit (: Ainoa mikä arveluttaa on nuo voidemaiset luomivärit kun ne ei oikein ikinä mulla toimi, mutta nekin näyttää niin herkuilta... Ja toivotaan että niitä lakkoja vielä on! :D Mutta ainahan on onneksi K4L.

      Poista