Essence Oktoberfest - swatchit ja the Look

by - 12.9.14

Noniin! Pitkästä aikaa sitten vähän Essencen kokoelmaa taas tarjolla :D Tämä Oktoberfest-kokoelma ja Hello Autumn saapuivat minulle tiistaina ja voi kuinka olen näitä hipelöinyt tässä muutaman päivän ajan. Tänään tein näillä sitten ihan meikinkin ja tässä olisi sitten mielipiteitä ja Oktoberfest-lookkia!


Aloitetaan tuttuun tapaan luomiväreistä. Essencellä on tänä vuonna ollut melko paljon näitä monoja kirkkaissa pakkauksissa ja samaa jatkumoa tarjoavat nämäkin. Sävyt ovat lämpimän keskiruskea Holz oder michel, kylmä vaaleanpunainen Fiesta lavendar! sekä hieman punaruskeaan taittuva violetti Sweet Purpleline. Essence väittää näiden olevan metallisia, mutta ei näitä nyt hyvällä tahdollakaan voi sellaisiksi sanoa, vaikka kaikki hohtavia ovatkin :D Pakkauksesta pakko sanoa sen verran, että näiden kannet/saranat tuntuvat jotenkin löysiltä? Toivottavasti niiden kanssa ei tule ongelmia. Ruskea ja violetti ovat aika murustavia mutta hyvin pigmenttisiä, kun taas vaaleanpunainen on vähän tiiviimpi, muttei kauhean näkyvä. Huomatkaa näiden söpöt pintakuviot, oma lemppari on tuo violetti rinkeleineen.



Huulimeikit tässä kokoelmassa ovat kiiltoja, joita on kaksi kappaletta, nude ja kirkas pinkki. Pinkki on nimeltään Pretty Pink Dirndl ja siinä on aivan syötävän maukas hedelmäinen tuoksu (jos joku osti Ice Ice Baby -kokoelman huulirasvoja, niin juuri sellainen), kun taas nude Hey, Heey Beige! Uh Ah! (on tätäkin nimellä nakattu...) on mintun tuoksuinen ja tässä on sellainen viilentävä minttuefekti, joka kestää huulilla oikeastaan pidempään kuin odotin. Putelissa lukeekin, ettei suositella herkille tai rohtuneille huulille :D Valitettavasti kuten alempana olevista meikkikuvista näkyy, ainakaan tuo huulille laittamani nude ei ollut oikeastaan mistään kotoisin. Mokomakin epätasaisesti levittyvä ja saman tien huulten juonteisiin karkaava tuhmeliini! Näitä en siis suosittele, ellei nyt ihan välttämättä halua tapella lopputuloksen kanssa kuten minä.




Kokoelman lempparit ovat ainakin minulle ehdottomasti nämä hauskat poskarit, joka on pakattu ihanasti pieniin pahvipurkkeihin (: Niin söpöä! Pinkki versio on Pretty Pink Dirndl, jossa on valkoisella pohjalla kirkkaan pinkki minkälie peuran kuva ja lila Sweet Purpleline taas sisältää vaaleanpunaisella pohjalla olevan tummanlilan rinkelikuvion. Meikissä olen käyttänyt tuota pinkkiä versiota ja minusta ainakin se on ihan käyttökelpoinen ja melko rauhallinenkin, lilaa en ole vielä testannut kasvoille, mutta minusta on niin hauskaa käyttää tuollaisia vähän erikoisempiakin värejä! Molemmat ovat melko shimmerisiä, joten erillistä korostuskamaa näiden kanssa ei välttämättä edes tarvitse ja ainakin tuon pinkin version valkoista pohjaa voi käyttää korostuksena ihan itsekseenkin.


Vasemmalla Sweet Purpleline, oikealla Pretty Pink Dirndl

Kokoelman ekstroista otin mukaan vielä nämä naamantaputtelupaperit, hiuspinnit ja pienen muistivihon jätin turhakkeina kauppaan. Nämä näyttävät ja tuntuvat ihan silkkipaperilta, jotka on pakattu pieneen pahviseen koteloon. Mutta ihan toimivia, ei voi valittaa! Eivät nämä kuitenkaan minun Papier Poudrejani voita, mutta tulee käytettyä (: Tällä hinnalla ihan ookoo ostos.




Meikissä olen tosiaan käyttänyt silmiin kaikkia nappeja: vaaleanpunaista kulmaluulla ja silmän sisänurkassa korostuksina, lilaa koko liikkuvalle luomelle sekä alaripsirajaan ja ruskeaa sitten luomivakoon ja ulkonurkkaan. Aika onnistunut siitä tuli minusta, tosi syksyinen tunnelma mutta tyttömäisellä viballa (: Poskilla on siis pinkkiä Pretty Pink Dirndl -poskaria ja huulilla tuota nudekiiltoa. Kulmakarvoja en muistanut laittaa tänään ollenkaan, mutta eipä se mitään haittaa :D Freesi naama, ei todellakaan mitenkään överimeikattu. Kyllä meikä olisi valmis Oktoberfestaroimaan!



Kertauksena siis vielä sanottakoon, että luomivärit ja naamapaperit ihan ookoo-luokkaa, huulikiillot aika susia ihanasta tuoksusta huolimatta ja poskarit aivan huippuihania! <3 Ja ei hitsi, en vaan pääse niiden söpöstä paketoinnista yli enkä ympäri. Minusta koko kokoelman pinkki-lila-ruskea väritys on aivan ihana ja piristää kivasti tummenevaa syksyä. Lisäksi kokoelmassa on oikeastaan ihan mukavasti tavaraa, ainoa mitä olisin kaivannut oli jonkinmoinen silmänrajausvehje, mutta muuten näillä sai kyllä ihan täydellisen lookin. Kyllähän tämä ilahdutti sen Aquatix-katastrofin jälkeen kummasti!

Huomenna jatketaan sitten toisella syyskuun kokoelmalla, Hello Autumnilla (: Pysykää siis kuulolla!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Kauniit pakkaukset ja kivoja ostoksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon kyllä niin ihastunut noihin pakkauksiin (:

      Poista
  2. Jee! Olenkin täällä odotellut, mitä sinä Essence-eksperttinä näistä uusista kokoelmista sanot. Olin kerrankin ajoissa liikkeellä ja hankin paljon tuotteita molemmista kokoelmista. Hello Autumniin olen nyt paremmin tutustunut ja siinä tuntuu olevan vähän sellaisia hitti ja huti-tuotteita enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Kiva kuulla että nämä kiinnostaa! Ja oikein Essence-ekspertti, tässähän ihan punastuu (: Mä en itse ole koskenut Hello Autumniin vielä swatchailua enempää kun en ole meikannut tiistain jälkeen ennenkuin vasta tänään :D Mutta huomenna olisi tarkoitus tekaista noilla ihan full face ja katsoa miten homma pelittää! Kuulisin kyllä mielelläni sinunkin mielipiteen noista kokoelmista (:

      Poista
    2. Täytyy katsoa, jos saisi jotain juttua aikaiseksi blogiin. Haalin Hello Autumnista hiuslenksuja myöden varmaan melkein kaiken :D

      Poista
    3. Haha :D Mä en kyllä niistä hiuslenksuista innostunut mutta muuten tais lähteä kaikki. Paitsi toinen niistä luomiväripaleteista, olivat vähän turhan lähellä toisiaan niin en viitsinyt molempia hankkia (:

      Poista
  3. Mäkin sain omani tänään! Poskarit on munkin mielestä ihanat vaikka violetti onkin vähän random ja pitää miettiä minkälaiseen meikkiin sen yhdistää. Mä tykkäsin myöskin luomiväreistä (tuli mieleen Cookies & creamin napit)

    Hello autumnista otin vaan ne rajauskynät (ihanat!) ja sen hassun poskarin joka vaikuttaa kanssa ihan hyvältä. Eli oikeestaan pelkkiä hittejä täl kertaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee! :D Kiva kuulla että meni ostokset putkeen. Se lilahan käy tosi hyvin lilojen tai kylmäpinkkien huulten pariksi tai sitten muuten vaan kylmäsävyiseen meikkiin, ainakin mun mielestä (: Voi olla, että itsellä se jää odottelemaan vähän pidemmälle talveen että kunnon pakkasenpuremat posket alkaa näyttää houkuttelevilta :D

      Se Hello Autumnin vihreä rajauskynä <3 Ah. Mulla ei oo yhtään niin hienoa vihreää sävyä! Innolla odotan sun postausta noista, varsinkin se väriä vaihtava poskari ois hauska nähdä, tuleeko meille yhtään erisävyiset posket vai onko koko homma ihan huuhaata :D

      Poista