Elokuun roskakasa

by - 1.9.14

Elokuussa ei roskia tullut ihan huikeita määriä, jopa yleensä laajoissa voluumeissa loppuneet hiustuotteet pysyivät näteissä lukemissa. Ykkösenä taisivat tässä kuussa ollakkin niiden sijaan puhdistustuotteet! Myös meikkejä ja *gasp* yksi tuoksu päätyi listalle.



Aloitetaan niistä puhdistustuotteista. Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine on ehdoton HG-tuotteeni enkä ole käyttänyt mitään muuta enää ainakaan pariin vuoteen. Poistaa lakat ihan minuutissa ja on hellävarainen kynsille. Myös pumppupullo on superkätevä. Tätä minulla on kaapissa aina monta pulloa varastossa.

I Love... Bubblegum -suihkugeeli oli todella ihana (: Sääli että tätä oli vain tälläinen minipullo. Tuoksui todella makealle ja karkkimaiselle, suihkuhetket oli aina yhtä juhlaa! Ostaisin kyllä uudelleen, jos tätä jostain vielä saisi.

Lumene Natural Code Erase It -silmämeikinpoistoaine oli HG-tuotteeni, mutta nyt valitettavasti siis lopetettu. Tämä oli ihan mahtava, paksun kermamainen meikinpoistoaine, joka ei vahingoittanut yhtään superherkkää silmänympärysaluettani. Käytin tätä siis ihan sormin silmiin hieromalla, mikä ei nestemäisten putsareiden kanssa onnistu. Onneksi löysin korvaajan Nivealta ja siitä myöhemmin lisää.

Freemanin luumu&piparminttu -jalkakuorinta oli ihan okei, joskin vähän turhan tehoton ja pehmeä omille tassuilleni. Tuoksui todella hyvältä, mutta kuorimispartikkeleita olisi saanut olla runsaasti enemmän. Voisin kyllä ostaa uudelleen jos joskus jalkani ovat niin hyvässä kunnossa, että kevyt kuorinta riittää.


Sitten voiteisiin. Käytin viimein pois joskus aikoja sitten Livboxista tulleet Etre Bellen silmänympäryslaput. Silmänympärysihosta tuli oikeasti ihan superpehmeä ja näytin huomattavasti virkeämmältä ja freesimmältä. Valitettavasti näissä lapuissa oli propyleeniglykolia, joten sain sitten silmänympärysiholle kivan kutinan ja viikon kortisonikuuri oli jälleen edessä. Hurraa. En ostaisi uudelleen siis, vaikka muuten ihan loistava tuote! Hemmetin allergiat.

Lorkun Sublime Body -kiinteyttävä vartalovoide oli aika meh. Tuoksui jännältä, ei oikeasti tietenkään kiinteyttänyt mitään ja pumppupullo kävi loppua kohden aika hyödyttömäksi, sillä viimeiset tipat on hakattava ulos pullosta. En ostaisi uudelleen, ei tässä ollut edes kosteutustehoja tarpeeksi minulle.

Labellon Fruity Shine -kirsikkahuulivoiteesta juttu täällä. Käytin tämän loppuun ihan päivittäishuulirasvana, mutta jos nyt ostaisin tämän uudelleen, käyttäisin tätä ihan vaan huulimeikkinä. Voisin siis ostaa sarjaa uudelleenkin, vaikka tämä kirsikka olikin tuoksuna vähän pettymys.

Otin Labellon loppumisen jälkeen käyttöön tuon Blistexin Raspberry Lemonade Blast -huulivoiteen, joka oli aivan suuuuuperihana! Maistui todella makealle vadelmaiselle herkulle ja kosteutti oikein hyvin. Valitettavasti tämä meni hetken päästä ihan tohjoksi eikä tätä pystynyt enää levittämään huulille puikosta. Pidin tätä yön yli jääkaapissakin kovettumassa mutta ei. Ihan mössöksi meni. Pois vaan, mutta hitsi kun oli niin hyvänmakuinen ja -tuoksuinen ):


Hiustuotteisiin! Tangle Teezerini on valitettavasti nyt siinä pisteessä elämäänsä, että päästän sen viettämään eläkepäiviä. Se on ollut käytössäni jo parisen vuotta, eli hiusharjan iässä jo tarpeeksi pitkään, ja sen piikit ovat taipuilleet ja haalistuneet ja se alkaa näyttää muutenkin jo siltä, ettei oikein innosta kauheasti hiuksiinsa tätä tunkea. Ihan loistava harjahan tämä oli kyllä! Voisin ostaa uudelleenkin ja todennäköisesti joskus vielä ostankin, mutta nyt TT:n tulevat korvaamaan Tangle Angelit. Niistäkin lisää myöhemmin.

Argan Care Moisture Shot oli Livboxista tullut pieni näytehiusvoide. Ihan okei, kyllä tällä hiukset aamuisin silotteli, mutta tuoksu ei ollut kyllä mistään herkullisimmasta päästä. Jäi kuitenkin niin mitäänsanomattomaksi, että en välttämättä ostaisi uudelleen.

Kicksin Repairing Shampoo loppui myös. Tästä enemmän täällä.


Kohta loppuu, mutta sitä ennen vielä meikit. Lumene Volumizing Mascara oli tasoa voi plääh ja tästä olen kertonut enemmän täällä.

Isadoran 3D-huulikiilto sävyssä Sparkling Pink on ollut todella ihana kiilto ja olen käyttänyt sitä paljon, mutta valitettavasti tämä on alkanut vuotaa meikkilaatikkooni. En sulata semmoista enkä halua että kaikki huulituotteeni ovat ihan tahmaisia, joten mäkeen vain. Nyyh.

Rimmelin Exaggerate -eyeliner sävyssä 100% Black oli ihan ookoo. Käytin tätä vakkarieyelinerinäni, mutta ihan kauheasti en terävästä huopakärjestä innostunut, olen enemmän perinteisen mallin tyttöjä. En siis ostaisi tätä enää mustana uudelleen, mutta muissa väreissä kyllä (onko tätä edes muissa väreissä? :D)


Ja sitten viimeinen eli Yves Rocherin Flowerparty Summerin runsas 4ml näyte meni loppumaan. Ihana tuoksu, sääli että tämä oli vain parin vuoden takainen limited edition ): Ostaisin tätä kyllä koko pullon, jos vielä voisin. Flowerpartysta tämä poikkesi olemalla vähän enemmän vesimäinen ja vähemmän makea kuin alkuperäinen siskonsa, eli melko täydellinen kesäksi. Voih, toisikohan YR tämän takaisin vielä joskus?

Semmoisia viime kuussa :D Eikun innolla ensi kuuta kohti! Hauskaa iltaa teille, minä siirryn leipomaan cupcakeja. Suklaisia <3

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Uu suklaacupcakeja! Itselläni on tuolla houkuttimena juuri uunista tullut omenapiirakka, johon en kuitenkaan saa koskea, koska tein sen työkavereille. Mutta vähänkö se tuoksuu ihanalle!

    Freemanin jalkakuorinta on minullakin tuolla suihkussa pyörinyt jo kauan. Samat fiilikset kuin sulla, aika tehotonta. Pitäisköhän muuten loppu käyttää vaikka ihan peruskuorintana, jotta pääsisi siitä eroon. Joo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooih, omenapiirakkaa (: On sulla onnekkaita työkavereita! Kelpais kyllä mullekkin.

      Haa, eipä tullut itselleni edes mieleenkään että olishan sen tosiaan voinut käyttää ihan vartalolla loppuun ja ottaa tassuille käyttöön tuo supertehokas Hansaplast :D Mutta toisaalta taas vähän on tehoton jopa vartalolle ainakin minusta, tykkään siinäkin käytössä kovasta kuorimisesta. Käsikuorintana ehkä?

      Poista