Yksinäinen Inglotin Freedom-nappi

by - 29.9.13

Voitin joskus kaaaaauan aikaa sitten tälläisen yksinäisen Inglotin Freedom-paletteihin kuuluvan napin ja ajattelin nyt esitellä sen teillekkin. Freedomhan on Inglotin luomivärijärjestelmä, josta voi valita palettiin haluamansa värit tälläisinä irtonappeina, pyöreinä tai neliöinä. Itsehän en tuota palettia omista enkä edes mitään vastaavantyylistä magneettialustaa, mutta kyllähän tämä näin irrallaankin käyttökelpoinen on.



Sävynimeä tai numeroa en tälle tiedä( edit. Sonia valotti asiaa minulle, sävy on DS 501), mutta tälläinen pyöreänmallinen mattaharmaa kimalteella tämä on.Sävy ei ole ihan puhdas harmaa, vaan vetää enemmän mutaiseen ja ruskeaan ja kimallus taas sitten on tuollaista hopeaista. Luomella sävy on melko neutraalin huomaamaton.



Käytin meikissä vain tätä yhtä nappia ja laitoin sen pariksi sitten vähän näyttävämmät kultaiset rajaukset. Laadukasta tavaraa, paljon pigmenttiä ja levittyy helposti. Kimallus ei ole mitään blingblingiä, vaan tuo nättiä mutta maltillista hohtoa luomelle. Tämä on niiiin helppo arkiväri, jos semmoisista tykkää (:

En ole ainakaan tällä hetkellä aikeissa ostaa varsinaista Freedom-palettia melko kovan hintansa vuoksi, mutta olen kyllä tyytyväinen tähän nappiin ja sen laatuun. En tiedä miten vaihtelevaa laatu Inglotilla on, mutta ainakin tämän perusteella uskaltaisin kyllä tulevaisuudessa sijoittaa sitten ihan kokonaiseen settiinkin. Täytyykin ostaa semmoinen pyöreä malli, että saan tämän yksinäisen rassukankin nätisti johonkin.

Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille! (:


You May Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! En tosiaan ole tutustunut näiden nimeämisjärjestelmään joten en sitä pakkauksesta ymmärtänyt (:

      Poista