Ine lähtee kosmetiikkahommiin

by - 8.8.13

Heippa! Olen Ine, 22-vuotias Joensuussa asusteleva nuori neiti, jonka moni saattaa tuntea tuolta kynsitaideblogin puolelta (: Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni omaa kosmetiikkablogia kynsiblogin lisäksi ja tänään sitten katselin parin päivän sisään kerääntynyttä kosmetiikkaostosten määrää. Totesin että joo-o, ehkä tälläisellä kosmetiikan suurkuluttajalla olisi jotain sanottavaa ja annettavaa myös tälle alalle, joten tässä sitä sitten mennään. Ostokset esittelen tässä postauksessa myöhemmin. Jos et ole omaa Livboxiasi vielä saanut, ei kannata rullata alaspäin!

Kuten kynsilakoissakin, minä shoppaan suurimmaksi osaksi vain alesta. Joskus tulee ostettua jotain täydellä hinnalla, mutta se on sitten yleensä tarpeeseen, ei huvikseen. Meikkiä käytän lähes päivittäin, opettelin senkin taidon oikein kunnolla tässä kesäloman aikana (: Tyylini on melko värikäs ja räväkkä, semmoinen jota moni katsoo varmasti myös kauhulla. Minusta värit vaan ovat niin kivoja! Käytän myös enimmäkseen markettikosmetiikkaa, sillä toistaiseksi vielä olen opiskelija eikä sillä budjetilla oikein selektiivistä viitsi edes katsella. Kunhan tässä sitten töihin pääsen joskus...

Sain vuosi sitten pahan allergiareaktion eräästä kynsilakasta ja sen jälkeen olen reagoinut allergialla moniin muihinkin aineisiin. Tiedettävästi olen allerginen propyleeniglykolille, mutta esim. Nivean tuotteita en voi käyttää, saan niistäkin ikävää kutinaa. Allergia-aspektia tulee siis varmasti myös tässä blogissa olemaan mukana.

Semmoista :D En tiedä yhtään mikä postaustahti tässä blogissa tulee olemaan, se jää vielä nähtäväksi. Kynsiblogin tahdin pyrin kuitenkin pitämään ennallaan. Katsellaan miten kahden blogin pito lähtee käyntiin!

Sitten niihin ostoksiin, jotta saadaan vähän sisältöä heti alkuun! Nämä kaikki on siis kerääntyneet about viikossa :D En vaan voi vastustaa halpaa kosmetiikkaa.


Tarvikkeita (: Minulta puuttuu jostain syystä aina JOKU sivellin, tällä hetkellä tarvitsin sivellintä korostuspuuterille. Puuterin pakkaus on ihan minimaalinen, joten tavallinen puuterisivellin ei oikein innostanut, sovellan siis tuota luomivärisivellintä siihen hommaan. Luomivärirajaukset olen tehnyt tähän mennessä ihan aplikaattorilla, joten kunnon rajaussivellin lähti mukaan. Molemmat täydellä hinnalla sittarista 6,90e/kpl. Anttilasta kolmella eurolla teroitin meikkikynille, elämäni ensimmäinen. En ole muuten ennen tätä kesää muuten omistanut edes niitä meikkikyniä :D


Anttilasta Olayn geeli/vaahto/jotain paksua silmämeikinpoistoaine. Minulla on niin herkkä silmänympärysiho, etten voi viedä vanulappua sen lähellekkään ja siksi hamstraan näitä paksuja aina kun näen. Normaalisti käytän Lumene Natural Coden silmämeikinpuhdistusainetta voimakkaalle silmämeikille ja sen apuna pientä naamanpesusientä. Tästä Olaystä ei vielä kokemusta.

Vichyn puhdistusvaahto, greenlandin vartalo/hierontaöljy, Bernard Cassieren suklaakuorinta, Ahavan kosteusvoide ja Burt's Beesin huulikiilto sävyssä Blush(?)

Livboxin sisältö! Livbox on siis kuukausittain tuleva kosmetiikkalaatikko, joka sisältää kaikkea kivaa kosmetiikkaan liittyvää (: Minulle boksi on tullut jo joulukuusta asti. Nämä on kyllä todella mieleisiä tuotteita minulle, eikä yksikään tainnut sisältää propyleeniglykolia, joka yleensä on näissä boksin tuotteissa ollut vähän ongelma. Tuon Vichyn puhdistusvaahdon sijaan toinen vaihtoehto olisi ollut Clarinsin puhdistusvaahto. Plussaa Vichyn hypoallergeenisuudesta! Menee kyllä jokin aikaa ennenkuin pääsen tuotakin testaamaan, tällä hetkellä naamalle käytössä Yves Rocherin puhdistusmaito ja kaapissa odottaa vielä muistaakseni Nivean (apua!) putsari, joka on hankittu ennen allergioita.


Voidekasa sittarista. Lumenen päivävoide+yövoide -paketti plussakortilla puoleen hintaan 10e ja Garnierin uutuusvoiteet tarjouksessa 4e kpl. Minulla on sekaiho, joten otin mattaavan voiteen ja sen lisäksi halusin kokeilla tuota heleyttävää. Suojakerroin 20 on näin kesällä myös kiva plussa (:

Isadoran huultenrajauskynä sävyssä True Mocha, Lumenen Rose Illusion ja L'orealin Barely Brown. Isadoran luomivärin sävy Loden Green

Lopuksi vielä kasa meikkejä. Huultenrajauskynät Anttilasta 2e/kpl, Lumenen korostuspuuteri samasta talosta viidellä eurolla ja Isadoran luomivärinappi myös kaksi euroa. Meikit on kyllä minulle iso juttu, niitä hamsteroin kaikkein eniten. Huultenrajauskyniä en ole edes käyttänyt ennen tätä kesää mutta nytpä niitäkin alkaa jo melkoinen kasa olla :D En vierasta silmämeikissä oikeastaan mitään värejä, siksi tummanvihreä nappi kelpaa minulle mainiosti. Tuo Lumenen puuteri on vähän tumma, mutta aion ottaa sen varjostuskäyttöön talvella.

Huh! Tästä tulikin todella pitkä aloituspostaus :D Kerrottakoon vielä että minulla on myös melko suuret kokoelmat kynsilakkoja (lähentelee seitsemääsataa) ja tuoksuja (jotain noin 150kpl?). Näitä kahta lajia hankin melko paljon kirppareilta ihan pilkkahintaan.

Tästä se lähtee! Tervetuloa kaikki kosmetiikasta kiinnostuneet! (:

Ps. Ulkoasu on vaihdettavissa jos se on teistä lukijoista ihan kauhea :D Samoin kuvakokojen kanssa minun täytyy vielä vähän säätää.

You May Also Like

6 kommenttia

  1. laitteletko viel lukijapalkin niin voi liittyä tännekki

    VastaaPoista
  2. Jee! Lisää luettavaa mulle! :) Taustakuvio on niin kiva, mäkin haluun. Kiva kun aloit kosmebloggaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee! Kiva kun tulet lukemaan (: Itsekkin tykkään tuosta taustasta mutta mies sanoi että ihan kamala ja silmät meni rikki :D Enhän mä nyt sellaista lukijoille halua!

      Poista
  3. Banneri on aivan ihana, rakastuin! <3

    VastaaPoista