Yes Loven luomiväriviisikko

by - 25.8.13

Kyllä, luitte oikein :D Tänään kerron niinkin hohdokkaasta tuotteesta kuin (lähes) kaikkien tunteman kirpparimerkin, Yes Loven, luomiväreistä. Yes Love on espanjalainen halpakosmetiikkamerkki, jota Suomesta löytyy aika monen kirpputorin valikoimista, lähinnä kynsilakkoina. Kuitenkin paikalliselle Valintakirppikselle oli ilmestynyt myös luomivärejä 1,50e/kpl, joten otin muutaman kappaleen testiin. Näitä viisikkoja oli monia eri värejä, mutta paletit olivat hyvin toistensa kaltaisia, paljon samanlaisia lilan sävyjä vähän eri kokoonpanoissa. Valitsin yhden tämmöisen lilan ja toisen, joka sisälsi kultaa, hopeaa, pronssia, yhden vaalean kulmaluusävyn ja yhden tumman violetin (omituinen yhdistelmä?). Tänään sitten tein tällä ensimmäisen meikinkin.Paletti näyttää tajuttoman halvalta. Vielä halvemmalta se näyttää kun avaa kannen. Värit ovat laadultaan erittäin hohtavia ja todella pehmeitä, varisevat helposti ja tuohon lähes mustaan tummanlilaan raitaan sain oikein kunnon loven aikaiseksi, kun pyöräytin siinä aplikaattoria. Palettiin oli yritetty kaiketi tuoda vähän luksusta oikein kauniilla kohokuviolla, joka hävisi melko pikaisesti, kuten kuvasta näkyy. Sävyinä on kaksi lilaa, tummempi ja vaaleampi, em. lähes musta lila, vaaleanpunainen sekä punertavan ruskea. Puolentoista euron luomiväreiksi tämä on silti kaiketi ihan laadukas :DHalusin kokeilla, saisinko kaikki sävyt nätisti yhdistettyä yhteen meikkiin ja kyllähän tuo onnistui. Ainakaan ulkona käydessäni kukaan ei ainakaan silminnähden järkyttynyt, tuijottanut tai katsonut oudosti. Mielestäni tästä tuli (ainakin livenä) ihan nätti meikki! Käytin tuota vaaleampaa lilaa kulmaluulla, vaaleanpunaista silmän sisänurkassa, tummempaa lilaa liikkuvan luomen keskiosassa, punaruskeaa ulkonurkassa ja tuolla lilamustalla tein vielä varjostuksen luomivakoon, vaan se mokoma ei suostunut häivyttymään millään! Ihanasti näkyy tuo raja, kun kyllästyin sutimiseen ja totesin että olkoon, ei sitä kukaan huomaa :D Alaripsirajaan sudin vielä noita liikkuvan luomen värejä järjestyksessään. Ihan omiaan näin kesän viimeisille lämpimille päiville, mutta voisin kuvitella tämän myös johonkin syksyisempään lookiin. Meikki kesti nättinä noin viisi tuntia, joka on ihan hyvä perusaika minun rasvoittuville, raskaille luomilleni. Huolellisesta pohjustuksesta huolimatta tuo silmämeikki kun ei oikein tunnu työpäivän vertaa kestävän.

Ostaisin kyllä näitä lisääkin, jos jotain uusia kivoja sävy-yhdistelmiä löytäisin. Pitäisi varmaan käydä tuolla kirpputorilla katselemassa, josko sinne saapuisi jotain kausituotteita, kuten vaikka syyssävyjä... :D Taitaa olla vähän turha luulo. Mutta ainakin tälläinen meikaajanoviisi oli ihan tyytyväinen tähän superhalpistavaraan!

Kuva Sokoksen verkkokaupasta

Lopuksi on vielä pakko näyttää kuva uusimmasta tuoksuhimotuksestani, Anna Suin ihanasta uutuuskeijutuoksusta <3 Tuoksun nimi on siis Fairy Dance Secret Wish, pullon päällä on ihana keijukainen ja pakkauksessa tulee mukana suloinen, keijuin koristeltu meikkipussi. Itse tuoksu on makean hedelmäinen. Tahtoo! Mä olen niin heikkoina tämmöisiin tyttöhömpötyksiin.


Löysin muuten Sokoksella käydessäni niitä pahuksen aplikaattoreita! Eläköön! Otin alesta kaksi jäljelläolevaa pakettia, ettei vaan lopu taas kesken :D

Kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia