Oranssinpunaista We Care Iconia huulille

by - 11.8.13

Tänään valikoin ensimmäistä kertaa huulilleni We Care Iconin Cool shine -sarjaan kuuluvan huulikiillon sävyssä Frozen Cantaloupe. Ostin tämän kesän alennusmyynneistä Sokokselta ja hintaa oli muistaakseni kauheat kaksi euroa. En oikeastaan edes pahemmin välitä tuubimuodossa olevista kiilloista, mutta silti niitä tulee aina hankittua :D Minulla on myös toinen saman sarjan kiilto, sävy Frozen Pomegranate, joka on sitten taas fuksianpinkki. We Care Iconin meikkejä minulle onkin kertynyt viime aikoina melkoisesti, kun alesta olen niitä napsinut.


Sokoksen nettikaupassa väitetään näiden Cool shine -kiiltojen viilentävän ja antavan todella kiiltävät huulet. Kiillosta olen yhtä mieltä, huulet ovat kyllä ihan supervinyylisen näköiset, mutta mitään viilennystä en huomannut ennenkuin luin tuon kuvauksen. Ilmeisesti koen jotain placeboefektiä sillä tunnen nyt (tai siis ainakin luulen tuntevani) pienen viileyden tunteen :D Hauskaa, ettei pakkauksessa lue mitään tästä enkä edes nimestä tajunnut, että kyseessä olisi viilentävä tuote. Uskon, että ihan kaikki eivät semmoisesta lisäefektistä tykkää.


Sävynä Frozen Cantaloupe on punaoranssi. Väri on kuitenkin huulilla niin läpikuultava, että lopputulos on korkeintaan pikkuisen omia huulia punakampi ja lämpimään taittava. Oransseja huulia on siis turha pelätä! Voisin ihan hyvin kuvitella tämän jokanaisen arkikiilloksi, ei vaadi mitään ihmeellistä tarkkuuttakaan levitykseen.


Yksi asia joka monia huulikiilloissa ihastuttaa tai vihastuttaa on tahmaisuus ja sitä tässä riittää! Tämä on ihan tajuttoman tahmaista tavaraa. Huulilta tätä ei saa millään irti (tahmainen tunne kesti syömistä ja juomista) ja tuota käsiswatchia pois pestessäni inha tahma vaan levisi, eikä saippuoiminenkaan auttanut. Toisille plussaa, toisille ylitsepääsemätön vika. Henkilökohtaisesti en ole kummallakaan puolella vaan ihan kaikkiruokainen huulikiiltojen käyttäjä (:

En nyt itse ihan hirveästi ihastunut tähän kiiltoon. Tykkään ehkä vähän näyttävämmästä lopputuloksesta ja toisekseen tämä tuntui levittyvän epätasaisesti, kuten kuvastakin ehkä näkyy. Kyllä tämän käyttelen pois, mutta uudestaan en kyllä hanki. Jos joku tähän nyt tykästyi, kannattaa pitää kiirettä, sillä taitavat olla nyt Sokoksilla (ja Emotioneissa?) poistomyynnissä. Sokoksen verkkokaupasta tätä kuitenkin löytyy viiden ja puolen euron hintaan.

Kivaa viikonlopun jatkoa! (:

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Heh ihan huvittaa ajatus "viilentävästä" huulikiillosta :D kuka sellaista haluaisi, koska kylmä myös pienentää huulia.. aiemmin olen kuullut vain kuumottavista huulikiillosta jotka kiihdyttävät huulten pintaverenkiertoa, ja siten saa aikaiseksi täyteläisemmät huulet. Itse testasin joskus sellaista kiiltoa, enkä nauttinut kokemastani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo :D Ainoa tilanne mihin voisi sopia on kesähelteet! Mutta apua, kuumottava kiilto? Eijeijei :D En oikein usko että itekkään tykkäisin!

   Poista
 2. Heh mulla tulee vaan tästä viilentävästä kiillosta mieleen sama asia jonka mynthonitkin voivat ajaa ;) muistat varmaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin muistan! :D Muthei, mietippä samaan hommaan se kuumottava/joku turvottava kiilto? :DD

   Poista