Pari loppunutta: hiuslakkaa ja puhdistusmaitoa

by - 29.8.13

Minulta loppui eilen ei-niin-yhtäkkiä parikin kosmetiikkatuotetta. Harmittaa vaan, etten pääse ostamaan mitään kivaa tilalle :D Kaapissa kun noita uusia tulokkaita on odottamassa. Molemmat olivat kuitenkin sellaisia, joihin olin jo lopen kyllästynyt ja olen niin iloinen että loppuivat!


Illalla loppui tämä Yves Rocherin puhdistusmaito, jonka sain joskus ostosten kylkiäisenä ja joka on kestänyt minulla jo varmaan vuoden. Tarvitsin sitä yksinkertaisesti vaan niin vähän! Käytin pitkään kasvoilla pelkästään puuteria ja poskipunaa, joten niiden jäämät oli tällä suhteellisen helppo pyyhkäistä pois. Vaan nyt, kun tänä kesänä kuvioihin tuli aurinkopuuteri ja äskettäin vielä meikkivoide, alkoi poisto olla melkoista tuskaa. Vanulappuja kului mutta puhdasta ei tullut millään. Tehot olivat siis todella heppoiset minun tarpeisiini. Ja se haju! En voi sietää banaanin hajua ja minusta tämä haisi ihan juuri siltä. Yök. Myöskään tuotteen lupaamaa tasoittavaa vaikutusta en kyllä mitenkään erityisesti huomannut. Tämä oli menossa jo lokakuussa iloisesti vanhaksi, joten hyvä vaan että loppui.


Toinen loppunut oli sitten Schwarzkopfin got2b sparkling shine hairspray. Ostin tämän lähes tasan kolme vuotta sitten innostuessani hiustenlaitosta ja noviisina sekoitin tämän tavalliseen kiiltosuihkeeseen. Käyttämättähän tämä sitten suureksi osaksi jäi satunnaisia tarpeita lukuunottamatta. Ennen en edes käyttänyt lakkaa ollenkaan, mutta nyt kun olen löytänyt taas hiustenlaiton ilon, on käyttö muuttunut lähes päivittäiseksi. Mitään erityisesti kiiltoa saati sparklailua tämä ei kyllä hiuksiini tuonut ja jätti ne ikävästi vähän koppuraisiksikin, mutta oli tässä sentään ihan kiva tuoksu, noin niinkuin hiuslakaksi, ja taisi se ihan hyvin pitää ne hiukset aisoissa normaaliolosuhteissa. En kyllä ostaisi uudestaan kaikesta huolimatta. Pullo oli kuitenkin aika makea! Tykkään tälläisistä pirteistä ulkoasuista. Tämän seuraajaksi tulee sitten toinen got2b-tuote, nimittäin melko tujakkaa pitoa tarjoava glued. Jos tässä on pitoa kolmosen verran, niin gluedin pito on kuutosen tasoa :D Täytyy suihkutella tosi varovasti, kun en mitään kovia tahmahiuksia tahdo. Tai ehkä sitten kuitenkin voisin ostaa uuden kevyen pidon lakan, hmm...

Näin meillä tänään (: Kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia