Arjen säästöjä sittarista

by - 12.8.13

Tulipa sitten ruokaostosten lisäksi hankittua pikkuisen kosmetiikkaa. Ei vaan voinut vastustaa kun näitä oli keskellä käytävää heti kun sisään marssi! Puolustukseksi sanon että nämä tulevat kyllä melkein heti käyttöön ja ovat tarpeellisia.


Goshin Janina F -sarjan hiustenhoitotuotteet olivat kaikki viisi euroa kappale. Tarjolla oli monia erilaisia shampoita, hoitoaineita, muotovaahtoa, hiuslakkaa, suolasuihketta, seerumia... Toppuuttelin hieman itseäni ja otin vain tämän värjätyille hiuksille tarkoitetun shampoon, sillä hiukseni ovat ihan vastavärjätyt ja sopiva shamppoo puuttuu hyllystä. Mieleni olisi tehnyt mieli ottaa myös tuo hiusseerumi, kun omistan niin pörröiset hiukset, mutta kaappi on niitä jo pullollaan joten jätin väliin. En ole ikinä kokeillut Goshin hiustuotteita, joten suurella mielenkiinnolla tätä testailen. Tuli muuten huomattua tuo esillepanon ja mielikuvien voima: putelit näyttivät alekorissa lojuessaan jotenkin superhalvoilta, mutta voin kuvitella että esim. Sokoksella hyllyssä ollessaan huokailisin näiden tyylikkään arvokasta ulkoasua :D


Lumenen Arctic Aqua -sarjan syväkosteuttava vartaloemulsio lähti mukaan kolmella eurolla. Arctic Aquaa minulla on tällä hetkellä käytössä yövoiteena, joten mielikuvat ovat ihan positiiviset. Minun on oltava melko varovainen erityisesti voiteiden suhteen allergioiden takia, mutta Lumenen kanssa ei ole ikinä ollut mitään ongelmia ja uskallan turvallisin mielin sitä ostella. Edellinen vartalovoide on (onneksi) loppumaan päin, joten toivottavasti tämä pääsisi pian käyttöön. Pullossa väitetään tämän olevan nopeasti imeytyvää, mutta se jää kyllä nähtäväksi, olen niihin lupauksiin pettynyt niin monen monta kertaa!

Yhteiskuva

Sellaiset ostokset tänään (: Kivaa päivänjatkoa teille!

You May Also Like

0 kommenttia