Garnier Nordic Moisture Match Mattifying fresh cream

by - 24.8.13

Koska Garnierin heleyttävä voide ei sopinut CC-voiteen alle, otin seuraavaksi testikappaleeksi Garnierin toisen voiteen Nordic Moisture Match -sarjasta, seka- ja rasvaiselle iholle tarkoitetun Mattifying fresh creamin. Minulla siis on sekaiho, t-alue rasvainen ja posket enemmän tai vähemmän normaalit, joten tämä oikeastaan onkin minun iholleni sopivampi. Sormet suorastaan syyhysivät päästä tämän kimppuun!


Pakkauksessa luvataan mattapintaa ja tasaisempaa ihon sävyä koko päiväksi, nopeaa imeytymistä, tahmaamattomuutta ja raikastavaa tunnetta. Voide myös sisältää kuulemma myös jotain antioksidanttista vihreä tee -uutetta, mutta varsinaisia antioksidanttisia vaikutuksia ei mainita missään. Purkkia avatessa voin hyvinkin uskoa, että tällä saa kivan mattapinnan naamalle, sillä voide itsekkin näyttää mattaiselta! Ei lainkaan kiiltävältä kuin voiteet yleensä.Purkki on aivan syötävän söpö ja samoin on voiteen itsensä laita. Oikein odotan että saan ottaa purkin esiin aamuisin! :D Ihana pikku piristäjä, tulee mieleen joku söötti cupcake. Voiteessa on raikas tuoksu, muistuttaa Yves Rocherin vuoden takaista kesätuoksua, Flowerparty Summeria. Tuoksu on kuitenkin melko voimakas, muttei kestä pitkään.


Olen tätä pari aamua nyt käytellyt ja kyllä eron huomaa siihen heleyttävään versioon. Tämä sopii paljon paremmin yhteen CC:n kanssa ja imeytyy nopeammin. Voidetta levitettäessä iholle tulee ihanan puhdas ja raikas tunne, mikä ei kyllä myöskään kestä pitkään. Mitään koko päivän kestävää mattapintaa tämä ei kyllä pysty takaamaan (vai eikö tämän päälle saisi sitten meikata?) eikä tämä todellakaan CC:n veroinen ihon sävyn tasoittajakaan ole, mutta olen tästä silti tykännyt! Naama pysyy kosteana ja pehmeänä mutta ei jää rasvaiseksi meikkiä ajatellen. Eläköön! Voisin hyvinkin kuvitella, että ottaisin tästä itselleni vakiotuotteen, mutta täytyy käytellä kaapissa vuoroaan odottelevat voiteet pois ensin. Suosittelen kaikkia rasvaisia sekaihoisia ainakin kokeilemaan tätä, ei todellakaan ole edes hinnalla pilattu (: Muistaakseni kuutisen euroa ja löytyy kaiketi kaikista isommista marketeista.

Käväisin tänään taas Anttilassa ja nyt sinne oli sitten ilmestynyt uutuutena Lumenen BB-voiteita ja -seerumeita, jotka kuuluvat pikkuisen anti-agen puolelle kallistuvaan Bright Now Vitamin C -sarjaan. Myös sarjan muita tuotteita oli ilmestynyt hyllyyn. BB-voiteella oli tosin vähän tyyris hinta, 20 euroa, joten jää kyllä minun osaltani kokeilematta ainakin näin ensialkuun. Täytyy katsella mitä ihmiset ovat tästä mieltä! (:

Ihanaa viikonloppua teille kaikille <3

PS. Miten hemmetin vaikeata voi olla löytää paketillista pieniä, kaksipäisiä luomiväriaplikaattoreita? Seppälässä ei ollut, Anttilassa ei ollut, pretty.fissä ei ollut... Minä tee millään yksittäisillä siveltimillä mitään kun jaksa aina olla sitä pesemässä (luomivärejä löytyy varmaan noin sata nappia ja käytän joka päivä eri sävyjä). Arrrrgh! Kokeilen vielä sittaria, siellä pitäisi olla Iberon satsi, mutta kyllä ottaa päähän!

You May Also Like

0 kommenttia