Kaksi uutta voidetta

by - 17.8.13

Parina viime päivänä on tullut otettua käyttöön kaksi uutta voidepurtiloa, toinen on Garnierin uutuustuote, Nordic Moisture Match heleyttävä voide väsyneelle ja elottomalle iholle, ja toinen jo ostospostauksessakin esittelemäni Lumenen heleyttävä vartaloemulsio. Pitäähän sitä nyt ensivaikutelmat kirjoitella (:


Minulla ei ainakaan tietääkseni ole väsynyt tai eloton iho, mutta halusin silti päästä kokeilemaan tätä heleyttävää kosteusvoidetta. Tuotteessa on ihan hyvä suojakerroin, SPF 25, joten ajattelin että ehkä näin kesän lopulla tämän voisi käytellä heleyttämään ja suojelemaan viimeisiltä auringonpaisteilta ennen syyssateita.


Pakkauksessa lukee että voide 'sisältää kasvieliksiiriä, E-vitamiinia, sitruunauutetta ja valoa heijastavia pigmenttejä ja se lupaa kosteuttaa 24 tuntia'. Ihokin kuulemma 'tuntuu välittömästi miellyttävämmältä, silkinpehmeältä ja ihonsävy on tasaisempi'. Lisäksi luvataan nopeaa imeytymistä. Tätähän kuuluisi käyttää aamuin ja illoin, mutta itse otin tämän käyttöön päivävoiteena, tykkään yövoiteista vähän paksumpina. Toivottavasti en nyt ihan jää paitsi kaikista vaikutuksista kun käytän tätä vain kerran päivässä :D


Tuubihan on ihan supersuloinen vaaleankeltainen ilmestys ja sopivan pieni. Myös voide on itsessään vaaleankeltaista ja siinä on suht voimakaskin vesituoksumainen tuoksu (aquatic, miten muuten tämän voi suomentaa?).  Yllättävän kevyttä tavaraa tämä tosiaan on, mutta ei imeydy ihan yhtä nopeasti kuin Olayn voide: puoli tuntia voiteen levityksestä naama on yhä nahkea ja rasvainen ja kiiltää melko iloisesti, en kehtaisi kyllä tässä tilassa ulos mennä ilman meikkiä. Tunnin päästä voide on jo lähes imeytynyt. Ihon sävyssä on kuitenkin huomattava muutos! Minulla on pieni... taisiis noh okei, melko suuri punaisuusongelma. Iho loistaa ilman meikkiä kuin paloauto, mutta tämä vähensi punaisuutta ihan radikaalisti, ihon väri tosiaan näyttää tasaisen vaalealta. Jes! En näin lauantaina laita päälle meikkiä kun en ole talosta poistumassa, mutta josko tästä saisi kivan pohjan meikille, täytyy vähän testailla. Toistaiseksi kyllä tästä tykkään!

Päivävoiteen lisäksi testailin tosiaan eilen käsiini tätä Lumenen heleyttävää vartaloemulsiota. Jos jotain pitää sanoa niin se, ettei tästä ole voiteeksi kenellekkään kimalluskammoiselle, kimallus iholla kestää nimittäin koko päivän. Itsehän tykkään kimallella, joten suorastaan ilahduin tästä :D Iholle levittäessäni voide oli aluksi todella tummaa, lähes itseruskettavan voiteen väristä ja säikähdin ihan tosissani, mutta kyllä se sitten levittyi nätisti, sulautui ihon sävyyn ja imeytyi nopeasti. Tuoksu on suhteellisen voimakas ja hedelmäinen, ilmeisesti lakantuoksua jota en ihan tunnista siksi. Kosteustehot eivät ehkä kuitenkaan kummoiset ole, taitaa pääpaino olla tuossa heleytyksessä, joten ehkä enemmänkin kosmeettinen voide kuin kosteutukseen. Glitteriä löytyy käsistä vielä näin seuraavana päivänäkin... Miinusta kierrekorkkipullosta, vähän epäkäytännöllinen kun on kädet ihan voiteessa. Käytän tätä kuitenkin kyllä ihan mielelläni aurinkoisina päivinä kaunistamaan ihoa.


Kasa kädellä
Tummaa!

Lopputulos: kimalteinen!

Lopuksi vielä: oletteko huomanneet, että Anttiloihin on tullut/tulossa monien rakastamia Tangle Teezer -harjoja? Hintaa taisi olla noin 16 euroa. Nyt ei ainakaan kenenkään harjansaanti jää saatavuudesta kiinni. Itsellänihän se oli käytössä jonkun aikaa, mutta pitkiin, paksuihin, karheisiin ja pörröisiin hiuksiini se ei oikein vaikuttanut mitenkään erityisesti, oli siis pettymystuote. Ihan kelpo harja, mutta markettiharja ajaa ihan saman asian. Monet kuitenkin TT:n nimeen vannovat, joten taitaa olla vain minun hiuksissani tämä ongelma :D

Kivaa viikonloppua kaikille! (:

You May Also Like

0 kommenttia