Gosh Color Rescue Shampoo

by - 19.8.13

Olen nyt muutaman kerran käyttänyt tätä vähän aikaa sitten ostamaani Goshin värillisille hiuksille tarkoitettua shampoota. Tuote lupaa suojata väriä haalistumiselta ja UV-säteiltä, mistä en vielä näin noin viikon käytön jälkeen osaa sanoa mitään, mutta käyttömukavuudesta ja yleisestä fiiliksestä senkin verran (: En toki ole mikään hiusten ammattilainen, joten mielipiteeni ja tuntemukseni ovat ihan maallikon näkökulmasta kirjoitettuja.

Aloitetaan siitä että minulla on tällä hetkellä punaiset hiukset. Ne ovat paksut, pitkät, karheat ja pörröiset. Shampooltani kaipaan hyvää vaahtoavuutta ja pesevyyttä rasvoittumaan taipuvaisen hiuspohjan takia, hoitavat ominaisuudet hankin yleensä muualta, mutta tietysti on ihan bonusta jos shampoo vähän hoitaakin hiuksia. Olen käyttänyt pitkään Doven Nourishing oil care -sarjaa ja se onkin pitänyt hiukseni aisoissa parhaiten, mutta kokeilen mielelläni uusia tuotteita ja varsinkin näin punaisen hiusvärin kanssa on erityisen tärkeää hoitaa sitä väriä. Siksi siis vaihdoin luottoshampooni tähän minulle ennestään tuntemattomaan Goshiin.Näin muutaman käyttökerran jälkeen täytyy myöntää tämän olevan ihan kelpo tuote. Tuoksuu päärynältä, ei tarvitse läträtä ihan hirveitä määriä ja vaahdottuu oikein hyvin. Jes! Joitakin shampoita joudun latomaan päähäni ämpärikaupalla ennenkuin mitään tapahtuu, ihan vaan hiusten paksuudesta johtuen. Hiukset tuntuvat kuivuttuaan ilmavilta ja puhtailta eivätkä mitenkään erityisen pörröisiltä. Ainoa miinus siitä inhasta takkuisesta tunteesta päälimmäisissä hiuksissa mikä jää huuhdeltuani shampoon, tiedättehän? En usko olevani ainoa jolle käy niin :D Tuolla Doven shampoolla samanlaista takkuuntumista ei tunne, mutta se onkin hoitavampi tapaus.

Käytän tämän 250ml putelin kyllä mielelläni loppuun ja katselen miten hyvin se oikein väriä suojaakaan. Mistäs sitä tietää vaikka tästä tulisi uusi vakkarivärishampoo.Toistaiseksi ainakin vaikuttaa ihan hyvältä. Ja onhan tuo kirkas pinkki vaan niin piristävän näköinen!

Goshin hiustuotteita saa ainakin sittareista, mikäli alkoi kiinnostaa (:

Ihanaa päivänjatkoa kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia