Noviisin mietteitä meikkivälineistä

by - 30.8.13

Iberon lahjuspaketin myötä minulle ilmaantui yhtäkkiä niin paljon meikkivälineitä, etten tiedä mitä niillä kaikilla tekisin. Ajattelinpa kuitenkin kirjoittaa muutamia ajatuksia uusista, käyttöönottamistani tuotteista, jotka yhtäkkiä vaan alkoivat tehdä meikkauksesta entistä helpompaa ja lopputuloksesta parempaa! Tämä ei ole sitten mikään Iberon mainos, vaan ihan yleisellä tasolla kirjoitettu, joten semmoista ei tarvitse pelätä :DEnsiksikin, meikkisienet. Kun en ole ikinä meikkivoidetta käyttänyt en ole myöskään näitä tarvinnut, mutta nyt halusin testailla. Nämä minun saamani ovat tälläisiä kolmion muotoisia, mikä kuulemma helpottaa tarkkuutta vaativille alueille levittämistä. En edes tiennyt kuuluuko voide levittää ensin naamalle vai suoraan sienelle :D Valitsin hurjana jälkimmäisen tavan, pursotin meikkivoidetta ja aloin hieroa sitä naamaani. Olin suorastaan hämmentynyt lopputuloksesta. Joko sieni imi kaiken voiteen (voiko se edes tehdä niin?) tai sitten sienellä vaan saa paljon ohuempaa ja luonnollisemman näköisempää lopputulosta kuin sormin. Jopa ongelma-alueeni nenä ja sen ympärys näyttivät paljon vähemmän pakkeloiduilta kuin ennen. Toisaalta taas naama tuntuu jäävän vähän punakammaksi kuin sormilla levittäen, mutta katselee nyt alkaako se häiritä. Toki minulla on myös meikkivoidesivellin, mutta kun kerran Lumenen CC toimii näin hyvin sienellä, uskon että jatkan sen käyttöä. Eri voiteille sopii varmaan erilaiset levitystavat, joten ehkä myös siveltimelle tulee tulevaisuudessa tarvetta.Toiseksi otin käyttöön puuteripuffin. Tämä on tälläinen iso, muhkea, jollakin pehmeällä, froteeta muistuttavalla kankaalla päällystetty puuterivippa. En tiedä onko näitä muilla merkeillä eri nimellä vai onko tämä vain Iberon juttu, mutta googlettamisella en löytänyt kovinkaan montaa tulosta. Käytän tällä hetkellä Rimmelin Stay Matte -puuteria (kaupan halvinta tietysti, öhöhöhö...) ja puuteripuffi on kuin luotu sille! Puuteripinnasta tulee niin luonnollisen näköinen, ettei puuterointia lähes huomaa! Mutta koska puffi on niin iso, käytän tätä vain poskien ja leuan puuteroimiseen, muille alueille sitten tarkempaa sivellintä. Täytyy sanoa, että tämä oli ehkä paras uutuus kaikista (: Ihastelin kyllä sienen ja puffin luomaa täydellistä posliini-ihoani aamulla peilistä ehkä ihan vaan pienen hetken verran... Kokeilin myös varsinaista vippaa, mutta se ei oikein toiminut tämän puuterin kanssa, vaan tuloksena oli täyspakkeli. Jää odottelemaan tulevaisuutta ja tulevia puutereita.


Kolmanneksi poskipunasivellin! Tämä minun saamani on vuohenkarvaa ja viistoon leikattu, eli pitäisi olla siis ihan laadukas? Rakastuin tähänkin ihan suuna päänä kun huomasin, miten hyvää jälkeä tällä saa! Ennen olen käyttänyt poskipunieni mukana tulleita litteitä harjoja levitykseen ja häivytellyt sormin, mutta tämä mullistaa ihan koko homman :D Ei tarvitse kuin pikkuisen sutaista punan päältä ja siitä poskille ja tadaa! Niin nättiä ja luonnollista jälkeä, ettei tarvitse edes häivyttää. Toki varmaan pelleposketkin onnistuu jos tarpeeksi punaa sutiin hinkkaa, mutta ainakin tänään annostelu onnistui oikein hyvin ja lopputulos oli haluttu. Miten olen voinut elää ilman tätä? 

Näin kuvasta katsottuna ero ei taida olla suuren suuri :D Vasemmalla uusilla välineillä tehty meikki ja oikealla vanhalla tavalla.

Tämä kuulostaa nyt varmaan ihan tyhmältä kokeneemmille meikkaajille, mutta minun meikkirutiinit on kyllä niin mullistuneet näiden uusien vehkeiden myötä ettei tosikaan. Onneksi vaan parempaan suuntaan! Postauksessa vilisee ylistystä yhdelle jos toiselle tuotteelle, mutta ihan aidosti olen näistä innostunut. Kyllä sitä vaan aina oppii uutta tässä meikkaushommassakin!


PS. Katsokaa miten mahtava pakkaus näillä ostamillani aplikaattoreilla on! Jokaisella on oma pieni tasku. Niin kätevää! Minulla on noita irtoaplikaattoreita pienessä pussukassa ihan sikin sokin, mutta tämä on niin loistava keksintö. Ovat vielä kaiken hyvän lisäksi ihan kelpo aplikaattoreitakin :D

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Sienellä saa kyllä ohuempaa jälkeä aikaan kuin sormin ja siveltimellä, mikä on ihan positiivinen juttu. Mä levitän aina meikkivoidetta paletille ohuen kerroksen ja siitä kastan vähitellen sieneen. Kokeileppa samaa vaikka kämmenselälle, niin sieni ei ime ihan niin paljoa kuin suoraan siihen pursottaessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun neuvoit minulle tämän oikean tavan :D Kuulostaa ihan järkevältä! On tosiaan tämä meikkisienen ja meikkivoiteen käyttö niin alkuvaihessa että vähän nolottaa tämä kömpelöys... :')

      Poista