Yksi loppunut ja yksi yöks

by - 16.8.13

Tänään loppui heinäkuun Livboxista tullut Olayn total effects day moisturizer -päivävoide. Olen tätä käytellyt lähes boksin saapumisesta asti, eli noin kuukauden tämä pieni 15ml näyte kesti, mutta en sillä kyllä kovasti lätrännytkään.


En oikein osaa sanoa olenko mitään mieltä tästä voiteesta. Tuoksu oli melko teollinen mutta mieto, ei mitenkään ärsyttävä, ihan perus voidetuoksu. Laitan päivävoiteen aina heti heräämisen jälkeen että ehtii imeytyä ennen meikkiä ja siihen tarkoitukseen tämä oli kyllä hyvä, kosteutti sopivasti, jätti naamaan pehmeän tunteen ja meikkiä sutiessa oli jo yleensä ainakin lähes imeytynyt. Suojakerroin oli kyllä loistava juttu kesän aikana, eipähän päässyt nassu kärvähtämäänkään.

Kuva shopping4net.fi

Ostaisinko uudelleen? Ehkä. Iso pumppupullo näyttää jotenkin todella jännältä, tekisi mieli päästä kokeilemaan sen toimivuutta, mutta silti voiteesta jäi vähän tylsä olo. Toimiva, mutta ei herätä oikein kummoisia tunteita. Kosmetiikkaintoilijana en halua jämähtää yhteen tuotteeseen, varsinkin kun kaapissa odottelee innostusta herättäviä uusia ystäviä (: Lisäksi tämä on kaiketi anti-age, mitä parikymppinen ihoni ei oikein vielä kaipaa. En kyllä silti pahakseni pistäisi jos jostakin ihan koko pullon saisin. Olaytahan saa ainakin Sokoksilta ja tämän voiteen hinta taitaa pyöriä siellä parinkympin hujakoilla?


Ja lopuksi sitten se yöks: huulimeikkilaatikostani löytönä tehty täysin puuroutunut ja koostumuksensa menettänyt Rimmelin Vinyl Gloss -huulikiilto. Totaaliyöks. Ostin tämän muistaakseni eurolla Anttilan alelaarista ja se haisi jo silloin oudolta, muistan ajatelleeni heti että tämä on satavarmasti jo avattu. Käyttelin sitä silti ilman mitään ongelmia mutta joo. Roskiskamaa. Hyi.

You May Also Like

2 kommenttia

  1. tykkäsin tosi paljon tuosta olay kasvovoide näytteestä pidän aina laukussa mukana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella että sopii hyvin myös päivän mittaan lisättäväksi! (: Imeytyy niin nopeasti.

      Poista