Nimppariostokset

by - 15.8.13

Tulipa käytyä paikallisella Carlsonilla tutkimassa alelaaria ja oikeutin nämä pikku ostokset kun nimipäivä on lähellä :D Alelaarissa oli ihan ja vaikka mitä, mm. pari kiinnostavaa ripsaria, mutta valitsin nyt vain näitä superhalpoja tuotteita ettei mene ihan överiksi ja pysyy rahatilanne kunnossa. Meikkien lisäksi muutama kynsilakkakin eksyi matkaan, mutta niistä myöhemmin tuolla kynsiblogissa.


Lumenen Arctic Cloudberry heleyttävä vartaloemulsio, sisältää C-vitamiinia. Tämä on ilmeisestikkin joku anti-age -juttu, mutta näytti niin kivalta että kolmella eurolla lähti mukaan. Taitaa olla tälläinen kesätuote jota myydään nyt äkkiä pois kylmien ilmojen ilmestyessä :D Purtilossa lukee että sopii erittäin hyvin jalkoihin, käsiin ja dekolteelle ja juuri näihin aion tätä käyttääkkin. Tulisi vaan vielä lämpimiä päiviä niin voisi niitä heleytettyjä sulosääriä sitten vilautellakkin. Näyttää purtilossakin jo kimaltelevalta, joten uskon että tällä saa ihan kivannäköistä jälkeä.

Ihania nuo aletarrat...


MNY:n luomivärimono, hintaa yksi euro sillä pakkauksen sarana on rikki. No minuahan se ei tippaakaan haittaa! Kiva hohtava viileän tummahko vihreä, liekkö sävynumero 741? Ei mikään pigmentti-ihme kuitenkaan, mikä tälläisillä halpissarjoilla taitaa olla ihan yleistä.Natural Coden trio nimeltä Mystic maksoi kaksi ja puoli euroa.Sisältää kaksi glitteristä väriä ja mattamustan. Minulla on näistä NC:n trioista niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia, mutta tämä vaikutti näin sormiswatcheilla todella lupaavalta. En malta odottaa että pääsen meikkaamaan tällä!Ja lopuksi vielä pari Lumenen monoa kaksi euroa kappale, sävyt Silokalliot (nude) ja Juhannustaikaa. Näitä Blueberry-monoja on nyt myyty alehinnoilla vähän siellä sun täällä ja pari sävyä jo omistankin. Tuo Silokalliot näkyy todella huonosti, koska on niin hyvin omaan ihonsävyyni sopiva :D Täydellinen nude siis! Juhannustaikaa taas on ihmeen kirkas vaaleansininen, varmasti tulee olemaan näyttävä.


Lopuksi vielä todellinen OMG -hetki Kicksin asiakaslehdestä, nimittäin Donna Karanin DKNY Sweet Delicious -tuoksut! Nämähän olivat siis tietääkseni jokin aikaa sitten ainoastaan lentokenttämyynnissä ja haaveilin noista suloisista ihanuuksista jo silloin. Siis kuka oikeasti voi vastustaa sitruunamarenkia, pinkkiä macaronia tai limepiirakkaa? En kuitenkaan ikinä päässyt näihin käsiksi (eikä toisaalta ehkä olisi ollut rahaakaan...) mutta eilen tämän pikku mainoksen nähdessäni hyppelin ympäri taloa :D Voiko tosiaan olla että nämä olisi tulossa Kickseihin? Jos näin, niin aion kyllä hankkia itselleni koko sarjan, kyllä sen verran suuri himotus on kyseessä. Jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan!

Kivaa päivänjatkoa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia