Lumene Blueberry Long-Wear Solo: Juhannustaikaa

by - 26.8.13

Ihan sattumalta korkkasin taas tänään uuden luomivärin! Kyseessä oli siis Carlsonin alelaarista poimimani ja vähän aikaa sitten blogissakin vilauttamani Lumenen Blueberry Long-Wear Solo sävyssä Juhannustaikaa. Otin tämän mukaani, koska olen luomivärien suhteen kaikkiruokainen ja kyseinen nappi maksoi muistaakseni kaksi euroa :D Nämä Blueberry Long-Wear Solot ovatkin näkyneet ahkerasti alelaareissa, mutta mikäs siinä. Itse olen napsinut kaksi sävyä.



Sävynä Juhannustaikaa on mattainen taivaansininen, upea väripilkku kesämeikkiin. Napissa on kiva, pilvimäinen pintakuvio (josta en jaksanut ottaa kuvaa ennenkuin käytin nappia...). Nämä solot ovat käytettävissä sekä kuivalla että märällä siveltimellä ja koska olen vahvojen värien ystävä, käytin tänään märkää. En tiedä oliko sutini pikkuisen liiankin märkä vai mikä oli vialla, mutta väri ei tuntunut oikein levittyvän hyvin luomelle, vaan liukui pois sudin mukana. Aika monta kertaa tätä sai kyllä kerrostaa, että sain nätin, tasaisen ja vahvan pinnan.


Tykkään käyttää monoja ihan vaan yksinään rajauksen kanssa ja niin tein tänäänkin. Sudin väriä ihan vaan tuohon liikkuvalle luomelle, pehmensin rajoja vähän häivytyssiveltimellä ja rajasin vaaleanlilalla glitterluomivärillä. Alaripsirajaan rajaus samalla sinisellä. Varsinainen arkimeikki! :D Lopputulos oli kyllä todella nätti, ei yhtään överi. Kaikille vain rohkeasti glitteriä arkena! Piristää kummasti päivää. Siniset luomivärit kyllä korostavat silmieni harmautta, mistä en ole ihan varma onko positiivinen vai negatiivinen asia. Minulla on kyllä sellaiset kameleonttisilmät että meikki tosiaan vaikuttaa niiden väriin paljon!



Kyllä tämä meikki silmissä kesti kuusituntisen koulupäivän verran, mutta näin yhdeksän tuntia meikkaamisesta on väri jo iloisesti raitoina luomivaossa. Paremmin kuitenkin kuin Yes Loven luomivärit! Levittyvyysongelmaa täytyy vielä vähän tutkia johtuiko minusta vai väristä, mutta muuten kyllä tykkäsin tästä. On ihanaa, kun Lumenen soloissa tulee aplikaattori mukana! Todella kätevää, kulkee aina napin mukana.

Jos joku tälle sattui lämpenemään, löytyy ainakin toistaiseksi Lumenea myyvistä marketeista. Väri-iloa ensi kesäksi! (:

Kivaa päivänjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia