Asiaa rajaussiveltimestä

by - 9.8.13

Olen alkanut vasta tänä kesänä käyttämään meikissäni luomivärirajausta alaluomella. Kuten eilen jo kerroin, en ole hirveästi asiassa välineurheillut vaan käyttänyt ihan tuiki tavallista luomiväriaplikaattoria siihen hommaan. Noh, kyllähän sillä muhkeat rajaukset saa, mutta... Joo. Eilen sitten ihan ex tempore päätin, että nyt lähtee rajaussivellin kaupasta mukaan. Mikä ero! Hommassa on nyt täysin erilainen tuntu, tulee niin siistiä jälkeä että. En usko että tämän kokeilun jälkeen luovun enää rajaussiveltimestä, kyllä se vaan on ihan mahtava juttu! Monille tämä on varmasti ihan itsestäänselvyys, mutta meikätyttö on vielä meikkaamisessa ihan noviisi, joten tulen vähän jälkijunassa näissä asioissa (: Otinpa vielä kuvan havainnollistamaan tätä eroa! Päivän meikki on tänään ihan vaan tälläinen yksinkertainen yksivärinen, liikkuvalla luomella väriä ja rajaukset. En ole niin kummoinen meikkaaja (ainakaan vielä) että kantti kestäisi mitään päivän meikkejä esitellä, mutta näin muussa yhteydessä voin vähän vilauttaa. Vasemmalla siis käytetty sivellintä, oikealla aplikaattoria.


Ei taida olla kahta sanaa. Oikeanpuolimmainen silmä näyttää ihan sairaalta tai joltain. Vähän hävettää että olen yleensä kulkenut kaupungilla tuon näköisenä, mutta minkäs teet :D Onneksi laitan nyt tämän meikkimokan unholaan. Luomiväri on MSCHIC by Seppälän mallistoa sävyssä Orange. Näitä ei kaiketi enää mistään saa, ostin tämän muistaakseni viime joulun alla muutamalla eurolla poistomyynnistä. Neonoranssi kultaisella glitterillä, tämä värikäs tyttö kyllä tykkää (:

Vaan kuinkas sitten kävikään... Rupesinpa sitten pesemään tuota sivellintä ja pesun yhteydessä siitä irtosi suurin osa karvoista! Ihan vetämällä lähtivät. Siveltimestä tuli sitten iloisesti tämän näköinen:


Tosi kiva. Laitoin reklamaatiota Iberolle ja kysyin onko tämä heidän siveltimiensä normaalia käytöstä. Katsellaan mitä ovat siellä mieltä. Mitäpä tästä opimme? Hankkikaa ihmeessä kunnon välineet! Iberon siveltimiä minulla on useampikin ja ihan hyvin ovat toimineet, mutta nyt alkoi vähän arveluttaa ostanko ko. merkkiä enää jatkossa. Eipä huvita tuhlata euroja tälläiseen. Pöh.

Ihanaa päivänjatkoa kaikille teille! (:

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Osta Sokkarilta Duroyn siveltimiä, ne ovat ammattilaatua ja kestävät käytössäsi seuraavat 10 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan mahtaa olla kalliita? >: Täytyy pyytää vaikka joululahjaksi ja ostaa väliajaksi jotain vähän halvempaa :D

   Poista
 2. Eivät ole oikeasti pahan hintaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä (: Täytyy käydä katselemassa.

   Poista