Bernard Cassieren suklaakuorinta

by - 11.8.13

Elokuun Livboxista tuli kaikille tälläinen 15ml näytepurtilo Bernard Cassieren suklaa/kaakaokuorinnasta. Täytyy myöntää, etten ollut ennen tätä edes kuullut koko merkistä, mutta muistan jonkun maininneen Livboxin Facebook-sivulla että kyseessä on ammattilaismerkki. No mikäs siinä, kyllähän ammattilaistavara on minusta luksusta ja naamakuorintoja tarvitsee aina, varsinkin kun itselläni ei ole tälläistä jota suositellaan käytettäväksi useammankin kerran viikossa. Normaalisti kuorin kasvot nimittäin vain kerran viikkoon. Innolla siis tätä lähdin kokeilemaan!


Kuorinnan koostumus on mukavan ohut, mutta se sisältää melko karkeita hippusia. Minullehan tämä passaa, sillä tykkään enemmän tosi karkeista kuorinnoista. Kädellä aine tuoksuu ihanasti suklaalta, alkoi ihan tehdä mieli :DKäytin tätä tänään suihkussa sitten ensimmäistä kertaa. Aine levittyi mukavan helposti ja tuntui kuorivalta. Minusta olisi saanut olla ehkä kuorivampikin, mutta tiedän kyllä että tälläiset tiheästi käytettävät kuorinnat ovat melko hellävaraisia. Miehen kommentti oli että "Hei, sulla on naamassa jotain ruskeaa?!" No aijaa? :D Kuorinnan yhteydessä aine tuoksui suklaan sijaan ihan kaakaolta, jännä homma. Livboxin kortissa sanottiin, että aineen voi antaa vaikuttaa viisi minuuttia lisätehoja halutessaan ja annoinkin sen olla naamassa hetkisen verran. Plussaa helposta poispeseytyvyydestä! Ei tarvinnut paljon huuhtaista.

Ja se lopputulos? Noh, pehmeämpi kuin ilman kuorintaa, mutta ei mitenkään erityisesti. Hyvänä puolena ettei kuivttanut ihoa millään tavalla! Voin kuvitella että jatkuvalla käytöllä iho pysyy pehmeänä ja hyvännäköisenä, ihan niinkuin minkä tahansa kuorinnan kanssa. Parasta tässä aineessa on siis ehdottomasti ihana tuoksu enkä kyllä maksaisi tästä täyttä hintaansa. Käytän nyt kuitenkin tuon tuubin loppuun asti ja katselen josko mieli muuttuisi, mutta näin ensitestauksella ei saanut minua rakastumaan. Tai ehkä sitten tämän tuotteen on tarkoituskin olla juuri sitä 'arjen luksusta', eli tehdä kuorintahetkestä hieman paremman tuoksuinen.

Suklaakuorinnan hinta on 42€/50ml ja sitä myydään eri kauneushoitoloissa.

You May Also Like

0 kommenttia