Hyvittelylahja Iberolta

by - 28.8.13

Joku ehkä muistaakin minun maininneen rajaussivellinpostauksen yhteydessä vastaostetusta Iberon siveltimestäni, josta irtosi suuri osa karvoista ensipesulla. Lähetin toki Iberolle tästä asiakaspalautetta ja ilmoitin minulle sattuneen maanantaikappale, ja he sieltä pahoittelivat ja lupasivat lähettää uuden tilalle. Tänään sitten kotiintullessani eteisessä odotti mystinen kortti isokokoisesta kirjeestä.


Isokokoinen kirje sisälsikin sitten kokonaisen kasan ihania meikkitarvikkeita! Ibero oli päättänyt lahjoa minut sitten oikein kunnolla.


Oli siveltimiä... (Poskipunasivellintä en muuten vielä omistanutkaan!)


Oli puuterivippaa ja -puffia...


Oli meikkisieniä...


Ja oli vielä pahoittelukirjekkin.

Pakkohan tälläiseen asiakaspalveluun on olla tyytyväinen! Laskettiin, että tässä oli tavaraa melkein kolmella kympillä. Iberolla näköjään osataan tämä markkinointihomma oikein hyvin. Kivaahan tämmöinen on, firmasta jää oikein positiivinen mielikuva ja tuotteita ostan varmasti jatkossakin. Kyllä se lahjonta aina vaan kannattaa :D

Mahtavaa illanjatkoa kaikille!

You May Also Like

5 kommenttia

 1. Hyvin kyyllä panostaneet asiakaspalveluun ja varmasti haluavat pitää asiakkaat tyytyväisenä.Kiva korvauspaketti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! (: Kyllä näin runsaat hyvittelyt pitää asiakkaat iloisena maanantaikappaleista huolimatta. Paketti on kieltämättä tosi kiva!

   Poista
 2. Se on firmalta hyvä juttu, jos näin avokätisesti muistavat reklamaation tekijää. :) Minä tässä muutama kuukaus takaperin tilasin siveltimiä yhestä paikasta ja se metalliosa lähti siitä sivellinpuusta irti, monessakin siveltimessä oli näin, mutta en vaivautunu tekemään valitusta. Ehkä ois pitäny, jotta yrityskin vois sitä laatua tarkistaa, mutta.. En nyt enää kehtaa, ois pitäny sillon alussa jo tehdä se. :D Ja kun niitä siis voi silti käyttää, varovaisemmin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin hyvä juttu! (: Kertoo siitä, että yritys arvostaa asiakasta.

   Mitääh, siis monesta siveltimestä irtosi metalliosa? Ihan täyttä sekundaahan nuo kuulostaa olleen ): No mutta vaikkei reklamaatiota tullut tehtyä niin kyllähän sitä voi äänestää jaloillaan tai hiirikädellään :D Eiköhän sekin viesti firmassa ymmärretä.

   Poista