HG-tuote: Avenen silmänympärysvoide

by - 14.8.13

Haluaisin kertoa yhdestä HG-tuotteestani nyt kun sain juuri tuubin loppumaan. Kyseessä on siis Avenen Soothing eye contour cream herkille silmille. Kuten aiemmin kerroin, minulla on todella herkkä silmänympärysiho. Kärsin lähes vuoden kutisevista, kirvelevistä, rikkoutuneista, ärtyneistä yms yms silmänympäryksistä, kunnes kyllästyin tehottomiin apteekkivoiteisiin ja kävin hakemassa kortisonireseptin lääkäristä. Hetken sai sitäkin käytellä että sain ihon paranemaan, mutta onnistuin. Tämän jälkeen seuraava tehtävä oli löytää silmänympärysvoide, joka saisi silmänympärykset myös pysymään kunnossa! Apteekissa suosittelivat tätä Avenea ja olin itsekkin kuullut siitä netissä paljon hyvää, joten suht korkeasta hinnasta (tai ainakin 20e/10ml tuntuu minusta siltä!) huolimatta otin tuubin. Ja enää en vaihda mihinkään.

Tyhjä tuubi

Onhan tämä nyt ehkä vähän tylsä: hajuton, valkoista ja rumassa pakkauksessa, mutta funktionsa se kyllä täyttää täydellisesti. Tämä yksi tuubi on kestänyt minulla nyt puolisen vuotta aamuin illoin käytettynä, joten kaipa tuo hintansa väärti on. Ei turvota, kosteuttaa vain ja pikku tuubi on käytössä ihan mukava. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille herkästä silmänympärysihosta kärsiville tai muuten vaan vähän tehokkaampaa tavaraa etsiville! Aveneahan löytyy kaiketi lähes joka apteekista.

Uusi kappale

Rehellisyyden nimissä täytyy kuitenkin mainita, että ihan yhtä onnistuneesti silmänympärysihoani hoiti Louis Widmerin Livboxista tullut Eye Contour Cream. Kyseinen voide on vaan sen verran kalliimpi (muistaakseni noin 35 euroa/purkki?) ja purkissa, mikä ei näin pitkäkyntiselle ole kovin mukava vaihtoehto. Siksipä juuri Avenesta tuli suosikki (: Toivottavasti meidän tiet ei eroa koskaan.

Kivaa viikonjatkoa kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia