Essence Blossom Dreams Trend Edition (+viime viikon ostokset)

by - 1.5.17

Heipähei ja oikein ihanaa aurinkoista ja lämmintä vappua kaikille! Kylläpä sattui itse juhlapäiväksi soma sää :) Nyt kun ystävänpäiväkokoelmista on päästy, voidaankin sitten siirtyä oikein kunnolla kevääseen ja mikäs sen parempaa, kuin Essencen keväinen Blossom Dreams Trend Edition. Essencellä on ollut joka vuosi tapana tehdä yksi isompi kevätteemainen kokoelma ja tänä vuonna se on sitten tämä.


Itse kokoelma on tosiaan valtava: tähän kuului sivellin, nestemäinen highlighter, kaksi poskipunaa, kaksi silmämeikkikynää, puuterinen sateenkaari-highlighter, luomiväripaletti, tuoksuva kynsiviila, kaksi huulikynää, huulikiilto, päälyslakka kynsille, kynsiöljy sekä kaksi erilaista kynsipigmenttiä. Kyllä on jokaiselle jotain! Kokoelma oli niin valtava, että näitä joutui haalimaan vähän yhden tuotteen sieltä ja toisen täältä, koska osa tuntui olevan loppu tai ei saapunut joihinkin kauppoihin ollenkaan, mikä on tietysti rasittavaa. Ihan kaikkea en loppuen lopuksi saanut, mutta ainoa harmittamaan jäänyt on tuo sateenkaari-highlighter, jonka olisin vielä mieluusti ottanut. Tässäpä sitten ne, mitä onnistuin saamaan!


Highlighter & Blush Brush:

Erikoisen näköinen sivellin, joka tarkoitettu siis pääasiassa korostukseen mutta myös poskipunalle. Littana ja vähän puoliympyrän muotoinen, joten muodoltaan sopii ihan nätisti esim. poskelle tai leualle, mutta tämä on niin KOVA! Ymmärrän kyllä että korostustuotteita levitetään tosi kevyellä kädellä, mutta ei silti tunnu hyvältä naamassa eikä tunnu oikein liikkuvan iholla. Lisäksi ainakin omassani tästä harottaa irtokarvoja, jotka lähtevät nyppimällä irti eli kohta varmaan leviää käsiin koko roska. Kukkakuviotkin alkaa jo kulua pois. En suosittele :D


Liquid Eyebrow Lifter:

Yksi kokoelman vähän erikoisemmista ja ehkä turhimmistakin tuotteista on tämä nestemäinen korostustuote kulmaluulle. Avaa silmiä ja tekee pirteämmän näköiseksi, mutta sama efektihän on millä tahansa korostajalla. Itse ainakin käytän mielelläni luomiväriä kulmaluulla ja monissa paleteissa onkin näitä vaaleampia sävyjä siihen hommaan, joten erilliselle tuotteelle ei välttämättä ole tarvetta. Tulipahan hankittua, tulee varmasti käytettyä esim. yksittäisten luomivärinappien kanssa.


Blush:
Kiss from a Rose, Call Me Coral

Kaksi iloisen kimaltavaa ja herttaisen tyttömäistä poskipunasävyä. Mitään väri-ilottelua näissä ei oikein ole, enemmänkin luonnollista hehkua. Vaaleampi persikansävy on nimeltään Call Me Coral ja se on lähinnä kevyesti shimmeröity, kun taas murretun roosan värinen Kiss from a Rose on kuorrutettu ihan oikealla glitterillä. Kaikki ei tietenkään sellaisesta tykkää. Ei mitään pigmenttipläjäyksiä todellakaan kumpikaan, joten ei pelkoa että tulisi laitettua liikaa. Ihan sööttejä tapauksia kukkakuvioineen.


Chrome Eyeliner Pen:
Kynä tositoimissa


Yksi kokoelman kiinnostavimmista jutuista ainakin minulle oli tämä silmämeikkikynä. Lila sävy on nimeltään Do You Hear the Chirping Birds? ja tässä on siis metallinen lopputulos. Aiiiiiivan ihana <3 Huurteisen jäisen kylmä lila, todella nätti. Toinen sävy olisi ollut valkoinen, mutta sille en oikein keksinyt järkevää käyttöä. Uloskierrettävä kynä, tykkään!


Eyeshadow Palette:

Kauniisti koristeltu luomiväripaletti murretuissa pastellisävyissä. Kaikki sävyt ovat hyvin hohtavia ja Essencelle perinteiseen tapaan kolme vaaleinta on tarkoitettu liikkuvalle luomelle ja kaksi tummempaa ulkonurkkaan. Kontrasteja tästä ei kyllä saa irti parhaalla tahdollakaan. Hyväpigmenttisiä luomivärejä joka tapauksessa, mutta kaikki värierot tosiaan luomella aika pitkälti hävisivät.


Velvet Lip Pencil:
Call Me Coral
Kiss from a Rose

Kaksi kappaletta samettisia huulipunakyniä! Pirteät sävyt, nimeltään samat kuin poskipunatkin eli vaaleampi on Call Me Coral ja tummempi Kiss from a Rose. Nämä ovat malliltaan perinteisiä puuvärikyniä, eli ihan terottimella teroitettavia. Hyvin levittyviä ja pigmenttisiä, mutta kuluvat yllättävän nopeasti. Lopputulos on tosiaankin sellainen satiininen semi-matta. Tykkäsin kyllä näistä :)


Voluminizing Lip Gloss:
Jep, läpinäkyvää kiiltoa.

Viimeisenä sitten kirkas huulikiilto jossa vähän kimallusta mukana, ei enempää eikä vähempää. En ainakaan yksinään huulilla huomannut mitään voluumia tuovaa efektiä, ehkä tätä pitäisi käyttää huulipunan päällä. Tyypillinen Essencen makea huulikiiltotuoksu. Ei mitään uutta auringon alla, tämän olisin voinut jättää hankkimatta.

Ja tottakai myös parit meikkikuvat :) Ensimmäisessä meikissä olen käyttänyt vaaleampia tuotteita eli luomiväripalettia, vaaleampaa poskipunaa, kulmaluukorostusta sekä huulikiiltoa. Jälkimmäisessä taas on enemmän meininkiä tehtynä silmämeikkikynällä, tummemmalla poskipunalla ja korallisella huulipunalla. Maustettuna tietysti jäisellä aamu-olemuksella, avot.


Noh, yllätys yllätys, kokoelmasta eniten tykkäsin silmämeikkikynästä. Poskipunat ja huulipunat olivat vahvasti ihan jees, luomiväripaletti ja kulmaluukorostus omalla vastuulla ja mikäli kokee tarvitsevansa. Sivellin ja huulikiilto kannattaa ihan suosiolla jättää kauppaan, ellei nyt ihan välttämättä kaipaa juuri tällä hetkellä halpaa kirkasta kiiltoa shimmerillä.

Näiden saatavuus tällä hetkellä on yhtä summittaista kuin kokoelman ilmestymishetkellä. Kosmetik4lessillä on edelleen jotain myynnissä, mm. huulikyniä, silmämeikkikynää ja kulmaluukorostajaa. Pretty.fissä on sitten lisäksi vielä luomiväripalettia ja vaaleampaa poskipunaa tarjolla. Tottahan toki kokoelmaan saattaa vielä törmätä ihan fyysisillä myyntipisteillä ja alelaareissa, joten niitäkin kannattaa vilkaista.

Ja sitten vielä ostokset! Tuli taas käytyä sokkarilla ja sinne oli ilmestynyt näitä Nyxin ilmeisesti uusia korostuspuikkoja. Olisin halunnut sen kylmän lilan version, mutta se oli loppu ja tyydyin sitten näihin kahteen ihanaan ja kauniisti hohtavaan sävyyn. Hintaa 9,90e per puikko. Muitakin sävyjä oli, mutta en ihan hirveästi innostunut perusnudeista tai ruskeista. Se lila on kyllä pakko hankkia vielä joskus.


Lisäksi aiiiiiiivan ihana Colourpop-kokoelma saapui myös kotiin! <333 Oi että, mitä kesävärejä <3 Ihan uskomattoman kirkkaita pinkkejä, keltaista, punaista jne. Juuri tälläisiä olen kaivannut jo pidemmän aikaa kaikkien nudejen keskelle :) Meikä ainakin tykkää.


Ihanaa vapunpäivän jatkoa kaikille :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanan värikkäitä nuo ColourPopit!

    Hmm. essencen silmämeikkikynä on aika kiva, kivan värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ah, kyllä silmä lepää noissa Colourpopeissa <3

      Toi lila on kyllä aivan ihana :) Mietin sitä valkoistakin vielä, mut en vaan tiedä näkyiskö se meikissä mihinkään.

      Poista