Colourpopin ystävänpäivä - jättipostaus!

by - 29.4.17

Oikein perinteisen lumista vappuviikonloppua kaikille! Täällä Joensuussa sataa lunta tällä hetkellä, joten mikäs sen parempaa kun haaveilla grilliruuasta keskellä myräkkää. Kevät on lähes yhtä myöhässä kuin minä näiden ystävänpäiväkokoelmien kanssa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Kaikkia tässä VALTAVASSA postauksessa esiteltyjä tuotteita on vielä saatavilla, joten ei hätää vaikka ollaankin jo kohta toukokuun puolella. Sisältää aivan rutkasti meikkikuvia, ihan vaan varoituksen sanana :)


Colourpopin ystävänpäiväkamat tulivat siis noh, helmikuun puolessa välissä. Tilasin omani välittömästi, mutta yksi ihana luomiväri oli jo ehtinyt ainakin loppua. Lisäksi tilauksella oli sen verran huono tuuri, että tämä taisi seilata lähemmäs kuukauden verran pitkin Pohjois-Amerikkaa, ennenkuin sain sen käsiini. Että joo, ei ihme jos aikaa vähän vierähti :D Normaalisti Colourpopin paketit tulevat parissa viikossa. Lisäksi yksi luomiväri oli kuivahtanut ja yksi rikki, joten ei mennyt todellakaan ihan putkeen.

Kokoelmassa oli toki paljon muutakin, mutta itselleni nappasin ja teille esittelen tänään viisi Super Shock Shadow -luomiväriä, viisi nestemäistä huulisävyä ja kaksi kappaletta perinteisiä pressattuja luomiväriduoja. Super Shock Shadoweista oli oma setti, jota ei siis tällä hetkellä enää saa, mutta kaikki ovat yksitellen tilattavissa. Huulituotteissa sitten taas päin vastoin, ainoastaan yksi on myynnissä irrallaan, loput ovat vaan ja ainoastaan minihuulisetissä, jota vielä myydään. Myös ystävänpäivän luomiväriduojen myynti on lakannut, mutta napit löytyvät yksittäispakattuina.

Sen pidemmittä puheitta lähdetään vilkaisemaan :) Ensin perinteiset Super Shock Shadowit!


The One, Cuddle Buddy, Co-pilot, Keeper, Baby Talk

Baby Talk:HYVIN kylmä punainen, uskomattoman hieno statement-sävy. Colourpopin sivujen mukaan matta, mutta kyllä tässä shimmeriä on mukana. Virallisesti ei ole Super Shock Shadow vaan Super Shock Pigment, koska kyllä vaan, näin räikeän kirkkaasta punaisesta jää auttamatta pinkki tahra luomelle muutamaksi päiväksi ja rapakon takanahan se on iso no-no. Täytyy siis puhua pigmentistä, eikä luomiväristä.

The One:Satiininen vaaleanpunaiseen menevä norsunluusävy. Yksinään luomella syö kaiken moniulotteisuuden ja tekee pohjasta aika lättänän, ihan selkeä kulmaluu ja/tai häivytyssävy.

Co-pilot:Jäinen vaaleanpunainen glitterillä. Kahdesta vaaleanpunaisesta sävystä selkeästi lämpimämpi ja näyttää luomilla hyvin neutraalilta ja lähes huomaamattomalta.

Keeper:Tumma fuksia mattasävy. Kuvista huomaa, että omassani on ollut halkeama jo saapuessa eli on kuivahtanut jo valmiiksi. Äsken tuossa swatchailin ja tästä ei tullut väriä enää lähes ollenkaan, oli sen verran kumimaiseksi mennyt pinta. Saa nähdä tuleeko tästä enää kalua vai mitä teen. Sinänsä sävynä olisi ollut oikein kiva.

Cuddle Buddy:Pinkki hopeisella glitterillä. Tuli minulle vähän rikkonaisena, mutta onneksi nämä Super Shock Shadowit ovat sen verran joustavia, että riitti kun palaset sormella paineli paikalleen ja hyvin pelaa taas :) Ihastuin tähän kaikkein eniten näistä viimeisimmästä neljästä jotka setissä tulivat ja onhan tämä nyt aika ihana <3

Seuraavaksi huulet! Kokoelmassa oli mukana setti, joka sisälsi viisi pientä minihuulisävyä söötteine sydänpakkauksineen :3 Kaksi mattaa, kaksi satiinista ja yksi glossy elikkäs huulikiilto. Tosiaan näistä ainoastaan Love Muffin on myynnissä yksinään, muut ainoastaan tämän setin mukana, ainakin toistaiseksi.


Love Muffin, Pooky Bear, Schnookums, Honey Pie, Sugar Lips

Sugar Lips:Kultainen pinkki monivärisellä glitterillä. Ultra Glossy Lip elikkäs ihan huulikiilto. Aika peruskauraa, kuivuu huulilla jonkin verran joten mikään vinyylikiilto tämä ei ole. Parhaimmillaan ehkä huulipunien ja kumppaneiden päällä.

Love Muffin:Pastellinen vauvanvaaleanpunainen, satiinikoostumus. Ei kuitenkaan ainakaan minusta mikään överi tai liian kalkkisen näköinen. Suht neutraali, sopii varmasti monille.

Schnookums:Keskisävyinen lämmin roosa satiinikoostumuksella. Ei mitään käryä mitä nimi tarkoittaa, mutta ainakin minulla menee vähän tummempaan kategoriaan. Ei hassumpi, aika arkisen neutraali vaihtoehto.

Pooky Bear:Colourpopin sivujen mukaan tämä on koralli, mutta minä sanoisin että kyllä tämä vaan on ihan täysiverinen oranssi. Kesää kohden aivan huippu ja vieläpä ah-niin-trendikkäällä mattakoostumuksella. Näkyy kauas :D

Honey Pie:Kirkas pinkkiin menevä punainen. Tästä on näköjään lähikuva unohtunut ottaa, joten ainoa kuva on tämä tositoimissa oleva :) Silmissä tummempi duo, josta alempana lisää. Tämäkin on aivan törkeän räikeä huomiosävy mattakoostumuksella.

Ja viimeisenä vielä nämä Pressed Powder Shadowit eli perinteiset puuterimaiset luomivärit :) Kuvissa on ystävänpäiväksi tehdyt duot, mutta tosiaan tällä hetkellä nämä ovat myynnissä ainoastaan yksittäin. Tulevat ihan pelkkinä pannuina, joten jokin Z-paletin tyyppinen kannattaa valmiina olla, mutta Colourpopilta tulee ainakin tällä hetkellä neljän sävyn palettipohja kaupanpäälliseksi jos ostaa neljä sävyä.


Bouquet Toss, Flowerboy, Going Steady, Pinky Promise

Bouquet Toss & Flowerboy:Bouquet Toss on metallinen pinkihtävä persikka eli täydellinen kulmaluu- ja korostussävy, kun taas Flowerboy on mattainen persikkapinkki. Täytyy sanoa näiden puuterisävyjen laadusta, että ihan HUIKEITA ovat! Erittäin pigmenttisiä ja helposti työstettäviä, ei yksinkertaisesti voi kuin ylistää. Mahdollisesti ihan parhaita luomivärejä mitä itselle on ikinä tullut vastaan. Sääli vaan, että ilmeisesti nämä on tarkoitus pitää ihan vaan väliaikaisina tuotteina. Toivottavasti olen väärässä. Meikissä vain näitä kahta, Bouquet Toss liikkuvalla luomella ja Flowerboy luomivaossa.

Going Steady & Pinky Promise:Nämä kaksi taas ovat sitten vähän tummempia! Going Steady on murrettu mattainen viinisävy ja Pinky Promise on metallinen viinisävy, joka ainakin minusta hohtaa vähän ehkä duochromenakin. Uskomattoman kauniita :) Näillä on tehty samanlainen meikki kuin edellisilläkin: Pinky Promise liikkuvalla luomella ja Going Steady luomivaossa.

Ja vielä loppuun "muutamia" meikkikuvia! Näkeepähän miltä mikäkin näyttää ihan oikeasti käytössä.

Co-pilot ja Sugar Lips

The One ja Love Muffin


Cuddle Buddy ja Pooky Bear

Keeper ja Schnookums

HUH, jos joku jaksoi katsella tämän loppuun :D Minusta vaan tuntui vahvasti siltä, että nyt on pakko saada kyllä viimeisetkin ystävänpäiväkamat ulos, mikäli haluan että näistä on iloa kellekkään. Kokoelma oli iso joten tavaraa oli hitosti ja osa jäi itseltä hankkimattakin.

Ei muuta kuin oikein kivaa lauantai-iltaa! <3

You May Also Like

0 kommenttia