Colourpop Studio 1400 Super Shock Shadow Set

by - 10.4.17

Moikkamoi ja muikeaa maanantaita! Tänään tarkastellaan jälleen kerran Colourpopin tuotteita, tarkalleen sanoen yhtä heidän Super Shock Shadow -nelikoistaan :) Tämä kyseinen neljän setti on myöskin tällä hetkellä poistomyynnissä ja alennuksessa, joten ajattelin saattaa postauksen ulos ennenkuin koko tuote häviää kokonaan. Kaikkia näistä luomiväreistä saa kyllä yksinäänkin, mutta ei tietenkään yhtä hyvällä ota 4 maksa 3 -hinnalla.Napeista kolme on satiinista, yksi metallinen. Sävyinä on erilaisia näyttäviä jalokivisävyjä, joten luonnollisen lookin ystävälle tästä ei oikein iloa ole. Jos kuitenkin tykkää kimalluksesta, hohdosta ja ylipäätään rohkeammasta lookista, minusta kyseessä on oikein mainio kokoelma värejä laidasta laitaan. Kaikki häivyttyvätkin oikein nätisti sormella tehtynä. Tässäpä vielä tarkempi vilkaisu sävyihin esimerkkimeikkeineen:

Donna, Static, 8 Track ja White Rabbit


White Rabbit:Colourpopin sivujen mukaan ultra-metallinen pinkki kupari. Minusta tämä on kyllä ihan perusmallin oranssinen kupari, hyvin metallinen kylläkin, siitä ollaan samaa mieltä. Kuvissa meikällä on vielä tekoräpsyt kaverina :)

Static:Tumma satiininen burgundi. Rusehtava marjasävy, selkeästi enemmän syksyyn sopiva. Monesti Colourpopin tummempien värien kanssa on vähän häivytysongelmia, mutta tämä suostui yhteistyöhön oikein nätisti. Tai sitten mulla alkaa taidot karttua!

8 Track:Tumma pronssi. Minusta ehkä enemmänkin likainen kullansävy, mutta kaipa tätä pronssiksikin voi sanoa. Omaan makuuni ehkä tylsin näistä.

Donna:Satiininen smaragdinvihreä. Hieman läpikuultava vedenvihreä, todella kaunis merenneitosävy. Taisi olla se väri, mikä sai minut ostopäätöksen tekemään :) Vähän ehkä kokoelman jokeri, mutta tuo jotain tosi mielenkiintoista tähän nelikkoon.

Tosiaan mikäli neljä kappaletta hyvälaatuista metallisävyluomiväriä vielä kiinnostaa, kyseinen setti on siis tällä hetkellä Colourpopin sivuilla alehintaan 14,80$, normaalisti napit maksavat sen 5$ kappale. Tätäkin voin suositella lämpimästi!

Oikein kivaa illanjatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia