Amanda Steele x Colourpop

by - 28.4.17

Moi ihmiset ja kivaa vappuviikonlopun perjantaita! Vapputunnelma se vaan nousee ja lomapäivät tulee tarpeeseen kyllä täälläkin. Tänään kuitenkin jatketaan blogissa edelleen Colourpopin parissa (kun näitä riittää...). Tällä kertaa keskiössä on collab-kokoelma eli yhteistyö amerikkalaisen kauneusvloggaaja/malli/näyttelijä Amanda Steelen kanssa. Itse neitokainen ei minulle ole tuttu, mutta kokoelmassa sinänsä oli niin kivoja värejä, että sai meikäläisen lämpeämään.


Alun perin Amanda Steele x Colourpop -collabissa esiteltiin Colourpopin ihka ensimmäinen "perinteisiä" puuterisia luomivärejä sisältänyt paletti Weekend Warrior ja sehän oli valtava juttu :) Paletti ei minua kuitenkaan säväyttänyt, joten se ja kokoelman tummin huulisävy Chaps jäivät tällä kertaa kauppaan. Saaliiksi päätyi kaikki kolme Super Shock Shadow -luomiväriä, yksi nestemäinen huulipuna ja yksi huulikiilto.


Ja tottakai kokoelmalla on vielä omanlaisensa paketointi :) Tykkään noista ketju- ja ruusukuvioista, mutta valitettavasti ainoastaan pahvipakkaukset on koristeltu. Luomivärit ovat muuten normaaleja, mutta kannessa lukee 'Amanda Steele x Colourpop'. Huulivärihylsyjen korkkeihin on kaiverrettu kokoelman ristikkokuviota, joten niihin on sentään vähän panostettu. En säilytä meikkien pahvipakkauksia (että tulisi joskus näitä käytettyäkin), joten sinänsä vähän sääli.

Hydroplane, Steele, Ignition

Hack, Jiffy

Kaikki kolme luomiväriä ovat upean kimaltavia ja Colourpop uskaltaa jopa sanoa niitä holografisiksi. Huulisävyistä toinen on Ultra Satin Lip eli ihan täyspeittävä puna, kun taas toinen on Ultra Glossy Lip eli laittaisin auttamatta huulikiiltokategoriaan.

Hydroplane:Ultraglitterinen turkoosinsävy :) Yllättävän voimakas ja kyllä muuten todellakin kimaltaa! Tähän iskin heti silmäni, suorastaan huusi meikäläisen nimeä. Kasarivibat taattu.

Steele:Metallinen pastellipinkki glitterillä. Jää vähän kahden muun sisaruksensa varjoon, on luomilla hyvin neutraali. Jotenkin tulee kauhean mansikkaiset mielikuvat jostain, vaikkei mikään mansikkasävy olekkaan.

Ignition:Glitterinen laventeli. Ei mikään kauhean voimakas sävy, enemmän sellainen laventelin häivähdys, mutta erittäin kimaltava tämäkin. Tykkään kyllä tästäkin kovasti.

Hack:Läpikuultava pinkki pinkillä glitterillä. Koostumukseltaan Ultra Glossy Lip, eli tosiaan enemmänkin ihan perinteinen huulikiilto. Tämä oli hitusen pettymys itselleni, näytti kuvissa paljon kivemmalta, varsinkin kun nykyään suosin kyllä enemmän huulipunia ja vastaavia kuin kiiltoja. Tästäkin tulee tosi mansikkainen olo, en tiedä mistä johtuu :D

Jiffy:Colourpopin sivuilla tätä sanotaan murretuksi malvaksi, mutta ainakin minun huulilla ihan selkeästi karamellinen pinkihtävä nude. Ultra Satin Lip, eli ei ihan matta mutta sinne päin. Aika perusvarmaa kauraa, näitä samantyyppisiä kun alkaa useampia olla, ei välttämättä saa tästä enää mitään uutta irti sävynä. Tämäkin näytti jotenkin kivemmalta kuvissa.

Pari esimerkkimeikkiä toki vielä :) Ensimmäisessä on menty Hydroplanella koko luomella ja huulilla Jiffy, jälkimmäinen taas on selkeästi kevättunnelmaisempi Ignitionin ja Hackin kanssa.

Mitä jäi käteen? Luomiväreistä tykkäsin noista värikkäämmistä, Steele jäi vähän vaisuksi ainakin itselleni, vaikka nätti sävy onkin. Huulisävyt taas olisi voinut jättää kauppaankin, eivät sinänsä säväyttäneet tai tuoneet mitään huippuspesiaalia. Silti ihan piristäviä juttuja kaiken tämän nudetrendeilyn keskelle :D

Colourpopilla on muuten tällä hetkellä ale KAIKESTA -20%! Lisäksi tietysti postikulut Suomeen ilmaiset yli 50$ tilauksille. Sanomattakin selvää että itse laitoin jo tilausta menemään, mutta nyt on mahdollisuus säästää muutama dollari mikäli mietinnän alla on ollut jotain hankkia :)

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Hack on jotenkin ihan sairaan mahtavan kiilto! Näyttää varmaan huulipunien päälläkin makeelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :D No joo, sanotaan näin että tykkään kyllä tuon pigmentistä ja sävystä noin niinkuin kiilloksi. Ja kyllä tuosta varmasti saa iloa nimenomaan vaikka pinkin punan päälle laitettuna :) Tai vaikka punaisen!

      Poista