Hello Kitty x Colourpop Osa 2 - kiirehdi!

by - 1.4.17

Heiiii ja oikein kivaa lauantaita! Tänään teen ihan viime hetken pikapostauksen näistä aiemmin esittelemättömistä Colourpopin Hello Kitty -kokoelman tuotteista, koska tuotteet ovat myynnissä enää vain tänään lauantaina! Pahoittelen että tämä tuli niin myöhään, mutta työviikkoina vuorotyöläisenä vapaa-aika saattaa joinain iltoina jäädä pariin tuntiin ja yksinkertaisesti syömistä ja suihkussa käyntiä kummempia toimenpiteitä ei ehdi tehdä. Joka tapauksessa, vilkaistaan tänään läpi neljä Super Shock Shadow -luomiväriä, kaksi Lippie Stix -huulipunaa ja yksi Ultra Matte Lip -nestemäinen huulipuna.


Kirjoittelin jo ykkösosassa näiden söpöistä pakkauksista ja yleisistä fiiliksistä Hello Kitty -kokoelmaa kohtaan, joten ei niistä sen enempää :) Nämä tässä postauksessa esiintyvät tuotteet ovat kuitenkin itselle ehkä sellaisia "jämätuotteita", joita en välttämättä normaalihinnalla olisi ostanut. Ei sillä että olisivat mitenkään huonoja, mutta sävyt eivät vaan ole sellaisia, jotka olisivat herättäneet itsessäni kauheasti intohimoja ainakaan ensivilkaisulla. Silti näistäkin löytyi kyllä helmiä!


Jos vilkaistaan näitä Super Shock Shadow -luomivärejä ensin. Nämähän on siis niitä tuttuja Colourpopin lähes voidemaisia ja yksittäisiin purkkeihin pakattuja sävyjä. Kokoelman luomivärit olivat jotenkin minusta tosi ankeita verrattuna Hello Kittyn värikkyyteen ja lapsenomaisuuteen, mutta noh, aikuisillehan näitä myydään. Kaikki sävyt vaaleinta lukuunottamatta ovat pigmenttisiä ja jokainen näistä myös kimaltaa enemmän tai vähemmän.


Friendship File, Juicy Apple, Small Gift ja Bento Box

Small Gift:Persikkapinkki helmiäissävy. Vähiten kimaltava näistä kaikista, mutta kyllä siellä sellaista hohtoa kuitenkin on. Aika maanläheinen ja menee minusta jopa kupariin päin. Lempparini näistä :) Tätä ei enää löydy yksittäisenä myynnissä, mutta Mama's Apple Pie -nelipakkauksesta kyllä.

Friendship File:Metallinen persikkainen beige, jossa pinkkiä ja hopeista kimallusta. Esiintyy luomella lähinnä lempeän ruskeana, hyvin neutraali sävy tämäkin. Purkissa kyllä heijastelee pinkkiä yms, mutta ei tuo oikein iholla näy. Tämäkin löytyy enää Mama's Apple Piestä.

Juicy Apple:Läpikuultava pehmeä kullansävy kultaisella glitterillä. Menee taas väistämättä sinne kulmaluu-kategoriaan, sillä tästä ei paljoa pigmenttiä löydy. Topperiksi muille luomiväreille tai sisänurkkaan käy myös esimerkiksi. Aika kylmä sävyltään. Tätä saa vielä yksittäisenäkin.

Bento Box:Tämä oli kyllä jotenkin tosi outo nimenomaan Hello Kitty -kokoelmassa, nimittäin metallinharmaa helmiäissävy. En saa tästä kittyä vaikka kuinka yritän :D Ihan näpsäkkä harmaa kyllä muuten. Tätä ei enää myöskään yksinään löydy, mutta Hello Pretty -setissä on mukana.

Sitten huulipuoleen! Kaikki kolme ovat jostain kohti punaisen ja pinkin akselia, mitään maailmaa mullistavaa näissä ei ole :) Lippie Stixit ovat valitettavasti loppuunmyytyjä, mutta tuota nestemäistä löytyy vielä.

Let's Play, Konichiwa ja Milk Bottle

Let's Play:Satin Luxe -koostumus, metallinen punainen shimmerillä. Todella upea sävy ja en ihmettele, että tämä on ehtinyt tosiaan jo loppua. Jotenkin tuntui vaan murenevan todella helposti ja omasta puikosta lähti vielä ihan pala irti. En tiedä oliko vaan susikappale vai johtuuko tuosta koostumukseta.

Konichiwa:Jep, kirjoitusasusta puuttuu yksi n ihan tarkoituksella näköjään. Creme-koostumus, sävyltään nudehtava pinkki. Kyllä on kostean kiiltävä! Tästä olen nähnyt paljon eri versioita ihonsävystä riippuen, joillain on nudempi ja toisilla pinkimpi. Meikän huulilla tälläinen murrettu sävy. Myöskin taisi olla yksi kokoelman suosituimpia huulituotteita.

Milk Bottle:Keskisävyinen pinkki mattakoostumuksella. Näyttää hylsyssään murretummalta ja neutraalimmalta kuin mitä esimerkiksi omilla huulillani sävy loppuen lopuksi on. Tästä tykkäilin kyllä :) Löytyy vielä myynnistä.

Pari esimerkkimeikkiä olen näillä tekaissut, ensimmäisessä on luomilla Bento Box ja huulilla Konichiwa, vähän kovemman näköinen look. Jälkimmäisessä on sitten käytössä Small Gift ja Milk Bottle, hyvin keväinen naama :)Ja näin on tämä HK-kokoelma koluttu minun osalta loppuun! Vaikka osa tuotteista onkin loppuunmyyty, Colourpopilla on vähän tapana tuoda välillä myös lopetettuja sävyjä takaisin lyhyeksi aikaa, joten ei sitä ikinä tiedä josko näistäkin jotain vielä ilmestyisi myöhemminkin myyntiin jonkun kampanjan ajaksi. Kuitenkin, HK-fanina tässä jotenkin haiskahti että oli valittu vain satunnaisia meikkisävyjä ja lätkäisty niiden päälle HK-logo. Jos en tietäisi, ei nämä sävyt kyllä toisi ensimmäisenä Hello Kittyä mieleen :D Käyttiksiä kaikki joka tapauksessa.

Oikein kivaa lauantain jatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia