Sleek i-Divine Force of Nature

by - 26.3.17

Synkän sateista sunnuntaita! :D Tähän päivään sopii oikein nätisti esiteltäväksi tämä Sleekin luonnonvoimista inspiroitunut Force of Nature -paletti. Monet varmaan tuntevatkin jo Sleekin i-Divine -paletit eli nämä hyvin edulliset, 12-nappiset meikkipussin moniottelijat, joten tuskin sen enempää esittelyjä kaipaa tämä tuote!Force of Nature on Limited Edition -paletti, jonka olen itse saanut second handina joten valitettavasti pahvipakkausta minulla ei tästä ole näyttää. Sleekin paleteissahan on aina tosi kivat pahvikuoret ja näitä on aika hankala pikaisesti laatikosta erottaa toisistaan ilman niitä :D Force of Nature on myös mattapaletti, eli minkäänlaista kimallusta, hohtoa tai pienintäkään shimmerrystä ei tästä paletista löydy. Jotkut tykkää, jotkut taas ei. Minulla ei sinänsä ole mitään mattapalettia vastaan, mutta käytän itse paljon enemmän kimaltavia sävyjä.Värisävyinä paletissa on tosiaan luonnon inspiroimana purppuraa, vedenvihreää sekä hiekkaa. Sävyjen nimet kertovat niistä myös aika paljon :D Rehellisesti sanottuna ylärivin pigmentti ei kyllä päätä huimaa kuten swatcheistakin näkyy, mutta sitten taas alarivissä on tummempia ja paljon pigmenttisempiä sävyjä. Mattasävyt tuntuvat olevan monelle merkille vähän haastavia, mutta ei nämä nyt ihan huonoimmasta päästä silti ole. Jotenkin silti tuntui, että värin saaminen luomille kesti ikuisuuden ja varsinkin häivyttäminen takkusi.

Ylärivi

Alarivi

Muutaman esimerkkimeikin tein paletilla, yritin käyttää sävyjä mahdollisimman monipuolisesti :) Ensimmäisessä meikissä on aika tavallinen ruskea arkimeikki (jossa pohjalla kimaltava voidemainen sävy), sitten on taas tumman värikäs halo eye ja viimeisissä kuvissa meikäläisen ystävänpäivämeikki, iso purppura smokey eye koristeilla. Tykkäsin tuosta ystävänpäivälookista ihan älyttömästi! Siinäkin olen käyttänyt useampaa sävyä, vaikkei ehkä ensisilmäyksellä tulisi mieleen.


Loppuen lopuksi tuntuu, ettei me päästy Force of Naturen kanssa oikein samalle aaltopituudelle. Mattasävyt ovat haastavia jos niitä ei ole tehty erityisen hyvin ja jotenkin värisävytkään eivät ihan hirveästi houkuttaneet tai inspiroineet. Kuitenkin tällä saa todella erilaisia meikkejä ihan perusnudesta goottityyliin, joten en voi sanoa missään nimessä huonoksi paletiksi. En tiedä mikä tökkii, mutta en vain kokenut omakseni. Toisaalta olen kova kausitrendien fani ja tämä on sellainen paletti, mihin tartun ehkä uudelleen syksyllä :)

Force of Nature on siis tosiaan limited edition ja katoava luonnonvara, mutta ainakin Kosmetik4lessillä on tätä vielä edulliseen 9,90 euron hintaan, jos halvemman hintaluokan monipuolinen mattapaletti on hakusessa.

Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Sleekin i-Divine palettien laatu taitaa heitellä jonkin verran. Mulla on pari oikein hyvää ja sitten pari melko surkeaa palettia pigmentin ja yleisen käyttäytymisen kannalta. Mutta hintaansa nähden ihan mainioita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tämä on tosiaan ehkä vähän sieltä heikommasta päästä :) Mutta on kyllä tosiaan niin edullisia että ei paljon menetä jos välillä meneekin hutiin.

      Poista