Viimeinen mahdollisuus: Catricen poistotuotteita

by - 4.3.17

Moikka ja kivaa lauantaita! :) Tänään puhutaan Catricen poistotuotteista, joita itse ainakin löysin hyvällä alennuksella paikalliselta Carlsonilta. Ovat tosiaan Catricen sivuiltakin poistuneet, mutta ihan vain näin niinkuin alevinkkinä, jos muillekin tulee kyseisiä tuotteita vastaan!


Paljon muutakin tuolla -50% -alelaarissa oli, mutta itse otin mukaan kolme kappaletta Shine Appeal Fluid Lipstickejä, kaksi Ultimate Stay ja yhden Ultimate Colour -punan sekä vaaleanpunaisena hohtavan kajalkynän. Mitään vastaavia tuotteita en ainakaan muistaakseni Catricelta omista.


Marry Berry, What-A-Melon, Better Make a Mauve

Jos aloitetaan näistä Fluid Lipstickeistä. Ihan rehellisesti sanottuna kyllä täysiä susituotteita. Näitä ei hyvällä tahdollakaan voi sanoa miksikään nestemäisiksi huulipuniksi, ihan pelkkiä kiiltoja ovat pigmentiltään ja kestävyydeltään. Ja siis eihän nämä tosiaan kestä huulilla kuin max tunnin. En suosittele kyllä, en ihmettele että ovat joutuneet poistoon :D Ehkä tämä oli siis pikemminkin varoitus, kuin alevinkki... On nyt kuitenkin kuvat joka sävystä:

Better Make a Mauve:Aika neutraali nudesävy, ei tuo juuri mitään huulille.

Marry Berry:Todella fuksianpinkki sävy! Tässä on jo vähän enemmän väriä.

What-A-Melon:Korallinen flamingopinkki. Tykkään kyllä tämäntyyppisistä sävyistä, mutta läpikuultavuus jätti vähän kylmäksi.


Toisin kuin nuo, Ultimate Stay -punat taas sitten ovat ihan eri maata! Näissä on semi-matta koostumus, paljon pigmenttiä, levittyvät hyvin eivätkä kuivata huulia. Ja mikä parasta, näissä pysyvyys on oikeasti ihan huippuluokkaa! Käytin näitä koko 8h työpäivän ajan ja ainoastaan lounaan jälkeen lisäilin, muuten ei tarvinnut koskeakkaan. Todella sääli, että nämäkin on lopetettu vaikka ilmeisesti vielä ständeiltä yms. saattaa löytyä. Suosittelen erittäin lämpimästi.

Chocolate Kiss, Floral Coral

Floral Coral:Neutraalimpi, vähän murrettuun menevä pinkki. On kuitenkin loppuen lopuksi aika näkyvä huulilla.

Chocolate Kiss:Semi-matta ruskean sävy. Ei yhtään hassumpi minusta!


Sitten on vielä huulipuolelta tämä Ultimate Colour -puna sävyssä Hugs and Hibis-kisses. En oikein tiedä, mitä mieltä tästä punasta pitäisi olla, onko tämä nyt sitten hyvä vai huono :D Tosiaan ihan älyttömästi kyllä väriä, huulet hohtavat suorastaan neonisena. Kiiltää kuin huulikiilto ja tuntuu mukavalta huulilla. Toisaalta taas kuten kuvasta näkyy, erittäin liukas koostumus ja vaikka huulet on ihan juuri vasta punattu, alkaa jo liukua pois huulten välistä. Kiva lopputulos, mutta saa paljon tehdä että sen saa pidettyä yllä! Ultimate Colour -punat eivät siis ole poistumassa, mutta tämä korallipunaisen sävy kylläkin.


Ja sitten vielä tämä heidän kajal sävyssä You're My Rosen One. Hohtava vaaleanpunainen. Käytän tätä itse tuomaan kirkkautta silmän vesirajaan. Vaikka onkin vaaleanpunainen, ei tällä kyllä mitään punasilmiä saa aikaiseksi, sen verran kylmä ja helmiäispitoinen sävy. Euron hintaan ei yhtään hassumpi löytö, ihan vaan vaihteluksi nuden ja valkoisen sävyisille kirkastaville kynille.


Esimerkkimeikki, jossa olen tätä käyttänyt :) Eipä tuo tuolta hirveästi näy kyllä, että mitään övereitäkään turha pelätä. Peittää vaan hyvin punoitusta. Huulilla Floral Coral.
Semmoisia! Toivottavasti ignoorasitte hehkeät aletarrat, en viitsi irroitella niitä koska niistä jää inha liimapinta, johon tarttuu sitten aivan kaikki roska :D Näkyipähän hinnat hyvin. Mutta joo! Tosiaan jos haussa ei ole lyhytkestoinen huulikiilto, Fluid Lipstickit voi huoletta jättää hyllyyn. Ultimate Stay -punat huippuhyviä, loput oman harkinnan mukaan. Kannattaa käydä vilkaisemassa, jos Catricea lähistöllä myydään :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kävin just viime viikolla eka kertaa Suomessa Catricen hyllyjä pöllyyttämässä ja tuli ostettua muutama tuikitarpeellinen heräteostos;) Voi voi, kyllä tekisi niin mieli lisää, mutta onneksi ko. Cittari ei ole ihan seinänaapuri;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, näin saattaa käydä kun hyllylle pääsee :D Jostain syystä noi keltaiset tarrat on sellaisia houkuttimia kans...

      Poista