Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Strobing Lumière Universelle

by - 8.3.17

Iltaa! Postaustahti on suorastaan hurjaa :D Tänään ei ole luvassa materialismitykitystä moninaisten tuotteiden muodossa, vaan tällä kertaa keskitymme yhteen ainoaan. Kyseessä on vähän hintavampi tuote, Yves Saint Laurentin Baby Doll Kiss & Blush Strobing -nimellä kulkeva highlighter heidän Kiss & Blush -linjasta. Tämä on limited edition -sävy, mutta löytyy vielä netinkin syövereistä, jos ei oman kaupungin alelaarissa enää näitä ole bongattavaksi.


Omistan muistaakseni pari näitä YSL:n Kiss & Blush -sävyjä jo ennestään, mutta tämä Lumière Universelle tai Universal Highlighter -nimellä kulkeva pullo iski juuri sopivasti meikäläisen korostuksenhimoon, että lähti matkaan Sokoksen alepöydältä -50% -tarralla varustettuna. Kiss & Blush -linjan ideana on, että nimensä mukaan samaa tuotetta voi käyttää sekä poskipunana että huulivärinä. Sarjassa on paljon sinänsä neutraaleja ja joka naiselle sopivia sävyjä, mutta myös joitain räväkämpiäkin pläjäyksiä.


Pullo ja ulkoasu on selektiiviselle kosmetiikalle tyypillisen ylellinen, on kultaa ja lasia. Kannattaakin olla varovainen, ettei tiputa tätä sinne kuuluisalle kylppärin lattialle... Aplikaattori on minusta muotoiltu ehkä enemmän huulille kuin poskille ja keskellä on reikä, kolo tai kuoppa, johon väriä sitten kasaantuu.


Universal highlighterina tämän idea on siis olla mukana tämänhetkisessä strobing- eli korostustrendissä. Sävy on tosiaan kaikille sopiva hohtava valkoinen, ei juuri taita muihin sävyihin, ehkä ihan aavistuksen vaaleanpunaiseen. Hyvin, hyvin, hyvin maltillinen hohto, tällä ei loppuen lopuksi kyllä ihan hirveästi juhlita. Levittyy pehmeästi iholla, mutta huulille en tätä nimenomaista sävyä käyttäisi, amorinkaarelle kyllä. Minusta massa myös loppuu aika äkkiä aplikaattorista tuosta kolosta huolimatta. En tiedä johtuuko siitä että tämä on alelaarikappale, mutta jotenkin kuivan oloinen neste/voide.


Esimerkkimeikissä olen käyttänyt tätä puuterin alla poskipäillä, leuassa ja nenän varressa. Kyllähän tuosta ehkä hitusen näkyy, että jotain ekstraa on laitettu, mutta ihan kauheasti ei erota normaalista ihon hehkumisesta kyllä mitenkään. Itse kaipailen vähän voimakkaampaa korostusta jopa arkimeikkiin.Huikealla 45 eurolla saa minusta kyllä aika peruskategorian tuotteen. Loppuen lopuksi tässä ei ole oikeastaan mitään sellaista ekstraa, mikä oikeuttaisi tuon hinnan. Saattaa olla, etten oikein ole edes tuotteen kohderyhmää, jos tässä on haettu nimenomaan heitä, jotka tykkäävät hienostuneesta, huomaamattomasta ja tyylikkäästä ranskalaistyyppisestä meikistä. Heille varmasti aivan loistava valinta, mutta kun halvemmallakin saa ihan yhtä hyvää, ellei parempaa. Jotenkin loppuen lopuksi, anteeksi nyt vaan, vähän tylsähkö tuote.

Ihanaa naistenpäivää kaikille lukijoille! :)

You May Also Like

0 kommenttia