Suuri ostospostaus

by - 6.3.17

Maanantai-iltaa! On tullut taas postattua vähän vähemmän viimeaikaisista ostoksista, vaikka kyllähän noita postipaketteja taas on saanut hakea :) Tässä postauksessa siis kaikenlaisia ostoksia viimeisen about kuukauden ajalta!

Tähän kuukauteen on mahtunut kokonaista kolme kappaletta Colourpop-tilauksia. Ystävänpäiväkamat viipyivät matkalla viikkokausia koska ilmeisesti paketissa oli jotain vikaa, kun eivät meinanneet saada luettua pakettia kotimaassakaan. Muuten olen sitten keskittynyt haalimaan lähinnä uusia pressed-luomivärejä ja poistotuotteita:




Sitten sain taas ison laatikollisen second hand -meikkejä :D Aaaaagh mä en kestä, tuo Estee Lauderin ihkupinkki poskipuna on niiiiiin ihana <3 Mukana on myös yksi Sleekin paletti, Nyxin luomivärejä, siveltimiä yms yms. Kuolen!


Koska Kosmetik4lessin Essence-tilanne on nykyään enemmän kuin huono, tilailin sitten muutaman kiinnostavan kevätuutuuden pretty.fistä. Postikulut ovat nykyään halvemmat kuin K4L:llä ja kamatkin tulee nopeammin, joten miksikäs ei. En jaksa innostua uusista irtonaisista luomivärinapeista, mutta tuo highlighter oli ihan pakko saada!


Ihastuin myös palavasti Sugarpillin ystävänpäiväsettiin, jonka tilailin yhdessä jo pitkään himoitsemani Kim Chi -huulipunan kanssa. Myös kulttiklassikko Trinketin olisin tilannut, jos sitä olisi ollut varastossa juuri silloin. Ihana Feline Fancy -setti sisältää luomiväripaletin ja metallipunaisen nestemäisen huulipunan.


Sokokselta todellinen löytö, Dior Addict Eau de Parfum 2014-vuoden versio oli uskomattomat -70% alelaarissa, koska joku oli repinyt muovikelmun rikki. Kertaakaan tätä ei ollut silti suihkautettu, vaikka ei sekään olisi meikää haitannut. Normaalihintahan tällä on jotain 120 euroa, mutta hain omakseni reilulla kolmellakympillä. Huhhuh, että voi käydä tuuri. Todella hienostunut tuoksu!


Ja sokerina pohjalla Urban Decayn uusi Afterdark-paletti. Tämä on limited edition toisin kuin Moondust, joten vähän jännitti pääsenkö tähän käsiksi ollenkaan :) Aivan upeat sävyt, tulee mieleen jännittävät kesäyöt.


Että joo, olihan näitä taas! Yritän saada limited edition -tuotteet mahdollisimman pian ulos.

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Jep! Ois ollu kiva saada se Trinket vielä siihen kaveriksi mutta nooh... :)

      Poista
  2. Kyllä tuollainen määrä kosmetiikkaa on ilo silmälle;) Pelkästään kuvien katselu riemastuttaa. Pitääkin ruveta kohta tilailemaan jotakin, että pääsee availemaan paketteja:)

    P.s. Blogissani asiaa myös sinulle, Ine:) https://zazaspetals.blogspot.fi/2017/03/blogger-recognition-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kyllähän tässä on saanut hiirikäsi nettiostoksilla vipattaa :D Onhan se pakettien availu kyllä aina yhtä mukavaa.

      Ja kiitos, kävin vilkaisemassa! :)

      Poista
  3. Voi pojat, ColourPopia ihanan paljon :3
    Mie tilasin Kärkkäiseltä ja Prettyltä essencen uutuuksia, vaikka olen siinä Carlsonin vieressä töissä.. :'D Laiska mikä laiska..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, Colourpopilta on nyt tullut hirveästi kevätuutuuksia! :D Ja vieläpä ihan mielenkiintoisia sellaisia.

      Eipä tuolla Carlsonilla kyllä minusta ihan hirveästi ainakaan mitään uutta ole, että eipä oo menneet tilaukset kyllä hukkaan :)

      Poista
  4. Kaikkea ihanaa oot ostellu ja saanu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! On kyllä kivoja juttuja tullut viime aikoina postissa :)

      Poista