Viimeinen mahdollisuus: Colourpop NKLA Super Shock Shadow -luomivärit

by - 1.3.17

Moikka ja kivaa keskiviikkoiltaa! Tänään pikaisesti postaus näistä perjantaina myynnistä poistuvista Colourpopin NKLA -hyväntekeväisyysluomiväreistä! Kyseessä on yhteistyö amerikkalaisen Best Friends Animal Societyn kanssa ja tuotot menevät NKLA-projektille (No Kill Los Angeles) eli suomeksi lemmikeille, jotka on hylätty ja muuten joutuisivat lopetettaviksi. Koska lemmikit on lähellä meikän sydäntä, tilailin molemmat luomivärit.Kaksi sävyä, Cat Nap joka on jäinen ruusukulta pinkillä ja hopeisellä glitterillä sekä Puppy Love, joka on lämmin hempeänvaaleanpunainen kultaisella hohdolla. Cat Nap on vähän kovempi, kun taas Puppy Love on uskomattoman kermainen ja pehmeä! Jälkimmäinen ei ehkä ihan omimpia sävyjäni ole, mutta jos kerrankin voi tehdä jotain hyvää näillä meikkiostoksilla niin miksikäs ei!

Cat Nap, Puppy Love

Cat Nap:On iholla enemmän nudensävyinen kuin pinkki. Hyvin neutraali, vaikka onkin glitterinen ja kimaltaa hurjasti. Sopii mainiosti esim. muiden luomivärien päälle tuomaan kimallusta, silmän sisänurkkaan ja halo eye -meikkeihin.

Puppy Love:Tässä on jotenkin kynttilänvalomainen hehku :) Hyvin hyvin neutraali, sopii ehkä enemmän häivytys- ja/tai kulmaluusävyksi kuin varsinaisesti koko luomelle, ellei sitten tykkää lähes huomaamattomasta lookista. Levittyy kuin unelma pehmeytensä vuoksi, mutta ei lähtenyt menemään niin pahasti luomivakoon kuin Cat Nap.

Ja tosiaan, jos nyt vielä haluaa kantaa kortensa tähän hyväntekeväisyyskekoon ja samalla haalia nämä söötit, jokaiselle sopivat tassukuvioiset sävyt, alkaa olla ihan viime hetkiä. Hintaa yhdellä luomivärillä on viisi dollaria ja molempia on vielä varastossa. TÄSTÄ LINKISTÄ pääset Colourpopin verkkokauppaan nämä kurkkaamaan!

Oikein ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Upeat sävyt ja tosi makeet rajaukset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Mustakin nää on tosi kivat napit kyllä :)

      Poista