Colourpop x Hello Kitty osa 1

by - 24.2.17

Heipähei! Pitkästä aikaa :D On taas kiireellä mennyt koko viikko ja viikonloppureissua pukkaa, mutta jospa tästä saisi vielä jotain teillekkin postailtua. Tänään ajattelin vilauttaa minulla tuolla jo pidempään odottaneita tuotteita, eli Colourpopin Hello Kitty -kokoelmaa. Näitä on minulle tullut useassa osassa ja osa on odottanut jo pidempään, osa on sitten vähän tuoreempia julkaisuja. Joka tapauksessa tänään täällä on nähtävissä kokoelman poskipuna sekä highlighter ja neljä kappaletta huulivärejä ihan joka koostumuksessa.


Hello Kitty on aina ollut meikäläisen toteemieläin ja Kittyä löytyy kotoa niin lakanoista, kylpytakista, pehmoleluina yms yms. Joo ei uskoisi, että täytän kohta 26. Joka tapauksessa Kitty on siis kova juttu ja ei ollut kahta sanaa, ettenkö haluaisi myös tätä kokoelmaa haalia :D Kaikki tuotteet ovat suloisissa sinipunaisissa pakkauksissa ja sen lisäksi huulimeikkien korkeissa on rusettikuviota ja puuterituotteissa taas logo. Sööttiä on.


Ja tosiaan ettei nyt mitään ihan hehtaarikuvamaratonia tule, vilkaistaan tässä vain nämä ensin tulleet HK-tuotteet :) Neljä huulisävyä, yksi mattainen, yksi metallinen, yksi kiiltävä ja yksi satiininen. Näiden lisäksi mattaposkipuna ja kaunis kullanhohtoinen korostussävy. Osa näistä on tällä hetkellä loppu Colourpopin sivuilla, mutta koska näitä saattaa tulla vielä lisää, sisällytän silti nekin.

Ensin huulet!

Tiny Chum, Mimmy, Supercute, Surprise

Supercute:

Näytti pakkauksessa ja kuvissa aivan ihanalta multichrome-tuotteelta. On koostumukseltaan glossy eli aivan täysin huulikiilto eikä suinkaan nestemäinen huulipuna. Colourpopin kuvauksen mukaan läpikuultava kirkas lämpimänpinkki pinkillä glitterillä. Minusta tämä oli aika pettymys, ei juurikaan väriä ja vain vähän tuota kimallustakin. En yleensäkään käytä tämäntyyppisiä huulikiiltoja, täysin meh-kategoriaa.

Mimmy:

Kokoelman mattahuulisävy, pigmenttinen savuinen malva. Aika tumma ja synkkä sävy Hello Kitty -kokoelmaan minusta :D Ei silti yhtään hassumpi, näytti vaan kuvissa jotenkin vähän vaaleammalta ja lilammalta.

Tiny Chum:
Pehmeä malva, satiinikoostumus eli ei ihan matta mutta sinnepäin. Mukavampi huulilla tietysti kuin nuo ihan mattamatat. Oikein passeli pinkihtävä nudesävy. Tästä tykkäsin!

Surprise:

Jopa tälläinen punaiseen umpikyllästynyt jaksoi innostua tästä metallipunaisesta! Colourpopin kuvauksen mukaan kylmänsävyinen rubiininpunainen kuparisella ja pinkillä glitterillä. Siis IHANA! On tällä hetkellä loppu mutta jos näitä vielä tulee, kannattaa harkita kokoelmaan nappaamista :)

Sitten oli tosiaan vielä nämä kasvotuotteet. Molemmat ovat koostumukseltaan tuttua Colourpopin voidemaista puuteria, mikä ei ainakaan minusta ole ihan paras mahdollinen koostumus kasvotuotteille. Hivenen hankalantuntuisia levittää, mutta itse siis käytän puuteroinnin päälle kuten puuterimaistakin tuotetta käyttäisin. Näissä on tosiaan lutuinen HK-logo päällä, muuten samaa valkoista pakkausta kuin normaalitkin Colourpopit. Hintaa näillä on vähän enemmän, 8 dollaria kappale.

School Is Fun, Coin Purse

Coin Purse:Kirkas viileänsävyinen mattapinkki. Tässä on kyllä pigmenttiä aika hurjasti! Melko raju sävy :D Toisaalta toimii ihan täysin HK-kokoelmassa, koska hennosti levitettynä on kyllä söpö.

School Is Fun:Vaalea keltakultainen sävy. Hyvin mielenkiintoinen highlighter, hohtaa nimittäin selkeästi tuollaisena valkoisen kultaisena. Ei kuitenkaan näytä mitenkään siltä, että olisi suihkuttanut kultasprayta naamaan. Yhtään tässä ei kyllä ole glitteriä, mutta huh silti mikä hohto! Ei todellakaan kaikkein ujoimmille.Esimerkkimeikissä on tietysti kasvotuotteet hyvin maltillisesti käytettynä sekä huulilla Supercute :) Kuten näkyy, näillä on mahdollista saada ihan järkevännäköinen meikki vaikka niin pelottavan pigmenttisiä nuo puuterituotteet onkin. Mutta on tuo huulikiilto vaan ankea, en tykkää yhtään.

Siinäpä ensimmäiset! Kakkososaa odotellessa :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

You May Also Like

2 kommenttia