Colourpop Fall Edit 2016

by - 4.2.17

Lauantai-iltaa! Nyt ollaan kyllä jälleen kerran megamyöhässä, sillä tänään esittelyssä on Colourpopin Fall Edit -syyskokoelma :D Osa tuotteista on limited edition, mutta onneksi ainakin tällä hetkellä kaikkea on vielä jäljellä, so no worries. Hankin Fall Editistä myös muutamia perusvalikoimaan kuuluvia juttuja, mutta koska noh siis, peruskokoelma, katsotaan niitä joskus myöhemmin.


Kaiken kaikkiaan mukana on tänään neljä Super Shock Shadow -luomiväriä sekä yksi Ultra Satin Lip :) Ei mitään erikoispakkauksia, kaikki on ihan yksittäistuotteita.


Paisley, Paradox, Stereo, Moonwalk

Vilkaistaan ensin näitä luomivärejä! Ovat siis jälleen tuttua Colourpopin vähän voidemaistakin Super Shock Shadow -tyyppiä (täytyy ruveta erottelemaan, kun heiltä tuli nyt myös ihan perinteisiä pressed-luomivärejä).

Paisley:Läpikuultava kullanhohtoinen vaalea jossa shampanjan ja pinkin sävyistä kimallusta. Tämä on tosiaan hyvin hyvin läpinäkyvä, lähes pelkästään glitteriä. Sopii myös siis päälystämään muita luomivärejä tai korostukseksi kulmaluulle/silmän sisänurkkaan. Aika yksiulotteinen kimallus. En ole ihan varma, onko Paisley myös limited edition, en löytänyt varmistusta mistään.

Stereo:Mustanvioletti kultaisella ja pinkillä kimalluksella. Nätti ja todella syksyyn sopiva, mutta koko porukan hankalin levittyjä ja häivyttyjä. Lisäksi meni ruttuun luomivaossa hyvin pian levityksen jälkeen. Sävy menee aika paljon myös ruskeaan iholla.

Moonwalk:Helmiäishohtoinen ruosteenoranssi vihreänkultaisella duochrome-efektillä. Tästä ei kuulkaa paljon luomiväri parane! Aiiiiiiiivan mahtava! Laitoin tuohon kuvat, joissa minusta parhaiten näkee miten tämä suorastaan loistaa kahdessa eri värissä. Ihan must-have. Tulee niin mieleen syksyn kellastuvat lehdet :D

Paradox:Satiininen lämpimän burgundinpunainen. Ei siis ihan matta, pientä hohtoa näkyvissä jos tarkasti katsoo :) Luomella oikeastaan hyperräikeä, näyttää paljon tummemmalta purkissa. Hyviä punaisia luomivärejä harvoin löytyy, vaikka punaisella on aika iso hetki menossa, joten tämäkin on huippulöytö.
Ja sitten kokoelman ainoa huulituote, satiininen tumma mustanvioletti Hutch. Satiinikoostumus on heillä tavallaan matasta seuraava, hohtaa jonkin verran valoa ja on hieman mukavampi huulilla kuin Ultra Matte Lipit. Tavallaan matta, muttei överikuiva? Luonnollisen matta, voiko noin sanoa :D Sävy on aika perus vamppi, näin tätä joskus syksyllä kuvissa ja tilailin myöhemmin itselleni, mutta minusta tämä on vähän turhan perus ollakseen mitenkään mielenkiintoinen. Lisäksi jätti aivan hirveän pinkin stainin huuliin, joka ei lähtenyt millään pois! Seuraavana päivänäkin sai olla huulet pinkkinä. En sano että tämä on huono, mutta itseäni ei loppuen lopuksi napannut.

Esimerkkimeikissä koko luomella Paisley ja huulilla tietysti Hutch :)Ompahan nyt tämäkin pois alta kuljeksimasta, nyt ei taida olla enää yhtään syystuotetta jemmassa, lupaan :D Oikein ihanaa illanjatkoa kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia