Rimmel Lasting Finish by Kate Lipstick Rock n Roll Nude

by - 18.2.17

Heippahei! Yksi väsyttävä työviikko taas takana ja vihdoinkin lauantai <3 Vähän harmittaa, kun yksinkertaisesti väsymys vei voiton bloggaamisesta lähes joka ilta, joten vasta nyt pääsen taas kirjoittelemaan! Tämä postaus Rimmelin viime syksynä ilmestyneistä kausipunista on tässä nimittäin kuumotellut jo pidempään :D


Rimmel juhlisti viime syksynä 15v yhteistyötään Kate Mossin kanssa ja tämän johdosta julkaistiin nämä ruusukultaiset Lasting Finish by Kate -punat. En jaksanut innostua näistä ihan kauheasti, koska sävyinä oli punaisia ja nudeja. Kuitenkin, nyt kun näitä on alettu siirtämään alelaariin (koska kausituote, eivät jää pysyvään valikoimaan), nappasin sieltä sävyn Rock n Roll Nude. Ihastuin tähän aivan välittömästi!


Rimmelin punat ovat itselleni hyvin tuttuja, joskus aikanaan jokunen vuosi sitten kun aloin meikkaamaan, ostin ensimmäisenä Rimmelin huulipunaa. Näissä on jotenkin sellainen helposti tunnistettava marjaisan mummoinen meikin haju :D En tiedä onko se hyvä juttu vai ei. Rock n Roll Nude on sävynä pinkin persikkainen, erittäin kermainen ja kosteuttavan tuntuinen nudesävy. Tai oikeastaan ainakaan minulle tämä ei ole varsinainen 'nude' vaan enemmän juuri sellainen neutraali persikkapuna.Paritin tämän esimerkkimeikissä tumman luomivärin kanssa ja huh huh kun tykkäsin yhdistelmästä. Juuri sopiva vaalean neutraali sävy olematta kuitenkaan tylsä.Eli joo, tykkään tästä ihan hulluna! Tosi helppo ja nätti :) Jos näihin puniin tai tähän nimenomaiseen punaan haluaa vielä tutustua, kannattaa pitää kiirettä koska näitä tosiaan on nähty viime aikoina enää lähinnä alelaareissa. Ei sillä, että olisi mitenkään huono löytö! Normaalistihan nämä ovat siinä reilun seitsemän euron hujakoilla, mutta omastani maksoin viitisen euroa.

Mahtavaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia