Helmikuun Bette Box

by - 11.2.17

Lauantaita! Huh helkkari kun oli karsea viikko, melkein kokonaan pelkkää iltavuoroa, joten eihän tässä ehtinyt blogata ollenkaan. Sain ihanan Bette Boxini jo maanantaina ja koko viikko on pitänyt odottaa että pääsen sitä näyttämään myös täällä.Helmikuun boksissa on yhteensä kuusi tuotetta, joista neljä täysikokoista ja kaksi söpöä minikokoa. Lisäksi mukana oli tuoksunäytekortti, jonka ehdin jo käyttää ja heittää pois. Kyseessä oli Zadig & Voltaire This Is Her ja This Is Him -tuoksujen näytteet, molemmat kyllä tosi hyviä :) Naisversion saatan jopa hankkia, miesversio muistutti vähän turhan paljon Yves Rocherin Ambre Noiria, joka miehellä jo on.


Otetaan vaikka ekana tästä tämä Palmoliven Feel Glamorous -dödö. Näin näitä kaupassa jokin aika sitten ja näyttivät hauskoilta, en ostanut kun on näitä deodoranttejakin muutama jonossa. Kiva että tuli sitten tätä kautta! Pahoin kyllä pelkään, ettei tehot riitä pitämään kosteutta poissa, mutta käytän kuitenkin.


Tämä pieni ja erittäin epäselvästi näkyvä juttu on Avenen Cleanance -misellivesi, minikokoa. Avenesta tykkään kyllä merkkinä ja tuleehan näitä misellivesiäkin testailtua, joten ihan jees.


Seuraavana Lumenen uutuus, Nordic Noir Deep Impact -ripsari. En ole oikein tälle Nordic Noir -meiningille lämmennyt koska plääh tylsää, mutta testaan kyllä ripsarin ihan mielelläni. Ihan kuin olisin kuullut tuon deep impact -jutun jossain aiemmin, en muista oliko Lumene vai joku muu.


Ja tämä pinkki paketti on sitten Nivean Cellular Perfect Skin Eye Illuminator elikkäs silmänympärysvoidetta. Uutuustuote tämäkin. Sisältää siis ilmeisesti jotain väripigmenttiä? Saa nähdä miten toimii meikin kanssa, mutta ihan positiivisin mielin testaan tätäkin, mielenkiintoinen tuote :)


Sitten on vähän erikoisempaa kamaa, nimittäin Heleinin Biotin+ -ravintolisä. Meikä ei näistä oikein välitä koska kynnet ja hiukset on jo syntymälahjana vahvaa tekoa, mutta menköön :D Kokeilen ihan huvin ja urheilun vuoksi kun kerran voin.


Ja viimeisenä toinen söpö minikoko, Schwarzkopfin BC Oil Miracle Brazilnut 10 -suihkutettava hoitoaine. Tämäkin on muuten uutuus! Saas nähdä miten tämä oikein toimii :D Vapauttaa tuoksua 24h ajan, mielenkiintoista. Vaikka luulen kyllä ettei ole monien mieliin.

Kuulkaas, mä tykkäsin tästäkin boksista! Bette Box vaikuttaa kyllä petranneen hurjasti vanhaan Livboxiin verrattuna :) Toivottavasti sama tahti jatkuu vielä ensikin kuussa. Kaikki näistä tulee käyttöön ja vieläpä erittäin mielenkiintoisia tuotteita. Huippuhomma!

Oikein mahtavaa illanjatkoa <3

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Oli erittäin hyvä boxi ja mua kiinnosti eniten kapselit ja silmänympärysvoide.Kynnet kärsineet kyllä hurjasti pojan syntymän jälkeen kun ei aikaa ees oikein lakkailla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän tää tuli ihan tarpeeseen! Näitä kapseleita on kuulemma kehuttukin :)

   Poista
 2. Tämä boxi oli kiva, mukavasti hyvin erilaisia tuotteita, joten monipuolinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, tosi positiivinen yllätys :) Mukavaa että tuotteet oli ihan eri kategorioista.

   Poista