Sugarpill Feline Fancy Makeup Collection

by - 23.4.17

Moikka ja ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Ainakin täällä Joensuussa on tänään ollut tosi lämmin päivä, aurinko paistaa ja kaikilla on kivaa :D Jutellaan kuitenkin mielummin hieman indiemerkki Sugarpillin ystävänpäivämeikkisetistä. Kyllä, ystävänpäivä. Olen tämän kanssa auttamattomasti myöhässä, mutta koska settiä on vielä saatavilla, niin eipä hätää.


Sugarpill on amerikkalainen yhden naisen perustama indie-meikkimerkki, joka keskittyy lähinnä alternative-tyyliin. Meikit tehdään Kaliforniassa ja kaikki on vähintään cruelty-free, osa tuotteista on ihan täysin vegaanisiakin, kuten vaikkapa tämän setin luomiväripaletti. Sugarpill on tunnettu söpöilystä ja erittäin räikeistä, hyväpigmenttisistä väreistä :) Paljon sellaisia erikoisuuksia, mitä ei massamerkeiltä löydy! Itselläni on aiempaa kokemusta Sugarpillin luomiväreistä, mutta ei huulituotteista, joten sinänsä ihan mukava saada niitäkin käsiinsä.Feline Fancy sisältää kaksi tuotetta: luomiväripaletin, jossa neljä toisiinsa sopivaa luomiväriä, sekä nestemäisen huulipunan upeassa metallivärissä. Sugarpillin tyyliin tuote on pakattu kauniisti tehtyyn pakkaukseen (vaikka en olekkaan henkilökohtaisesti ihan varma onko tuo kuva niin mieleeni, vaikka hyvin tehty onkin...), jonka sisältä löytyy sitten molemmat tuotteet. Sama tyyli toistuu vielä luomiväripaletissakin.

Jos tarkastellaan luomivärejä vähän tarkemmin! Paletissa (tai nelikossa) on neljä sävyä, kaksi satiinista, yksi shimmerinen ja yksi matta huomaamattomalla shimmerillä. Ystävänpäiväteemaan sopivasti mukana on vaaleanpunaista ja jopa punaista, mutta näiden parina on sitten neutraaleja ja monikäyttöisiä sävyjä myös. Nuo satiiniset S.W.A.K sekä Kiss Kiss ovat myös hieman duochromeja eli kaksivärisiä, näkyy swatchissa parhaiten. Plussaa yksityiskohdista, paletissa on myös kahden sydämen muotoinen peili!


Sugarpillin nestemäiset huulipunat ovat jo ainakin parin sävyn osalta aivan kulttiklassikoita ja minäkin ihastuin tähän metallipunaiseen. Sävyn nimi on Strange Love ja levittyy huulille helposti, tekee aika ohuen kerroksen ja tuntuu huulilla kevyeltä. Tätä voi sitten kerrostaa mielensä mukaan, mutta suosittelen ainakin kahta kerrosta ettei jää epätasaiseksi. Aiiiiiivan ihana makea appelsiinin tuoksu!

S.W.A.K, Wink, Text Me, Kiss Kiss, Strange Love

Olen tottakai tehnyt paletilla myös esimerkkimeikin, mutta en oikein tiedä teenkö nyt oikeutta paletille :) Silmämeikissä olen käyttänyt kaikkia neljää sävyä, vaikka ne ei taida selkeästi toisistaan erottuakkaan. Huulilla tietysti Strange Love.


Jos haluaa jotain söpöä, erikoista, hyvälaatuista tai muuten vaan kerää aarteita meikkikokoelmaansa, en voi kuin suositella <3 Palettia ja huulipunaa ei valitettavasti erikseen saa, myyvät tätä ainoastaan settinä. Sugarpilliä myydään heidän omilla sivuilla (tulee jenkkilästä joten tulleihin saa varautua) mutta myös Britanniasta Cocktail Cosmetics -verkkokaupassa. Jälkimmäisestä tilaamisesta minulla itselläni ei ole ollenkaan kokemuksia, mutta ainakin Sugarpillin omilla FB-sivuilla on Coctail Cosmeticsia suositeltu. Hintaa setillä on noin 45e plus postit ja mahdolliset tullit, joten hieman yli viidenkympin mennään.

Söpöä illanjatkoa! :)

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Uu täällä Tampereella on satanut lunta ja vettä ja räntää, että ihan tämmöinen tyypillinen kevätkeli. Näyttääpä kivalta tuo setti ja tuo punainen luomiväri <3 Olen joskus tilannut Cocktaililta jotain, ei ollut ongelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mutsi sanoi myös samaa että etelässä on nyt huonommat kelit kuin täällä :D Juu mä olen ainakin tosi ihastunut punaisiin tällä hetkellä! Eihän yhtään huomaa... :D Kiva kuulla, uskaltaa ehkä itsekkin joskus Cocktaililta jotain haalia, näytti ihan kivalta kaupalta.

   Poista
 2. Kivat punertavat sävyt:) Olen lukenut paljon kehuja Sugarpillin luomiväreistä, mutta en ole itse kokeillut. Luulin sitä brittiläiseksi merkiksi. Nyt tuli oikaistua sekin väärinluulo;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on kyllä tosi kovassa huudossa tällä hetkellä :) Mäkin luulin jossain vaiheessa sitä britiksi, mutta kyllä se jenkki vaan on :D En tiedä mistä tuo britti-mielikuva on tullut.

   Poista