Colourpopin Lippie Stix -poistosävyjä - vielä ehtii!

by - 8.4.17

Moikka ja mukavaa lauantaita! :) Tänään ihan pikaisesti vilkaistaan paria Colourpopin Lippie Stix -huulipunaa, jotka ovat kokonaan menossa pois valikoimasta ja ovat tällä hetkellä poistomyynnissä. Minusta molemmat ovat oikein kivoja, joten sääli jos nämä nyt pääsisivät ihan huomaamatta häviämään.


Wet, Barely There

Toinen sävyistä on äärimmäisen pirteä neonpinkki Barely There, jonka koostumus on matte x. Colourpop kuvaa tätä omilla sivuillaan lämpimäksi koralliksi, minusta tämä on enemmänkin lämmin hotpinkki :D Mutta todellakin statement-sävy! Matte X:hän on siis näitä Colourpopin mattaisimpia Lippie Stixejä, näyttää neonina todella hyvältä. Mattaisuudestaan huolimatta liukuu huulille helposti.


Tämä toinen on myös vähän erikoisempi sävy, metallinen taupe Wet. Luulin, että Wet olisi sellainen kulttiklassikko jo ettei tätä nyt ihan heti lopetettaisi mutta ei näköjään :( Tämä taitaa olla vähän erilainen eri ihmisten huulilla, koska niin monta eri versiota tästä näkee! Koostumus on Pearlized ja ainakin minulla liukuu ehkä vähän liiankin hyvin ja näyttää lähikuvassa vähän täplikkäältä, kauempaa katsottuna ei niinkään. Vähän erikoisempi sävy, jos näistä tykkää! Wetille löytyy kaveriksi myös huultenrajauskynä.


Näiden poistuma-aikataulusta ei ole varsinaista tietoa, mutta ovat keikkuneet lopetettuina jo sen verran aikaa, että ihan hirveästi en enää odottaisi, jos jompi kumpi sytyttää :) Tällä hetkellä ovat alennuksessakin nelisen euroa, joten paljon halvemmalla ei enää tälläisiä erikoisempia juttuja edes pääse kokeilemaan. Voin lämpimästi suositella!

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Asiahan ei minulle mitenkään kuulu, mutta ärsyttävää, että tuotteita ylipäätään lopetellaan aika lyhyen markkinoilla olon jälkeen (Colourpopista ei ole omakohtaista kokemusta). Juuri kun löydät jonkun ihanan huulipunasävyn, niin kohta sitä ei ole enää olemassakaan. Sellainen yllyttää vaan ylenpalttiseen hamstraamiseen. Kokemusta on;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tää on ihan totta! Tosi monet meikkisävyt ja tuotteet tuntuu olevan ihan kertakäyttökamaa :) Mut kaipa se vaan on markkinatalous mikä jyllää, koko ajan pitää saada uutta kuluttajille ja vanhoja vähemmän menestyneitä pois tieltä. Mutta toisaalta, mulla ei kyllä ole mitään poistoalennusmyyntiä vastaan... :D

      Poista