Colourpopin alesaalista vol. ?

by - 26.4.17

Moikkamoi ja kivaa lumisen talvista keskiviikkoa! Auringonpaiste vaihtui järjettömään lumimyräkkään, mutta pysytään me sisätiloissa ja katsellaan vähän meikkejä :) Tänään esittelyssä jälleen kerran Colourpoppia, viime poistomyynnistä hankittuja tuotteita. Poistomyynnistä huolimatta kaikkia löytyy edelleen heidän nettisivuilta ja yksi näistä on jopa ihan best seller? Mystistä hommaa. Kaikki ovat kuitenkin edelleen alennuksessa, joten ehkä varastoa vaan riittää vielä.Kaksi luomiväriä ja kaksi nestemäistä huulipunaa tällä kertaa :) Luomivärit ovat molemmat Super Shock Shadoweja ja upeita glitterpommeja, huulituotteet taas ovat vähän neutraalimman sävyisiä, toinen satiini ja toinen metallinen.

Glitterati, Prickly Pear, Baracuda, 3-way

Prickly Pear:Laventelinsävy, jossa kultaista ja violettia glitteriä. Aika haalea luomella, vaikka purkissa näyttääkin vähän tummemmalta. Toki ehkä voimakkaammin kerrostamalla saisi vahvemman sävyn. Takuuvarmaa kimallusta!

Glitterati:Mä olen aivan rakastunut tähän <3 Hopea pohjasävy ja kultaista glitteriä päällä. Colourpopin sivujen mukaan tämä on 'holographic' ja täytyy sanoa, että niin upeasti tämä kimaltaa ettei kyllä kaukana holografisesta ole. Pigmentiltään ei voimakkaimpia, mutta tätä voi esimerkiksi laittaa hieman jonkun toisen sävyn päälle.

3-way:Metallinen luumu, jossa kultaista kimallusta. Minusta aika kylmä pinkki sävy :) Olen aiemminkin kehunut näitä metallihuulia ja olen edelleen samaa mieltä. Todella kevyt huulilla, mutta peittävän lopputuloksen eteen saa ainakin pari kerrosta tehdä. Colourpopin best seller! Valitettavasti ainakin tällä hetkellä loppuunmyyty.

Baracuda:Lämmin tumma roosa. Trendisävy, satiinikoostumus eli ei ihan matta ja mukavampi huulilla. Tästä ei oikein mitään muuta sanottavaa, kuin että aika tumma neutraali :)

Ja loppuun vielä ihan pari esimerkkimeikkiä, ensimmäisessä käytetty Glitteratia ja Baracudaa, jälkimmäisessä on Prickly Pear ja 3-way.

Semmoisia! Nämä taisi olla ihan viimeiset final salen löydöt tältä keväältä :D Ovat tosiaan edelleen alennuksessa (varmaan niin kauan kuin varastoa riittää), joten kiirettä saa pitää mikäli jokin näistä aiheutti sydämentykytyksiä.

Mahtavaa illanjatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia