Huhtikuun Bette Box ja viikon miniostokset

by - 9.4.17

Moikkamoi! Tänään liputuspäivänä vilkaistaan, mitä löytyi tämän kuun Bette Boxista :) Itse ainakin tykkäsin hurjasti! Teemana tuntui olevan vähän talvesta selviäminen ja kevääseen valmistautuminen, joten tuotteet on sitten sen mukaisia.Tuotteita on yhteensä viisi kappaletta, kaikki täysikokoisia. Yksi hiustuote, kaksi ihonhoidollista ja kaksi meikkituotetta.


Aloitetaan vaikka tästä hiustuotteesta :) Tämä on Glissin Fiber Therapy Shampoo, joka on siis tarkoitettu käsittelyssä vaurioituneille hiuksille ja ihmeitä luvataan tapahtuvan Omegaplex-teknologian avulla. Itse en kuumakäsittele hiuksiani juuri ollenkaan joten, sellaisia vaurioitakaan ei ole, mutta kuivahiuksisena pörröpäänä kokeilen mielelläni kaikki hoitavat tuotteet. Glissiä en olekkaan käyttänyt pitkään aikaan. Ihan jees!


Ihonhoidolliset tuotteet tässä kuussa olivat Herbinan Lip Candy -huulivoide ja Zjajan vuohenmaito-kasvovoide. Ensin mainittu tuli minulle sävyttömänä mandariinintuoksuisena, toiset ovat saaneet pinkkejä vadelmaversioita myös. Tykkään kuitenkin enemmän tästä, koska silloin voin käyttää tätä ihan huoletta huulivoiteena ilman pellesuuta. Zjajan vuodenmaitovoidetta on tullut muistaakseni pikkupurkki tai pari edesmenneestä Livboxista, joten kokeiltu on. Ei ole mitään kummempaa mielipidettä jäänyt muistiin. Näissä molemmissa on SPF, mistä plussaa.


Ja viimeisenä meikkituotteet. Eyeluren 107 Volume -ripset oli kyllä ehdottomasti minusta boksin paras tuote :) Rakastan nykyään ripsiä ja varsinkin Eyeluresta tykkään kyllä, omistankin heiltä jo valmiiksi muutamat. Silmälasien kanssa täytyy aina olla vähän tarkkana että liian pitkät ei saa olla, mutta nämä vaikuttaa juuri sopivilta. Lumenen Nordic Chic -luomivärinappi tuli minulle sävyssä Ennen Auringonnousua, persikkaan menevä nudesävy. En ole oikein Lumenen uusista meikeistä innostunut koska oma tyylini on vähän rajumpi, kun taas nämä on sitten aika peruskauraa. Vähän tylsä, mutta eiköhän tälle jotain käyttöä keksi, vaikka sitten häivytyssävynä.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin tykkäsin boksista kuten tuossa alussa sanoinkin. Kaikki tulee käyttöön ja moni tuote oli oikein mieleinen, erityisesti nuo ripset mutta shampoo ja Herbinan huulivoidekkin ihan jänniä uusia tuttavuuksia :) Ei pahaa sanottavaa!


Ja loppuun vielä viikon miniostokset. Nivean puhdistusliinat nappasin marketista meikkipöydälle erityisesti swatchien poistoon, Kävin tuossa männäviikolla kampaajalla ja koko kuontalo vedettiin aivan uusiksi, joten Revlonin suoraväri persikkaisena on sen ylläpitoa varten ;) Essencen avaruuskynsilakka löytyi Tokmannilta, sävy joka oli pretty.fi:ssä loppu silloin kun näitä tilasin.

Oikein kivaa sunnuntain jatkoa! <3

You May Also Like

0 kommenttia