Colourpopin neutraaleja nestepunaklassikoita

by - 21.4.17

Moikka ihmiset! Blogi oli pikku tauolla pääsiäislomareissusta johtuen, mutta täällä taas! :) Pääsiäinen meni tosi kivasti ja täytin tässä välillä myös vuosia, joten synttärit tuli vietettyä sitten samalla. Pureudutaan tänään kuitenkin ihan silkkaan asiaan ja tsekataan läpi muutama Colourpopin pidempään myynnissä ollut klassikkosävy. Ymmärtääkseni nämä ovat kuitenkin alun perin limited edition -tuotteita, vaikka kaksi kolmesta on jopa CP:n bestsellereitä. En kuitenkaan usko, että ovat ainakaan pikaisesti mihinkään häviämässä.


Kaikki näistä kolmesta ovat sinänsä neutraaleja sävyjä ja mitään ihan hirveän radikaalia ei ole luvassa :) Oman makunsa kuitenkin tuo kaikkien erilaiset koostumukset, on Ultra Glossy Lip, Ultra Matte Lip ja Ultra Metallic lip. Itselleni nämä tulivat joulun aikaan myynnissä olleessa setissä, jossa oli näiden lisäksi pari ihan varmaa vakiovalikoiman sävyä, joten vilkaistaan ne myöhemmin. Limited edition -setistä johtuen nämä ovat kuitenkin ulkoasultaan hivenen erilaisia kuin tällä hetkellä myynnissä olevat.

Man Eater, My Jam, Beeper

Tässäpä sitten kuvaa in action!

Man Eater:Best seller. Metallinen ruusukulta. Aivan huikean IHANA sävy!! Rakastuin tähän ihan heti kertaheitolla. Neutraali, mutta kuitenkin sopivan erikoinen. Ei ole tullut ihan samanlaista vastaan. Colourpopin Ultra Metallic Lipit ovat myös aina olleet todella hyvälaatuisia, levittyvät pehmeästi ja harvemmin jää hankalia rajoja, kuten esim. mattahuulten kanssa saattaa käydä.

Beeper:Anteeksi pikkuisen huono kuva. Tämä on myös heidän best sellereitä eli eniten myyviä tuotteita. En kyllä ihmettele, koska tälläinen harmahtavan pinkihtävä ruskea on kyllä niiiin muodissa. Lisäksi ah-niin-haastava-mutta-trendikäs mattakoostumus. Voisi verrata vähän sävymaailmaltaan Nyxin Lip Lingerieihin? Beeperille on myös huultenrajauskynä.

My Jam:Aivan megakimaltava! Tämä on ajalta ennen kuin Colourpopilla oli varsinaista Ultra Metallic Lip -koostumusta, joten putkilon kyljessä lukee Ultra Glossy Lip ja nimen alla pienellä präntillä "metallic". Tämä on silti selkeästi enemmän huulikiiltomainen, kuin Man Eater, mutta todella metallisen kimaltava silti. Sävy on kuvauksen mukaan kultainen nude ja olen samaa mieltä. Tämä ei kuitenkaan ole minusta kauhean näyttävä, enemmänkin tuo vain vaihtelua neutraaleihin huuliin.

Tässäpä taas muutama Colourpopin huulisävy, joita kannattaa vilkaista mikäli klassikkoja tekee mieli tai haluaa ostaa varmasti muiden toimesta hyväksi havaittua :D Oikein ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Man Eater <3 Just sopivasti kimallusta ja sävy mitä upein:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on selkeästi ihan voittaja :D

   Poista
 2. Mun oli pakko ostaa tuo Man Eater. Sitten kun olin tilauksen tehnyt, muistui mieleen, että mullahan on aikamoisen saman näköinen huulipuna Cliniquelta. Missäköhän sekin lienee...ostin sen tuossa viime vuoden puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näitähän sattuu :D Ei sitä kaikkia sävyjä voi aina muistaa. Onneksi ei ainakaan ihan hirveä rahallinen menetys ollut jos nyt sattuikin olemaan vähän turhan samanlaiset (ja jos Clinique vaan vielä löytyy...) ;D

   Poista