Maybelline Colorsensational Lip Liner 440 Coral Fire

by - 6.4.17

Moikkamoi ja ihanaa aurinkoista torstaita! Meikäläisellä on ollut tänään vapaapäivä ja sattui sopivasti kaunis sääkin tänne itärajalle. Ajattelin blogauttaa teille yhdestä markettituotteesta, jonka itse löysin vähän aikaa sitten alelaarista. Harvoin tulee huultenrajauskynistä sellaisenaan puhuttua, mutta nytpä sitten! Tämä on Maybellinen Colorsensational Lip Liner sävyssä Coral Fire.Coral Fire on minusta sävyltään jotenkin todella aikuismainen tiilenpunainen. Sävyltään aika lämmin. Kynä itsessään on perinteistä puuvärikynämallia eli terottimella teroitettava. Monesti tämäntyyppiset kynät ovat aika kovia ja hankalia, mutta tästä kyllä irtoaa pigmenttiä todella helpolla :) Ihan hitusenkin ihoa hipaisemalla saa jo paljon väriä.


Normaalisti käytän itse huultenrajauskynää tosiaan ihan vaan niihin rajauksiin, koska en tykkää siitä että rajauskynä vaikuttaa varsinaisen huulivärin sävyyn. Kuitenkin ihan esimerkkimielessä värjäsin tällä huulet kauttaaltaan ja laitoin vielä vähän kirkasta huulikiiltoa päälle, mitä en sitäkään yleensä tee, koska kuten kuvasta näkyy, huulikiilto vie aina pohjavärin mennessään, ainakin minulla. Mitäpä en tekisi blogin eteen! Kynä ei tunnu erityisen kuivattavalta, mutta ei kyllä kosteutakkaan. Vaatii pohjalle hyvin rasvatut huulet tai päälle jotain hyvää kiiltoa, jos haluaa kynää koko huulilla käyttää.


Coral Firelle on myös mätsäävä huulipuna olemassa, mikä on sinänsä tosi kiva koska ainakin minusta on ihan mukavaa, että punalle on pari rajauskynistä ja toisin päin :) Punaa minulla ei ole, mutta rajausmielessäkin Coral Fire on jotenkin niin universaali hieman maanläheinen punainen, että uskon tälle löytyvän paljon kavereita huulipunakokoelmasta. Hyviä punaisia rajauskyniä kaipaa aina!

Kynää löytyy tällä hetkellä ainakin pretty.fi:stä, saattaa löytyä toki edelleen markettien alelaareistakin. Hintaa prettyssä tällä on noin seitsemisen euroa.

Oikein kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia